Bölüm 15 "-Evet Sanırım Ben Bir Aptalım"

8.2K 295 11
                                    

Yılbaşı partisi için Zayn'in evine gelmiştik.Buraya ilk gelişim değildi ama son gelişimde çok iyi şeyler yaşadığım söylenemezdi.Onunla kavga etmiştim.Beni çok kırmıştı.

-Doniya tatlım bakar mısın buraya?"Kapının orada ağlayan Safaa burnunu çekerek Waliyha ile birlikte,Doniya'nın peşinden gitti.3 kız kardeş az önce acayip bir biçimde kavga etmişti ve ben bir köşeye sinmiştim.

Sessizce oturup Doniya'yı beklerken kapı açıldı ve kilitlendi.Kafamı kaldırıp bunu yapan kişiye baktım.

-Ne istiyorsun Zayn?"diye sordum şaşkınlıkla.

-Beni affetmeni."omuz silktim

-Aç şu kapıyı gitmek istiyorum."onu aşıp kapıya yürüdüm.

-Kapıyı açmazsan çığlık atarım." Zayn güldü:

-Atsan da bir önemi yok.Kardeşlerimle iş birliği yaptık.Sen beni affetmeden iyimiz de odadan çıkmayacağız." yüzümü buruşturdum:

-Ya çişimiz gelirse?"

..

Salı günü sondan bir önceki dersimizdi. Çok sıkıcı Geometri hocamız Bay Black sınıfa girdiğinde kitapları bir kenara koyup aşağıya inmemiz gerektiğini,yeni rehberlik hocasının bize saçma bir konuda vaaz vereceğini söyledi.

Her neyse Bay Black'in tek eğlencesinin her akşam yeni geometri soruları çözmek ve her haftasonu düzenli olarak yürümek olduğuna göre "sıkıcı vaaz"ın "eğlenceli bir konuşma"olması gayet muhtemeldi.

 Çantamı alıp konferans salonuna yürüdüm,ilk okul çocuklarının bile yapmadığı bir yığılma vardı. Ön sıradaki sarışın kızların kıkırdamasına bakılırsa yeni rehberlikçi erkek,genç ve seksi olmalıydı. Hani şu sadece filmlerde olan cinsten,siyah spor arabalı,havalı,idealist ,kaslı ve kesinlikle yakışıklı olanından. 

Önümdekileri takip edip orta sıradaki en son kırmızı koltuğa iliştim. Çantayı yere bırakırken çaktırmadan etrafa baktım. Kimseyi kandırmaya gerek yok ki siz de en az benim kadar kimi aradığımı biliyorsunuz. Zayn ve serseri grubunun aksine sadece Zayn salona girdi ve tam görüş alanımın ortasına oturdu.

 Salonda inanılmaz bir ses vardı herkesin konuştuğu konu yeni rehberlikçi ve konuşacağı konuydu.Mikrofondan gelen öksürük sesiyle herkes konuşmayı kesti. Karşımda müdürü beklerken sahnede sadece 25'li yaşlarında ve yukarıda da tarif ettiğim gibi sarışın genç ve kesinlikle yakışıklı bir erkekle karşılaştım.

-Evet"diye başladı gülümseyerek:

-Hepinizin bu tür konuşmaları sıkıcı ve gereksiz bulduğunu hatta çoğunuzun buraya geldiğinde şu rahat koltuklarda uyukladığını az çok tahmin edebiliyorum."dedi gülerek. Bu adam kesinlikle gerçek değildi.

-Ben Matthew Black. Evet doğru tahmin ettiniz Çoğunuzun geometri dersine giren sıkıcı ve hayattan bezmiş Bay Black benim ağabeyim ve hergün şükrettiğim gibi onunla ebevynlerimiz hariç hiçbir ortak noktamız yok" gülüşme sesleri azalana kadar mavi gözleri üstümüzde gezindi

.-Ağabeyim hakkında bu kadar rahat konuşarak hiçbir öğretmen ve idareci tarafından dinlenmediğimizi kanıtlamak istedim. Yoksa akşam eve geldiğimde bavulumu kapının önünde ve arabamı demir cetvelleriyle çizilmiş halde bulma riskini göze alamazdım." sırıtarak derin bir nefes aldı:

-Hepiniz ne hakkında konuşacağımı merak ediyo olduğunu bildiğimden konuya nihayet giriyorum.Konu sıkıcı matematik veya anlaşılamayan fizik dersi hakkında akıl vermek değil. Veya erken yaşta kullanılan uyuşturucu ve sigara kullanımı da değil ki o meseleyi de konuşacağız. Tanrım! Ne çok konuşuyorum."güldü:

Seni Sonsuza Kadar BeklerimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin