Hoofdstuk 135

8.8K 379 87
                                    

'We kunnen er in ieder geval achter komen waar hij is.' Probeert Harry. Hij staat op van zijn plek en gaat naast me op te grond zitten.

'Als jullie Noah nog terug willen zien..' Begin ik het briefje hardop voor te lezen. 'We krijgen hem alleen terug als we hem ruilen met jou en de rest van de jongens.' Ik hou mijn hand voor mijn mond in shock en kijk Harry aan.

'Nee. Dat laten we niet gebeuren, we laten jou niet meer alleen.' Hij pakt mijn armen vast zodat ik de steen laat vallen en trekt me naar zich toe.

'Ze willen jullie. Het is de politie, en ze weten waar we zijn.' Ik doe er alles aan om mijn tranen binnen te houden, maar het is op.

Het groot houden is op, het niet huilen is op en vooral het constant kwijtraken van familieleden, personen van wie ik houd.

Ik laat me door Harry meenemen naar de bank en ga zitten terwijl mijn ogen de Zijne niet verlaten.

'Eerst los ik het gebroken raam op, blijf zitten.' Hij glimlacht naar me, maar het kalmeert me niet.

Harry's POV

De politie gooit geen stenen door de ramen, het moet Katy geweest zijn. Of één van haar onderzoekt vriendjes. Die facking nerds die alleen maar een verhaal willen in de krant.

Onderzoek doen naar vampiers, naar ons. Ik haal een plank uit de schuur en Timmer die snel tegen het open gat in de muur. Als ik tevreden ben trek ik het gordijn dicht en leg mijn gereedschap weg.

Jessica zit nog op de bank, haar handen in haar schoot. Zo staart ze voor zich uit. Ik loop naar haar toe en kniel voor haar neer. 'Jessica.' Ze kijkt niet op.

Ik weet dat ze huilt, ook al maakt ze geen geluid. Het is doodstil in de kamer op het irritante getik van de klok na. 'We bedenken iets. We spreken met ze af en-'

'Nee..' Onderbreekt ze me. 'Dat is te gevaarlijk. Jullie zijn eerder ontsnapt, dat zal niet nog eens lukken.'

Ik weet dat ze gelijk heeft, maar voor mijn zoon en voor haar ga ik het riskeren. 'Ik neem Liam mee, of Zayn.'

'Je weet niet wat ze doen. Wat als ze schieten?'

'Ze schieten niet zomaar.' Ik probeer hiermee eerder mezelf te overtuigen dan haar.

'Luister. We gaan hem terug halen en dan gaan we weg hier. Ze krijgen ons niet, heb je dat begrepen.' ik pak haar hand in de mijne en knijp er zachtjes in zodat ik een reactie krijg.

Ze knikt langzaam. Te langzaam. 'Begrepen?' Vraag ik, wanhopig voor haar antwoord. Ik moet weten of ze geluisterd heeft. Ze moet weten dat ze veilig is en we Noah ook veilig zullen krijgen.

'Ja.' Fluistert ze dan. Ik leg mijn hand op haar wang en kijk haar aan in haar grijze ogen. 'Heb ik je ooit verteld hoe mooi je bent?'

Ze leunt in mijn hand en pakt mijn arm. 'Ik hou van je, Harry.' Fluistert ze. Ze beweegt nouwelijks haar lippen.

Jessica's POV.

'En ik van jou. Dat weet je, toch?' Zegt hij. Hij legt zijn andere hand op mijn been, waar het meteen brand door zijn aanraking.

'Weet je nog. Die nacht bij de openhaard?' Glimlacht hij.

'Hoe kan ik dat nou vergeten.' Met mijn wijsvinger draai ik aan een krulletje die achter zijn oor vandaan komt. Ik voel een warm gevoel in mijn buik als ik er aan terug denk. 'Ik was zo verliefd.'

'Was? Mevrouw de jong.' Vraagt hij hees. Zijn hand glijd verder naar mijn buik, ik word gek.

'Ben. Ik ben verliefd.' Op Harry, nu weet ik het zeker. Ik laat alles achter me en focus me alleen nog maar op Harry en het terug krijgen van Noah.

'Mooi zo.' Ik kijk naar zijn perfecte roze lippen. De kuiltjes in zijn wangen. De manier waarop de tatoeages vanachter zijn shirt vandaan komen. Ik heb altijd al van die tatoeages gehouden. Ik hou het meest van de twee zwaluwen op zijn borst.

Zijn lippen bewegen weer als hij iets zegt, maar ik hoor het niet. Ik buig naar hem toe en stop twee centimeter voor zijn gezicht. De grijns op zijn gezicht verraad dat hij dit net zo graag wil als ik.

'Kus me.' Herhaal ik zijn woorden van een paar maanden geleden. Er is zoveel gebeurt na die kus.

Hij sluit de ruimte tussen ons door naar voor te leunen en zijn lippen op de mijne te duwen. Ik reageer meteen en beweeg mijn mond tegen de Zijne.

Ik voel zijn tong tegen mijn lippen. Ik open de mijne en zoek zijn tong op. Ik hoor Harry zachtjes kreunen, wat me nog gekker maakt dan ik al was.

Ik versnel het tempo van onze lippen. Zijn hand draait ons om waardoor ik bovenop lig. Ik haast me zelf uit mijn tshirt en gooi het op de grond.

'Perfect.' Kreun Harry en legt zijn handen op mijn borst. Ik glimlach totdat ik opeens de voordeur hoor. Ik grijp van schrik Harry's shirt strak vast.

Harry heeft het ook gehoord. Hij trekt me in zijn armen, gooit mijn shirt over zijn schouder en rent naar boven. Ik was vergeten hoe snel hij wel niet was.

Hij zet me neer op onze slaapkamer vloer en sluit de deur achter zich. 'Ik dacht even dat dat heel gênant zou gaan worden.' Grinnik ik.

Ik kruip het bed op en draai me richting Harry. 'Kom je nog?'

Grijnzend trekt hij zijn shirt over zijn hoofd en loopt richting het bed.

_______________________

Heeeyy, sorry voor de late update! Ik heb echt zo weinig tijd over ;((

Ik hou nog wel van jullie en bedank jullie nog een keer voor alle reads/comments/votes! Echt super geweldig!!

XLizz

Ps: Ik ben echt heel vergeetachtig, maar ik zou nog een paar boeken promoten. Jongens, het volgende boek moeten jullie even checken:

- Teenage Dream van Stylicious1, :))

Pps: Als ik iemand moet volgen, gewoon vragen. 😘

Bad 2Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt