Ce e cartea asta?

8.5K 255 45
                                    

In primul rand vreau sa va salut si sa ii multumesc celei ce mi-a dat aceasta idee.Sincer nu mai stiu cine a fost,si de asta ma urasc,dar ii sunt recunoscatoare.Fara ea nu as fi avut curajul necesar pentru a o scrie.Aveam de mult ideea asta,dar nu eram sigura de ea.

In fine.Acum sa va explic in ce consta aceasta carte.Hmmm...Va fi greu,deoarece imi e greu sa ma fac inteleasa.

Cred ca toate ne-am creat un uke sau seme.Eu una am facut-o.Ei bine in cadrul acestei carti,o sa puneti acele personaje in diferitele povesti scrise de mine.Desi urmeaza tiparul meu,protagonistul este char-ul vostru.Cred ca stiti ideea,deoarece sunt multe povesti gen.

Ca sa pot scrie primul capitol as vrea sa imi raspundeti la cateva intrebari ^^

1.Pentru inceput ati vrea sa fiti seme sau uke?

2.Ce atitudine sa aveti? *in caz ca alegeti uke-puteti fi timide sau vorbarete,iar daca sunteti seme-unul brutal sau psihopat* (am doar nevoie de un mic indiciu nu trebuie sa imi ziceti totul despre acel uke sau seme =)) Unde ar mai fi partea mea atunci? =)) )

3.Asta nu e o intrebare,dar o sa va anunt de acum.La sfarsitul fiecarui capitol voi pune intrebari despre ce va fi urmatorul protagonist(uke/seme).

Cartea asta nu va contine numai povesti originale,ci si shipuri din anime gen Kise x Readerboy(Kuroko no basuke) si altele :D *Nu stiu de ce Kise =)) *

Yaoi x ReaderUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum