O noapte lunga

2.2K 134 17
                                    

Hey, hey, hey!!! Ce faci , lume??? Sunt foarte energica , desi e miezul noptii( cand o sa postez asta probabil n.o sa mai fie asa , dar ma rog) si am asa o inspiratie ca nu vreau s.o pierd :))) muHahaha ( nu stiu ce am , dar imi place ) . Azi va povesti Sakura ( personajul meu favorit) care probabil va prelua putin din atitudinea mea :))).

               Chapter 12

Desi la inceputul serii am fost cam prost diapusa acum ma simt chiar bine!!! De ce?! Pentru ca l.am infruntat pe " unchiul malefic" (asa ii spune Naruto , insa eu nu il cunoateam pana acum) , iar Sasuke mi.a apreciat curajul si m.a luat in brate , pornind spre camera lui.Deci iata.ne aici !

Naruto si Hinata mananca de zor niște fructe invelite in ciocolata , iar eu si Sasuke stam in patul de langa geamul imens.Ar trebui sa va explic cum arata camera.

Cum intri pe usa, in partea dreapta e un pat cu doua noptiere , iar pe peretele din stanga e o plasma uriasa.In continuarea camerei este  un loc mare ocupat de un covor pufos "micut" (2mx2m), iar in continuare geamul cat tot peretele langa care sta patul lui Sasuke de 3 persoane. Asta e cam ciudat , nu credeți? Adica are doua paturi cu locuri pentrru cel putin 5 persoane si el sta mereu singur. Tot pe peretele stang mai e un smart Tv , in fata covorului , pe care se joaca Naruto. Hinata il aclama de fiecare data cand trece un nivel ( ce imatur) si astia doi se bucura ca niste copii. Sasuke ii ignora total , desi nu stiu cum reuseste. Naruto striga " Daaaa! Bine!!" de fiecare data cand reuseste sa marcheze sau cand aproape marcheaza ( adica de vreun milion de ori).

- Sakura , vrei sa mergem jos la piscina? intraba Sasuke cu vocea lui plictisita ca si cum ar fi fost obligat sa o faca.

- Dar afara ploua , Sasuke, zic eu ca cea mai mare idioata cand aud ce imi raspunde brunetul.

-Am o piscină interioara(cum de nu m.am gandit la asta , of sunt asa....foaa). Sau daca ai atat de multe pretentii , continua el accentuand cuvintele, putem merge la jacuzziul de la etaj.

Credeam ca suntem deja la etaj , dar nu am vrut sa par mai fraiera decat atat si am aprobat oricum. DA , se pare ca resedinta fratilor Uchiha mai are un etaj , si anume mansarda. Un loc MINUNAT. Piscina , jacuzzi , sauna si sala de sport. Acum stiu cum se mentin cei din clan atat de HOT.

- Haide , ce faci? intreaba Sasuke ridicand o spranceana .Statea acolo in apa , in costumul de baie ( patrateleeee!! ) si tinea coatele pe margini cu o atitudine de tip cool ( e o exprimare cam invechita , dar merge) .

- DA , normal....adica..hm...da, vin , asteapta. Am parut prea entuziasmata?! Neaaa.Doar ca idioata de mine nu si.a dat seama ca nu are costum de baie...

- Doar ca nu am costum de baie,  ma scuz eu ca si chiar ar fi trebuit sa am unul la mine in orice moment. Adica DA , normal ca e vina mea! Nu vi se pare logic sa porti un un slip si un sutien in fiecare zi , in caz ca te loveste cineva cu masina si apoi te invita in casa lui cu zeci de camere?! Nu?! Ce ciudat! Mie așa mi se pare normal ! :)))

Sasuke a iesit din apa , si.a luat halatul pe el si m.a luat de mana( am inceput sa na obisnuiesc :)) ). M.a dus in camera , ne.am trantit in patul de 2 persoane ( voia sa stam mai apropiati , cred) si m.a luat usor in brate ( Da , da , asta voia). M.am facut comoda si am devenit atenta la film. Chiar era un film frumos doar ca toate lucrurile de genu' dureaza FOARTE putin.S.a luat curentul ! Era întuneric deplin, liniste totala. Nu puteam sa disting nimic , dar stiam ca eram in bratele lui. Miscam capul disperata incercand sa gasesc o luminita cat de mica . Filmul era de groaza si acum mi.e frica de intuneric ( ca in toate filmele cand tipa se sperie si tipul o ia in brate) si ma infing tot mai mult in muschii lui Sasuke. Am stat asa cam 5 minute fara sa vorbim absolut deloc , ca si cum as fi fost singura , dupa care a inceput o ploaie zgomotoasa cu fulgere. Am inceput sa tremur si trupul nemișcat de langa mine m.a strans puternic si protector. Brunetul tacut m.a sarutat pe frunte si mi.a soptit usor:

- Stai linistita , sunt aici, mereu voi fi ...

De cand a devenit Sasuke asa romantic si protector? E ceva de a dreptul ciudat. Mega ciudat. Dar cred ca si.a revenit ( din pacate ) pentru ca s.a ridicat din pat si m.a lasat acolo singura ( eu care asteptam ca saruturile si imbratisarile sa continue... :(( ). Si stand singura , abandonata in tinutul paturilor pufoase , m.am ghemuit si mi.am asteptat salvarea care a venit mai repede decat ma asteptam. Sasuke a aprins o lumanare. Ce romantic!!!

- Haide sa mergem la ceilalți,  Sakura, a zis el ucigandu.mi visele.

- Ok , am incercat eu sa par chiar entuziasmata de ideea lui.

Am pornit spre bucatarie unde se aflau Hinata si Naruto ( le e foame tot timpul) si cand am intrat , fata cu parul mov pregatea o gustare in timp ce Naruto infuleca o brioșa din tava calda , abia scoasa din cuptor( Hinatei ii place sa gateasca).

- Ce faceți? ! intreaba brunetul aproape indignat.

Nu stiam ca lui Sasuke nu ii place ca bucataria lui sa fie folosita de altcineva , dar serios acum , nu prea cred ca el o utilizeaza asa des.

- Ar trebui sa va fie rusine! Ce cautati in bucataria mea aproape dezbrăcați ( acum am observat ca amandoi erau in lenjerie intima ) ..fara mine si Sakura ?

Da , da , Sasuke avea chef de distractie si ce pot sa zic ? Si eu aveam.

-N..Naruto ...poate...poate ar trebui.....poate ar trebui sa plecam. AMIN!! si.a terminat propozitia in sfarsit!! E mai rosie ca niciodată ( asta se intampla tot mai des ) si daca o sa continue asa , o sa fie ca una din rosiile alea injectate.

Naruto o aproba , o ia de mana si o pupa pe obrazul ei cald ca un telefon pus la incarcar.

- Haide sa mergem , Hinata. Te duc acasa, ii face cu ochiul blondul hiperactiv.

Nu stiu daca asta inseamna ca minte sau ca vrea sa o faca mai liniatita...

- E 2 noaptea si maine avem scoala, tipa Sasuke . Ramaneti aici la noapte. Puteti sa stati in camera de oaspeti. Haide , Sakura , mergem si noi in camera mea.

Aproape am uitat ca avem școală :o Dar ce conteaza ?! Eu , Sasuke, camera lui Sasuke! !!! Suna asa bine..muahaaaahaa :)) Dar nu s.a intamplat nimic.El a dormit intr.un pat si eu in altul. Sper macar ca Hinata sa.si fi indeplinit visul pentru ca in camera de oaapeti e doar un pat.

Ma rog , voi afla maine dimineata...Noapte bine ( sunt obosita ) . Si visele sa va sarute ..sau era purici placuti? ..

   Cam atat...nu o sa mai postez pentru ca am examene :(( Mulțumesc pentru stelute si pentru ca imi cititi povestea :*

Konoha high schoolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum