Spital

3.1K 169 26
                                    

               Chapter 3 

     Ochii lui erau intunecati si priveau cu raceala.Dar pe fata i s-a creionat un zambet.Era Sasuke! Aceea erau ochii lui inspaimantatori si acela era zambetul lui fin de care te îndrăgostesti imediat. Un fel de curcubeu dupa furtuna. Dar ca orice curcubeu , era foarte rar.

Sasuke: Doamne , Sakura, haide ridica-te ai stat destul pe sosea si deja blocam circulatia de vreo 3 minute.

Naruto:Exact , vrei sa te ajut?

Eu: Nu. *incerc sa ma ridic* Ma scol ime...dar inainte sa-mi termin cuvantul o durere ingrozitoare mi-a cuprins piciorul si mi s-a pus un junghi in inima.

Baietii s-au panicat ca NA! Ce puteau sa faca ?!De fapt, Sasuke se uita pur si simplu , putin sensibilizat , dar nu foarte impresionat.Ca si cum nici nu m-ar fi lovit cu masina !

Asteptam sa ma ia in brațele lui calde si sa ma duca in masina dar inima lui rece mi-a ucis imediat visul.  Doar se uita cum ma chinuiam sa ma ridic.Naruto a vrut sa ma ia in brațe dar nu as fi permis sa ma atinga asa ca am continuat inutil sa ma zbat pe sosea ca o fata cand vede incredibilul cuvant "REDUCERI" scris mare la intrarea unui magazin(asta e o expresie nou-nouța).

     Norii plumburii au acoperit total cerul si ploaia se apropia. Dar a venit salvarea!!! Nu va ganditi la o salvare adevarata! Baietii nici macar nu s-au chinuit sa sune la 112.

       Era un alt baiat care semana bine cu Sasuke si conducea un Ferrari rosu.A coborat mandru din masina luxoasă si mi-a intins mana sub privirile mirate ale celor doi băieți. Acum pe bune , de ce erau asa uimiti ca un om care a vazut o fata la pamant a oprit ca sa o ajute? Adica pentru ei e ceva absolut nou , dupa cate oberv.

      Continuand, tipul sexy cu un aer de gentel-man si parul prins intr-o coada lejeră la spate m-a ridicat usor si s-a uitat fix in ochii lui Sasuke cu o privire aprope la fel de rece ca a lui:

-Sasucake,cum ai putut sa o lovesti asa? Si nici macar n-ai ajutat-o! Uneori nu pot sa cred ca suntem frați.

-Nu a fost vina mea! incearca el sa ae apere.Si nu-mi mai spune asa!!! devine nervos.

-Drăguță porecla ,"Sasucake" ! incepe da rada blondul

- Termina! ii porunceste Sasuke. Da , ii PORUNCESTE , pentru ca vad ca la asta se pricepe el cel mai bine.

      Frate?! Am inteles eu bine?! Baiatul amabil care ma tine usor si grijuliu era ....

-Itachi!se aude o voce nervoasa din masina rosie.Haide , frate , ia fata si sa mergem la spital.

         Itachi m-a asezat ușor in spate unde era un tip roscat , cu un ten superb si o fata adorabila ca de copil, iar in fata statea un baiat cu părul lung si blond.Toti 3 erau foaaaarte hot. Itachi a pornit masina , a apasat pe acceleratie grabit si am ajuns la spital la fel de repede cum se raspandesc barfele prin lume ( alta expresie inventata de mine , sunt in forma azi!-cinstiinta entuziasmata).

          Asta e tot.Multumesc pentru atentie! Urmatorul capitol va apatea maine.Continuati sa urmariti animeuri si sa citiți manga si nu ratati urmatorul capitol!!!O seara frumoasa!

Konoha high schoolWhere stories live. Discover now