31.Bölüm "Ama nasıl bulacağız?""

3.2K 237 34
                                    

-Zayn çok üzgünüm."diye fısıldadım.Arkasını dönmeden yürümeye devam etti.Peşinden giderken adımlarımı hızlandırdım:

-Zayn ben Daphni'yi..ben"sesim titremeye başlayınca sustum ve arkamı dönüp kızlar tuvaletine koşmaya başladım;beni böyle görmesini istemiyordum.Şansıma koridorda kimse karşıma çıkmadı.Son hız içeri girerken hıçkırıklarım dudaklarımdan dökülmeye başladı.Klozetin kapağını indirip üstüne oturdum ve ellerimi yanaklarıma bastırıp ağlamaya başladım.

Evet pişmandım.Zayn'i yeni oyun arkadaşıyla görünce ne düşünüp ne yapacağımı bilememiştim.Beni unutmasından beni dışlamasından benim yerime başka birini sevmesinden korkmuştum.

Tuvaletin kapısı açılınca tuvalet kağıdıyla burnumu siliyordum,dudaklarımı yeni hıçkırıkların çıkmasını engellemek için birbirine bastıtırken bakışlarımı kaldırdım ve misafirimle göz göze geldim:

-Git burdan!"diye bağırdım.Ellerini yukarı kaldırırken:

-Yine ne yaptım!"diye söylendi.Ayağa kalktım:

-Neden hala peşimden geliyorsun!Beni bırakacağını düşündüm,yeni bir arkadaş bulunca beni bırakacağını onunla oynayacağını benim yerime onu sevebileceğini.Pişmanım ama bu seninle konuşmak yerine seni kırmayı seçmemi değiştirmez.Sana güvenmediğim için beni affetmeye..." kollarını belime doladığında sustum.

-Özür di.."yanağıma öpücük kondurunca sustum.

-Seni affediyorum.Ben de sana anlatabilirdim ama anlatmadım. Burnumu çekerek:

-Yine de sana güvenmeliydim."diye fısıldadım.Kirpiklerimde asılı kalan gözyaşını eliyle sildi:

-Evet bana güvenmeliydin ama ben yine de sana anlatmalıydım."bana bir şey deme fırsatı vermeden devam etti:

-Kendini affettirmek istiyor musun?"başımı salladım.

-O zaman Daphni için ameliyat öncesinde düzenlenecek yardım gecesinde bana yardım et."Hiç düşünmeden:

-Tamam,ne yapacağız?"mahcupça gülümsedi:

-Bilmiyorum.Ama eğlenceli olmalı,ona engelini unutturmalı."Başımı salladım:

-Harika."dedim onaylayan bir sesle:

-Ama nasıl bulacağız?"

Yaklaşık 2 saat daha Ariana ile oynadıktan sonra hemşire Ariana'nın dinlenmesi gerektiğini söyleyerek bizi odadan resmen kovdu.

-Bana hala ne yapacağımı söylemedin?"dedim yavru ördek bakışlarıyla kirpiklerimi kırpıştırarak yüzüne bakarken .Gülümsedi , ceketinin cebinde duran sigarasına uzanıp çakmağı yaktı ve dudaklarına götürdü.Tanrım!Sigara içerken bu kadar seksi olabilen başka bir varlık dünya üzerinde yoktu.Buna rağmen ona hayran hayran bakmayı kesip yüzümü buruşturdum:

-Şunu içmenden nefret ediyorum."diye söylendim.Kıkırdayarak sigara dumanını yüzüme üfledi:

-Ama çok seksi olduğumu düşünüyorsun."yanaklarım kızarırken başımı öne eğdim,kahretsin yine sesli düşünmüştüm!

-Ama yine de sigara içme Zayn.Lütfen." kibarca gülümseyip elini tutarak hafif yalvaran bir sesle kurduğum cümleden sonra gözlerini devirdi:

-Tam bir hilecisin."dedi yarıda kalmış sigarasını yere atıp ezerken.Gülümsem kocaman bir sırıtışa dönerken yanağından öptüm.

-Hadi şimdi bana ne yapacağımı söyle."nerdeyse 3 saattir ne yapacağımı düşünmüş ve ilik bankasından  ilik çalmaya kadar her türlü kurguyu yapmıştım.

-Bir tür moral gecesi."diye açıklamaya başladı :

-Hastanede bir moral gecesi düzenliyoruz ve ben de gönüllüyüm."gözlerime bakınca gülümseyerek devam etmesini işaret ettim:

-Benimle beraber bir şeyler yapar mısın?"diye bitirdi,kirpiklerinin altından bana bakarken yanağını sıktım:

-Bana öyle tapınılası bakmana gerek yok Zayn, tabiki yardım ederim." Gülümserken kolunu omzuma doladı:

-Teşekkürler. " Gülümseyerek ona baktım:

-Kocaman bir kalbin var Zayn."dedim :"O kadar kocaman ki sınırlarını ben bile bilmiyorum sanki içine binlerce Disneyland sığabilir." gülümseyerek eğildi şimdi tam hizamdaydı:

-Sen de o kalbin tam merkezindesin." ona sıkıca sarıldım. Sanki kaybetmekte korkar gibi sımsıkı, tıpkı bir müziğin en can alıcı noktasına eşlik eder gibi kalbinin ritmini hissederek, boynundan yayılan hoş kokusu içime çekeceğim son oksijen gibi , daha önce hiç kimseye sarılmamış gibi..

Kollarımı boynundan çektiğimde dakikalar geçmişti , temasımızı kesmeden kollarını belime doladı:

-Peki ne yapacağız?"diye sordum.Burun kıvırıp mahcupça gülümsedi:

-İşte bilmiyorum." düşünceli bir sesle:

-Sen ne yapmayı düşündün?"diye sordum.Kaşlarını çattı ve ciddileştiğinde yaptığı gibi saçlarının ön tarafından bir tutam alıp çekiştirdi:

-Bilmiyorum," dedi sıkılgan bir tavırla: "Hem eğlenceli olmalı, hem umut vermeli, çocuklar o birkaç dakikada hastalıklarını unutabilmeliler."Başımı salladım:

-Harika."dedim onaylayan bir sesle :

-Ama nasıl bulacağız?"

Ahey ahey ahey asdfxd Az biraz kısa bir bölüm oldu üzgünüm ama anca bu kadarına zaman buldum.s Yorumlarınıza tek tek cevap veremesem de okuyorum.s Ve teşekkür ederim siz bir tanesiniz pattezlerim:D gelecek bölüm için ilginç fikirlerinize ihtiyacım var sizce ne yapmalılar? Aklıma bir şey gelmezse sizinkilerden kullanacağım.sss Tşkkrlr öptüm hepinizi tek tek

Sizi seviyorum xx

Seni Sonsuza Kadar BeklerimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin