Hoofdstuk 140

5.8K 403 106
                                    

Niall's POV

Na een half uur op een parkeerplaats te hebben gestaan en alle mogelijke gevaarlijke situaties waarin Jessica zich nu kan bevinden opgedreund te hebben ben ik het zat.

Ik kijk naar de donkere wolken die dreigend boven de bomen hangen. 'Zodra het hard gaat regenen rijd ik terug.' Zeg ik tegen mezelf. Zenuwachtig wiebel ik met mijn benen.

Harry vermoord me als hij ziet dat ik Jessica naar het park liet gaan. 'Ze is volwassenen, Niall..' Mompel ik weer tegen mezelf.

Daar moet ik echt mee stoppen.

'Maar.. Ze is geen normale volwassenen en.. Het voelt gewoon niet goed.' Zucht ik. Ik leg mijn voorhoofd op het stuur en draai de radio aan.

Ik luister naar de zachte muziek van de radio als ik opeens druppels op de ramen hoor. Ik ga rechtop zitten en start de auto. Ik kan Jessica niet in het park achterlaten als het regent.

De rit terug naar het park is gevaarlijk door de plensbui die mijn zicht bijna blind maken. De ruitenwissers vliegen over de ruiten.

Ik parkeer mijn auto en spring eruit. Dat hij niet op slot is, boeit me niet. Ik haal Jessica en ik ben weg.

Ik haal een kleed uit de achterbak, hetzelfde kleed als de eerste keer dat ik alleen met haar was.

'Ik zou warmte en kou kunnen voelen. Naar school gaan, werken. Verliefd worden' Ik probeer oogcontact te maken, maar ze staart alleen maar naar haar handen.

Ze gaat rechtop zitten en trekt haar muts, die ze van me heeft geleend, weer over haar hoofd. 'Verliefd? Waarom zou dat niet kunnen.' Vraagt ze.

'Een vampier kan dat toch niet.. Wie word er nou verliefd op een vampier?' Ik adem snel, te snel.

Ik kijk haar aan. Haar ogen zijn prachtig grijs, haar lippen, perfect. Ik glimlach naar haar.

Ik kruip overeind en leg mijn amen op mijn knieën.

Even is het stil op het geluid van onze ademhaling na. Ik blijf haar aankijken en hoop dat dit moment nog lang duurt.

ik leg mijn hand op haar roze wangen en leun langzaam naar haar toe. Ik wacht op het moment dat ze me wegduwt, maar dat komt er niet. Mijn twijfels verdwijnen als ik haar lippen op de mijne voel, elektriciteit schiet door mijn lichaam. Het is net zo perfect als ik had verwacht.

Dezelfde vlinders die ik toen voelde, komen weer tevoorschijn in mijn buik. Ik probeer ze te negeren, weg te drukken. Ik klink als een mietje.

'Ze is van Harry.. Ze houd van hem..' Als ik het maar vaak genoeg zeg, dringt het misschien een keer door. Ik wrijf mijn drijfnatte haren naar achter.

Ik houd het kleed onder mijn shirt zodat het droog is als ik het dadelijk om haar heen sla. Ik kijk de parkeerplaats rond.

Het plenst zo hard, waarom staat ze hier niet? Misschien is ze ergens naar binnen gegaan, schuilen voor de regen.

Ik begin het pad op te rennen. Als ze hier ergens is is ze drijfnat en heeft ze het ijskoud. 'Jessica?!' Roep ik.

Geen reactie, alleen vogels die opvliegen uit de bomen.

'Jessica!?' Schreeuw ik nog een keer. Ik draai een rondje en kijk om me heen. Niks. Niemand.

'Jess!? Ik ben het!' Schreeuw ik. Als ik geen reactie krijg raak ik lichtelijk in paniek. What the fuck is er gebeurt. Ik begin rond te rennen terwijl ik haar naam schreeuw.

Denk na, Niall. Waar kan ze zijn?

Mijn kleren zijn doorweekt, niet dat het me uitmaakt. Plotseling zie ik iemand lopen. 'Jessica!' Roep ik.

Ik sprint erheen. 'Fuck, gelukkig ben je hier. Ik had je bijna opgegeven als-' Ik stop met praten als ik een heel ander persoon voor me zie staan.

Mijn ogen schieten meteen naar zijn bebloede handen. Ik frons mijn wenkbrauwen en zet een stap achteruit. 'Je bent gewond, man.' Roep ik boven het harde geluid van een donder slag uit.

Met één hand duwt hij me opzij en vervolgt zijn weg over het pad. Zijn bloed handdruk zit op mijn shirt. 'Fack.' Ik bekijk zijn afdruk als ik opeens iets anders ruik. Het is niet zijn bloed..

'Jessica!' Schreeuw ik. Het is haar bloed. 'Jessica!' Ik ren de richting op waar die man vandaan kwam. 'Jessica, waar ben je! Antwoord me, alsjeblieft.'

De geur van haar bloed word steeds sterker, maar ik hoor haar niet. Niet in mijn hoofd, niet hardop.

De stromende regen zorgt ervoor dat ik maar zo'n vijftien centimeter voor me uit kan kijken. Een licht flits verlicht de hemel als er opeens gehuil klinkt van een baby.

'Jessica?' Ik ren op het geluid af, maar het lijkt overal vandaan te komen. Ik draai me weer om, nog een keer, nog een keer.

Het hele veld zoek ik af als ik opeens tegen de achterkant van een stilstaande auto opbots. Ik houd mijn handen tegen de ruit en kijk naar binnen.

Op de achterbank ligt een kindje, ingewikkeld in een intussen nat geworden doek. De deur staat open en in de deur ligt.. 'Jessica!' Schreeuw ik. Mijn stem klinkt vreemd. Bijna alsof hij niet van mij is.

Ik spring over de auto en kniel naast haar neer. Ze ligt op de koude kiezels, haar shirt is rood van het bloed net als de stenen om haar heen. Mijn hart begint hard te bonken. Ze is toch niet..

'Jessica, word wakker.' Ik leg mijn handen op haar wangen, maar krijg geen antwoord. Ze is ijskoud.

Ik ga met mijn handen naar haar wond. 'What the fuck is er gebeurt.' Ik slik de tranen weg die achter mijn ogen branden.

Ik trek haar shirt omhoog en bekijk het. Ze heeft een diepe steekwond in haar onderbuik. Ik pak haar pols en voel haar hartslag.

Ik verzet mijn vingers als ik niks voel. Helemaal niks. 'Nee..' Ik voel aan haar nek, niks.

'Nee.. nee nee!' Ze ademt niet meer.

Ik trek het kleed onder mijn shirt vandaan en vouw het onder haar hoofd. Ik zet mijn handen op haar borst en begin met reanimeren. 'Dit doe je ons niet aan Jessica. Alsjeblieft.' Huil ik. Ik druk mijn mond op de hare, knijp haar neus dicht en blaas lucht in haar longen, maar het is te laat.

Ik voel nog eens aan haar hartslag. Niks.

'Fuck!' Schreeuw ik terwijl mijn tranen zich mixen met de regen.

Dan bedenk ik me iets. Ik klem haar armen naast haar lichaam en leun naar haar nek toe. 'Het spijt me.' Fluister ik. Met een snelle beweging bijt ik in haar nek.

_________________________

Heyyhey,

Ik wilde even zeggen dat ik twitter heb aangemaakt. Dan kunnen jullie me makkelijk vragen stellen als jullie dat willen. Ik kan jullie laten weten wanneer ik update en hoe de jongens eruit zien in mijn verhaal ofzo. Vanalless haha.

@LizziiBad Is de Naamm :)) .

Xx Lizz

Bad 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu