~ReaderxShyUke~

9.4K 294 42
                                    

Stateai plictisit,sprijinindu-ti capul cu una din maini pentru a nu adormi.Erai la scoala,desi orele se terminasera de mult.Oftezi lung deoarece te aflai inca in aceasta inchisoare ce o urasti asa de mult.

Priveai pe fereastra cum soarele apunea,colorand bolta cereasca in minunatele nuante rosiatice.Era destul de linistitor,insa asta nu erai tu,asa ca te-ai plictisit repede de acel peisaj,acum uitandu-te la tabla verde.

Ti-au zis sa astepti aici.Aham...Faceai asta de 2 ore bune si nu a venit nimeni sa iti dea acea pedeapsa.

Ce facusei mai exact?

Nimic exagerat din punctul tau de vedere.Pur si simplu lucrurile din acesta clasa sunt mult prea alunecoase.Nu e vina ta ca ti-a alunecat mana de pe banca,iar aceasta a zburat pe fereasta.Nu e vina ta ca profesorii tai sunt plictisitori,iar mana ta asa de alunecoasa,scapandu-ti regulat pixurile,cartile si chiar ghiozdanul pe fereastra mereu deschisa de langa care stateai.Nu e vina ta!

Ei sunt de vina!

Oftezi lung,deoarece aveai dreptate.Incepi sa te clatini cu scaunul plictisit,privind tavanul alb.Atunci te-ai gandit cum ar arata acel tavan alb colorat in albastru si rosu.Pete peste tot.Ar fi fost genial,insa nu vroiai mai multe probleme.Deja pierdusei o iesire cu prietenii din cauza acestei asteptari.

Nu stiai nici tu de ce nu ai plecat,insa asteptai.Directorul fusese chiar serios de data asta.Nu ca iti era frica de el,dar nu vroiai si mai mult timp pierdut pe la scoala.

Scartaitul usii ce se deschide te trezeste din visare,provocandu-te sa iti atintesti privirea spre acel loc.Asteptai sa intre domnul director,insa nu s-a intamplat asta.

Tot ce ai vazut au fost niste degete subtiri pe usa ce o deschideau timid,apoi o pereche de ochi verzi ce te priveau infricosati.

-S...Scuze ca te-am facut sa astepti!se scuza baiatul din spatele usi,inca nearatandu-si identitatea.

-Si tu cine esti,ma rog?intrebi in scarba,asezandu-te mai bine pe scaun,acum cele patru picioare metalice ale acestuia fiind pe podea.

-V...V...Vice-presedintele consiliului elevilor...M...Mi s-a spus sa iti aduc o fisa pe care va trebui sa o completeze parintii tai...-te anunta el,iesind timid din spatele usii,apoi ducandu-se spre catedra unde urma sa lase foaia si sa fuga probabil.

Nu indraznea sa se uite la tine,ceea ce te-a facut sa schitezi un zambet strengar.Simteai acea frica cu care pasea pana la catedra si ii puteai vedea cu usurinta tremuratul din mers.Adorai sa ii domini.Sa domini pe oricine.Insa ce te atragea si mai mult era pielea lui palida si trupul atat de pipernicit.

Sentimentul ca iti gasisei prada,te face sa te ridici de pe scaun,apoi sa te indrepti spre catedra sub pretextul ca vrei sa iei fisa,desi tu doar vroiai sa il incoltesti.

Il vedeai cum devine din ce in ce mai incordat cu fiecare pas cu care te apropiai.Incepuse sa tremure,desi nu era chiar normal.

-Hmmm...-spui tu luand foaia,apoi cititnd-o bleg,neintelegand ce iti cere.Si cum dracu completez eu asta? exclami indignat de toate acele cuvintoaie.

-P...Parintii tai trebuie sa il completeze,iti zice el,incercand sa se uite la tine,insa isi muta privirea repede,neputand face asta.

-Nu's acasa.Sunt plecati din tara,zici frecandu-te in cap.Eh!Ce-o fi o fi.Oricum nu vroiam sa mai vin la scoala,cred ca asta e cel mai bun prilej sa nu o mai fac,zici tu indiferent,aruncand foaia pe catedra,apoi trecand pe langa brunetul ce se uita debusolat la bucata de hartie ce se apropiase de el.

Decisesei sa te duci acasa.Dupa ce vazusei acea foaie ti se luase de toata joaca cu micuta prada.Cum ghiozdanul fusese confiscat de director,decizi sa pleci fara el acasa.

Yaoi x ReaderWhere stories live. Discover now