The bet-1

758 60 7
                                    


"Te plac!" spuse baiatul pe un ton serios privindu-te in ochi. 

Confuzia ti se putea citi pe fata. Initial nu stiai ce voia de la tine cand ti-a spus ca vrea sa vorbiti, insa nici la asta nu te asteptai. Inca nu spuneai nimic, de parca te gandeai la cuvintele ce tocmai le rostise, insa mintea iti era goala.

"Vrei sa iesi cu mine?" continua acesta mai indraznet.

Ti-ai deschis usor gura. Nu stiai ce sa spui sau cum sa reactionezi. Era prima confesiune pe care o primeai si, desi nu pare, ai fi preferat sa fie o fata.

Ti-ai plecat privirea frecandu-ti ceafa confuz. In sfarsit realizasei, insa nu stiai cum sa ii raspunzi. Nu voiai sa ii ranesti sentimentele, dar adevarul era ca nu esti gay!

"Te rog, gandeste-te la asta!" spuse rupand tacerea, glasul lui si mai ridicat, de data asta, facandu-te sa tresari.

Ai dat aprobator din cap, apoi acesta a zambit bland si a plecat lasandu-te singur. Tia-i dus mana la gura confuz.

"Ce dracu...?" te-ai intrebat putin speriat de situatia in care fusesei pus.




Ai oftat lung. Au trecut 3 zile de la acea confesiune, insa inca nu pteai digera bine ceea ce s-a intamplat.

"Cineva este indragostit!" exclama colegul din spatele tau, facandu-te sa tresari, nu din cauza a ceea ce spusese, ci pentru ca tipase.

Te-ai intors confuz spre el rugandu-l parca, din priviri, sa repete.

"Suferi din dragoste? Stai sa ghicesc, iubire neimpartasita? Sau...te-a respins deja?" intreaba baiatul parca intrigat de viata ta amoroasa. Ai oftat iar. Pentru cateva secunde uitasei insa iti amintise iar.

"Nu... nu e nimic de genul..." ii raspunzi pe un ton scazut, apoi te intorci inapoi punandu-ti capul pe banca.

Si da, nu era nimic de genul. Tu erai cel ce trebuia sa-l respinga... Insa nu stiai cum.

"Agh..." soptesti dandu-te usor cu capul de banca. Toata acea gandire iti dadea o durere de cap.

De ce trebuia tu sa te gandesti la asta? Raspunsul era simplu. Nu esti gay si nu-l voiai... Trebuia sa-l respingi. Si totusi, cu toate astea nu o puteai face. Ai inghitit in gol.

"Eu...Ma duc acasa..." soptesti ridicandu-te, apoi iti pui geanta pe umar.

"Mai e doar o ora... nu mori sa stai " spuse colegul dandu-si ochii peste cap, insa nu l-ai ascultat si ti-ai continuat drumul spre iesire.

Iti trebuia un loc linistit in care sa te gandesti...sa gandesti mult si sa-ti scoti din cap gandul ca era macar posibil ca tu si el sa fiti impreuna. Ai rosit cand ti-ai dat seama ca deja te imaginai tinandute de mana cu el si sarutandu-l. 

'Nu, nu, nu!' iti spui in gand scuturandu-ti capul. 'Nu e posibil...nu ...!'

Ai oftat iar, de data asta mai lung si zgomotos. Ajuns, ti-ai aruncat geanta langa dulapiorul de pantofi, apoi te-ai descaltat si te-ai dus in camera trantindu-te in pat. Erai obosit, desi nu ai facut nimic toata ziua. Nu ai putut fi atent din cauza lui si acum, ajuns acasa, tot la el te gandesti. Ti-ai apucat strans parul, apoi ai gemut stins. 

"Nu vreau...." soptesti cu un glas sugrumat, apoi iti inchizi ochii lasandu-te prada somnului.



Hey hey! I'm baack! O sa termin povestea asta in urmatorul capitol! ;u; *short..i know... Daaar... urmatorul va fi mai lung :> *


Yaoi x ReaderWhere stories live. Discover now