Önsöz

51.8K 423 33
                                    

-Dylan!" annemin bağırışıyla saklanmakta olduğum ranzanın altına biraz daha sokuldum. Korktuğumu anlayan kocam elimi kuvvet verircesine sıktı.

-Dylan!" odamın kapısı hızla açıldığında,sanki ben onu görmezsem o da beni göremezmiş gibi sımsıkı gözlerimi yumdum. Ama olmamıştı.. Annem hafifçe eğildi:

-Dylan hadi ama saklanmanın alemi yok!"diye söylendi kolumdan tutup beni çekerken. Kocamı görse bana böyle davranamazdı.

-Sizinle gelmeyeceğim!" diye bağırdım ranzanın koluna yapışırken. Annem gözlerini devirdi:

-Hadi Dylan! Londra harika bir yer.. Orada bir sürü yeni arkadaşın olacak." Kocam da bunları duymuş olmalı ki saklandığı yerden hemen çıktı:

-Hayır olmayacak!" diye bağırdı topuğuyla yere vururken.

-Sen de nerden çıktın? Dylan!" dedi şaşkın gözlerle bana bakarken. Omuz silkerek kocama yapıştım:

-O olmadan gitmeyeceğim." annem gülmemek için dudaklarını dişliyordu. Arkasını döndü:

-Vedalaşmak için 5 dk.'nız var genç aşıklar yoksa babanı yukarı yollaycağım!" dedi ve çıktı. O çıkarçıkmaz kocama sarıldım:

-Gitmeni istemiyorum."dedi buruk bir sesle.

-Gitmek istemiyorum" dedim.Ağlamak üzereydim Ellerimi tuttu:

-Söz ver bana. Beni asla unutmayacaksın." gözyaşlarımız kahvrengi zeminde birbirine karışmıştı. Daha fazla ağlamaya başladım. Çenemi tutup başımı kaldırdı.

-Söz veriyorum. Sen de söz ver." Başını hızla salladı. Saçımdaki kurdaleyi çıkardım ve ona uzattım:

-Al senin olsun.. Onu senden almaya gelinceye kadar,kurdaleme iyi bak." kurdaleyi alıp parmağına doladı. Ardından o da bana cebinden çıkardığı küçük aynasını verdi. Birbirimize sıkıca sarıldık.

-Dylan15 saniyen var!" ikimizde hıçkırmaya başladık. 

-Söz ver bana kocacığım,beni bekleyeceğine dair bana söz ver." dedim aceleyle.

-Seni sonsuza kadar beklerim karıcığım" gülümsedim ve yanağına öpücük kondurmak için eğildim,o ise başını çevirdi.Dudağıma ilk öpücüğümü alırken kızarark son kez gözlerine baktım,dolan gözlerini saklamaya çalışıyordu. 

Ne bekliyordunuz ki o zaman sadece 5 yaşındaydık.. Herkesin ilk aşkı unutulmazdır.. Ama ben biraz daha şaslıyım;çünkü herkesin ilk aşkı Zayn Malik olamaz değil mi?

Seni Sonsuza Kadar BeklerimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin