Lacrimi

1.7K 129 38
                                    

Hey ,hey ,hey! Ma bucur sa va revad pentru ca asta inseamna ca v-ati facut timp sa cititi cartea. Chiar apreciez asta. Va multumesc pentru toate parerile , voturile si vizualizarile. Spor la cutit , ca mai multumesc la final :))

Desi sunt in autobuz , nu vreau sa merg la scoala. Sasuke m-a lasat singura si eu nu suport asta. Mai bine ma intorc la mall sau ma opresc la ramen.

*la ramen*

Pana la urma am ajuns aici . Sunt in fata magazinului .Se aud niște rasete. Vocile mi se pareau cunoaste. Am intrat. Inauntru erau Sasuke care se uita drept inainte , dezinteresat si ...Ino?! Ce cauta ea aici? Ce cauta Sasuke aici?! (Intreaba-l !! Intreaba-l!! Pune-l la punct!El se plimba si pe tine te trimite la scoala?!-constinta increzuta). Ok , il intreb ce...

-Ce cauti aici? spune brunetul cand ma vede.Ar trebui sa fiu draguta si sa inventez o minciuna buna , ca o fata simtita ce sunt(sunt o doamna , ma!!-constiinta modesta) nu sa-i spun ca l-am ignorat total si am refuzat sa merg la scoala.

-Pai am ratat statia si m-am gandit sa ma opresc sa mananc ceva pentru ca ...

-Da , stiu ca n-ai mancat prea mult dimineata! Nu ma lua cu de-astea! Hai pleaca !

Nu pot sa cred!! Nesimțitul revine!! N-o sa-mi pierd calmul! Sunt prea puternica pentru asta! Sunt prea...

-Cine te crezi sa-mi dai ordine? tip eu(adica constiinta mea care nu suporta sa primeasca ordine) apropiandu-ma de el . S-a dus calmul , multumesc constiinta!

-Ok, atunci plecam noi! Haide,  Ino!

A luat-o de mana si au ieșit.  Eu am ramas in picioare cateva secunde , deoarece eram inca uimita. M-am asezat uaor jos.  Nu mai intelegeam nimic. Imi venea sa plang , dar era prea multa lume aici. Mi s-a pua un nod in gat. Un nod care devenea din ce in ce mai mare. Mi-am pus mainile pe picioare , ca si cum m-as fi dat batuta. Nu mai puteam rezista. Am strans tare pumnii si mi-am muacat buza. M-am ridicar si am plecat de acolo. Am alergat catre scoala.

*ding-ding* Grozav! Am primit un mesaj! Poate e de la Sasuke ca sa-si anunțe nunta cu Ino! Ba nu!  E de la mama! "Sper ca nu chiulesti si azi". De unde a stiut?! De fapt , nu ma mai mira nimic, mama stie TOT. Ma gandeam sa-i urmaresc pe "porumbei". Mergeam mai calma , dar cand am vazut cat e ciasul , pjcioarele mele au luat-o automat la fuga. In timp ce alergam i-am vazut pe cei doi suspecți (Sasuke si Ino). Cred ca nu intra la ore. Ok! Vreti sa ne jucam?! Ne jucam!

-Buna, baieti! spun eu energic. Il tineam pe Sai de braț (da , da , l-am sunat ca sa ma ajute).

-Zambiti si radeti...hmm...asta inseamna ca sunteti prieteni buni sau ca tocmai ati inceput o relatie. Cel puțin asa scrie in cartea asta, spune Sai scotand din ghiozdan o carte intitulata "cum se explica sentimentele?". Pai nu se explica! Carte proastă! !! Si cand ma gandeam ca chestiile astea sunt utile si contin informatii adevarate! Cum sa fie astia doi impreuna ? Serios acum! Oricum am vazut cat de uimiti erau amandoi. Sasuke a luat-o de mana pe Ino. Parca incerca sa-mi spună :"eu sunt mai bun la jocul asta". Sai nu parea prea bine. Probabil iar nu stia ce simte. E ceva obisnuit la el...

-Ma simt putin rau. Adica nu rau in felul de greata , ma simt prost. Îmi trebuie o carte care sa-m explice asta...

-E gelozia , frate! tipa constiinta mea la el. Desigur a tipat in capul meu , deci n-a auzit-o nimeni.

-Ei bine, eu si Sai ne gandeam sa mergem la un restaurant , deci pa! spun eu intorcand spatele celor doi. Sasuke ma apuca de brat , ma strange tare si ma trage inapoi. Eram fata in fata si ii simteam respiratia.

-Sakura ,ai ore! tipa Sasuke la mine. Ma strangea din ce in ce mai tare.

-Auu! scot eu un zgomot ușor,  indurerat. Probabil am parut tare neajutorata pentru ca brunetul s-a induiosat ai mi-a dat drumul. Oricum nu mai suportam sa fac pe grozava si am cedat. I-am aratat lui ca eu chiar nu mai suport , ca il vreau inapoi.

Konoha high schoolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum