Bölüm 17 "Noel için istediğim tek şey.Sensin"

8K 293 18
                                    

Bir süre söylediği "karıcığım" kelimesinde takılsam da tam 10 yıl önce verdiğim cevabı verdim.

-Tıpkı kalbimin senin için atması gibi kocacığım."başımı kaldırıp yüzüne baktım:

-Hatırlıyorsun."bakışlarıma karşılık vermeden cevap verdi:

-Hatırlıyorum."peki öyleyse neden ilk günümüzde beni tanımamış gibi davranmıştı,neden beni hayatından atmıştı,neden beni kendinden uzak tutup beni görmezden gelmişti? Neden ona ulaşmama izin vermemişti?Zihnim sorularla uğraşırken bir soruyu serbest bıraktım:

-Peki öyleyse neden?..."cümlem bağırışla yarım kaldı:

-Yeni yıl için son 4 dakika millet!" ve son ses yeni bir parça çalmaya başladı:

"I don't want a lot for Chrismas (Yılbaşı için çok bir şey istemiyorum)

There is just one thing I need (İhtiyacım olan yalnızca bir şey var)

.

Bakışlarını yüzümde gezdirdi ve gözlerimde durdu.

-Hiç anlamadın değil mi? Yalnızca seni unuttuğuma inandın.."az önce yumuşacık olan bakışları sertleşti. Bocalamıştım,şaşkın ve kesinlikle bocalamış.

-Ben. Sadece... Bilmiyorum. İlk gün öyle yabancıydın ki. Ve sonraki günlerde öyle. Aramıza bir duvar örmüştün ve ben duvarı yıkmak istediğimde aramıza yeni engeller koyuyordun. Sana ulaşamayacağıma inanmaktan başka hiçbir seçeneğim yoktu.!" Battaniyeyi hızla üstünden atıp balkon korkuluklarına yürüdü. Peşinden kalktım:

-Zayn!" bana döndü.

-Bana böyle davranman çok saçma! İlk aşkın sana ucube gibi davransa sen de öyle hissederdin."Aniden bileklerimi kavradı. Şuan içinde bulunduğum durumda bile kırmızı dudakları ve değdiği elinin yaktığı tenimi düşünmem fazla mantıksızdı. Fazla.. Mantıksız!

-Neden anlamıyorsun? Seni görmezden geldim;çünkü sen benim aydınlık yanımdın Dylan. Herkesten gizlediğim gerçek bendin,yalnızken sığındığım gerçek ben, sen yorulduğumda sığındığım limanımdın. Ben olduğum tek dünyaydın. Kaçtım;çünkü değiştim yeni ben olmak istediğim kişi değilken nasıl sana yaklaşabilirdim? Değiştim ben çok değiştim. Artık okul korosunda şarkı söyleyemiyorum;herkes bunun kız işi olduğunu söylüyor. Resim yapmıyorum;çünkü babam bunun gereksiz olduğunu düşünüyor. Ders çalışmıyorum;çünkü okulun çoğu ineklere eziyet ediyor. çizgilerimin tamamen dışındayım. Artık büyüdüm,oyuncak arabalarım ve bilyelerimle oynamıyorum,bir Bay Dinazorum yok! Sen gittiğinde yalnız kaldım,ne yapmak istesem hepsinde sen vardınSen benim yapmak istediğim ama yapmamam gereken her şeydin Dylan. Eğer sana kapılıp gidersem yokluğunda yarattığım her şeyi yok edecektim.."kirpiklerinin altından itiraflarının altında büyüyen gözlerime baktı:

-Ve biliyordum ki senden kaçmasam yine sana tutulacaktım"

Gözlerimi güçlükle kaldırıp gözlerine baktım. Kalbim heran fırlayacakmış gibi hızla atarken duyduklarımın etkisiyle başım dönüyordu. Elleri sıkıca kavradığı için hissetmediğim bileklerimden ellerime kaydı. Bir şey söylemek için ağzımı açtım ama gözlerine bakınca her şey silindiği için hayatımın en saçma ve anlamsız cümlesini sarfettim:

-Eğer istersen her ne kadar Noel bitmek üzere de olsa yeni bir Bay Dinazor alabilirim." Zayn gülümsedi ve bir şey söylemek için ağzını açtı fakat cümlesi aşağıdan gelen bağırışla başlamadan bitti:

-Artık sayıyoruz millet! Son,10..9.." Zayn gözlerime bakarak hafifçe eğildi kokusunu ciğerlerime çekerek derin bir nefes alırken kulağımda durdu:

-Noel için istediğim tek şey sensin."

-Ve 1 ve 0.. "Dudaklarımız birleştiğinde her şey birer birer anlamını yitirip karanlığa gömüldü. Zayn'in eli belimden kalçama inmeden önce ve ben kendimi kaybetmeden önce duyduğum tek şey Mariah Carey'in sesiydi."

I just want you for my own (Yalnızca seni istiyorum kendim için),

More than you could ever know (Bulabileceğinden daha da öte),

Make my wish come true (Hayallerimi gerçeğe dönüştür.),

All I want for Chrismas (Noel için istediğim tek şey),

Is You (Sensin...)

Alnını alnıma dayadı ikimizde nefes nefeseydik:

-Artık kaçmak yok."dedi yüzümü okşayarak. Başımı onu onaylarcasına salladım:

-Artık kaçmak yok." ardından bakışları tekrar dudaklarıma kaydı destek vermek istercesine yüzümü yaklaştırdım. Gözlerimi kapattığımda hayalini kurduğum dudaklar tekrar dudaklarımdaydı.Alt dudağımı emerken ellerim saçlarına gitti. Belimi kavrayıp beni kendine çekti. Dili ağzımda dolaşırken elimle yüzünü okşuyordum. Yavaşça dudaklarından çekildim ,nefes nefeseydik. Kollarımı boynuma doladım ve ona sıkıca sarıldım. Uzun zamandır düşlediğim gibi boynuyla omzu arasındaki yere başımı koydum:

-Seni özledim Zayn." belimi sahiplenir gibi kavrarken:

-Benim özlediğim kadar değil." güldüm:

-Bu konuda iddialıyım." o da güldü.Kollarından çıkıp gözlerine baktım,yüzümü avuçlarının arasına alıp bakışlarıma karşılık verdi. İkimiZde konuşmuyorduk çünkü konuşma işini gözlerimiz yapıyordu.

Teorik olarak bu geceye böyle bir son beklemiyordum. Özellikle 23.00'da Zayn'i gözden kaybettikten sonra.

-Üzgünüm Bradford"diye geçirdim içimden"Bu gece yalnız olan sadece sensin."Zayn ellerinde kırılgan bir cennet var gibi yüzümü tutuyordu,yıldızların altında,evrenin üstündeydik sanki. Binlerce yıldıza bedel parıldayan elaya çalan kahverengi gözlerine saatlerce bakabileceğimi düşünürken yavaşça ellerimi boynuna doladı ne yapacağımızı nihayet anlayınca güldüm yavaşça dans ederken başımı yasladım,kalp atışlarını dinledim:Bu her şeyden daha gerçekti. Fazla peri masalına benzediğimiz doğruydu. Prenses prensine kavuşmuştu ve daha ötesini düşünmüyordu.Zayn şarkıya eşlik etmeye başlayınca düşüncelerimden sıyrıldım

-"What a beautiful smile? (Ne güzel bir gülümseme.)

Can I stay for a while (Bir süreliğine kalabilir miyim?)

On this beautiful night (Bu güzel gecede)"

Gözlerimi kapatıp bu gecede takılı kalmayı diledim. Sonsuza kadar şuan da kalabilirdim. Böylece Sonsuza kadar kollarında olup meleğimsi sesini dinleyebilirdim.

-"We'll make everything right (Her şeyi düzelteceğiz.)

-My beautiful love. (Benim güzel sevgilim.)

Seni Sonsuza Kadar BeklerimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin