The bet-3

632 55 18
                                    


"Ai face bine ca de nu... Te strigam Chelu de lunea viitoare" spuse amuzat. "Nu uita....tot ce trebuie sa faci e sa-l pupi pe copilul ala... NU ai zis tu ca poti seduce orice?" continua la fel de amuzat si superior, parca enervat.

"Inceteaza..."

Vorbeau cumva de tine? Stiai prea bine ca da, insa nu voiai sa accepti. Totul fusese o minciuna. O minciuna destul de frumoasa. AI inghitit in gol. O facea totusi pentru o cauza buna.... Nici o cauza n-ar fi fost buna! Trebuia doar sa il saruti si totul s-ar fi terminat. 

Ti-ai dus mana la gura ganditor. Chiar voiai sa se sfarseasca? Nu stiai. Erai confuz. De un lucru erai sigur, iar acesta era ca durea, durea mai mult decat te-ai fi asteptat. Te-ai dat un pas in spate cand i-ai auzit pasind spre usile salii de sport, apoi ai fugit pentru a te ascunde. 

Ai inghitit in gol privindu-i cum se indreapta incet spre scoala. Baiatul il lovea usor in joaca pe Bryan, iar acesta radea amuzat  raspunzandu-i la fel. Tremurai. Stiai ca trebuia sa faci ceva, altfel nu ai fi putut sa te prefaci ca nimic nu s-a intamplat. Trebuia, si totusi, trupul tau statea nemiscat. 

Gura ti s-a intredeschi, voiai sa il strigi? Poate, insa vocea nu iti iesea pe aceasta. Ai luat o gura mare de aer, apoi te-ai imbarbatat si ai inceput sa mergi rapid spre ei. Cand distanta dintre voi s-a mai micsorat, ai luat alta gura de aer, ai inceput sa zambesti tamp, apoi l-ai strigat.

"Bryaaan!" exclami tu alergand spre el vesel, desi fals. Simteai cum totul in tine se rupe, insa el nu trebuia sa afle asta.

Confuz, insa curios, acesta s-a intors spre tine. 

"(Name)?" intreaba confuz. "De unde vii?" continua cu intrebarile.

Ai evitat sa ii spui, insa nu voiai sa pari suspicios, asa ca ai decis sa-i raspunzi. 

"Te cautam" ai continuat mergand spre el, apoi l-ai luat in brate, asigurandu-te ca tipul de langa el te priveste.

"Ce faci?" intreaba confuz. Confuzia de pe fata lui si nelinistea cred ca erau singurele sentimente reale pe care ti le-a aratat de cand il stii. 

"Ce ai fi trebui sa fac de mult, prostutule" spui razand, apoi ii apuci fata in palme. Gura i s-a intredeschis de surprinderea atingerii tale. Il puteai vedea rosind? Poate iar se prefacea, nu mai erai sigur de nimic, asa ca ai incetat sa te mai minti. Incepuse-i sa-l placi si tu, insa acum erai bucuros ca nu ii spusese-i cu adevarat asta. Nu ai fi suportat sa te paraseasca si el sa stie ca il placea-i cu adevarat.

Te-ai ridicat pe varfuri, apoi ti-ai lipit timid buzele de ale lui. Primul tau sarut se ducea in felul asta, insa merita. Pentru a termina totul, trebuia sa iti sacrifici primul sarut. Ochii i s-au marit si mai mult. 

Cand ai deslipit sarutul, ai chicotit ca o fata, fals, apoi ia-i dat drumul. 

"Ne mai vedem" spui inca razand, apoi te indepartezi de el si te-ai indepartat de el.

Cei doi te priveau indeoartandu-te. Confuzia era vizibila pe fetele lor.

Prietenul lui Bryan a fluierat lung, apoi a inceput sa rada. 

"A fost mai repede decat ma asteptam " spuse inca razand, apoi a inceput si el sa mearga in directia ta, fiind cea spre intrarea scolii.

Si-ai dus mana la gura, incruntandu-se. "Da..." il aproba in soapta, insa nu se misca de acolo. Ceva i se parea ciudat, foarte ciudat. Ala nu erai tu... si isi putea da seama de asta.



Au trecut doua saptamani de atunci. Ai crezut cumva ca o sa iti treaca in timp, insa nu era asa. Nu il stiai decat de cateva zile, si totusi lasa-se o urma asa proeminenta pe tine. Nu-l putuse-i uita, insa nu te mai durea asa de mult ca in acea zi. Devenisei indiferent? Poate... sau doar incercai sa ignori acel sentiment.

Yaoi x ReaderNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ