~Reader seme psihopat-part 1~

3.9K 194 41
                                    

Lectura placuta!

Iti scoti lama din carnea proaspat strapunsa. Sangele ce se prelingea pe lama metalica a acestuia inca era cald, iar acea culoare imbatatoare te excita. El fusese din pacate victima ta. Un baiat dragut si ghinionist pe care pusesei ochii. Insa el nu a fost primul si nici ultimul.

Ridici cutitul, sangele prelingandu-se pe mana ta rece. Un zambet demonic ti se schiteaza pe intreg chipul cand pielea ta a facut contact cu lichidul cald. Iti placea acea sezatie data de sangele proaspat. Adorai sa ii vezi in chinuri.

Iti apropii mana de gura, apoi incepi sa lingi usor lichidul rosu, limba ta ajungand si pe lama cutitului pe care incepi sa o cureti.

Terminand acel moft, iti indrepti privirea spre victima proaspat ucisa. Nu mai arata uman. Fata ii era desfigurata de cele cateva lovituri de cutit, abdomenul ii era taiat de la torace pana sub buric, iar intestinele ii erau scoase. Asta sigur era opera ta.

Ranjesti satisfacut, apoi parasesti locul faptei. Nu iti pasa daca politistii ar fi gasit cadavrul. Nu era primul si nici ultimul pe care il lasai asa. Nu iti pasa daca urmau sa te gaseasca. Ba chiar le-ai lasat de cateva ori cateva amprente si indicii, insa nu te-au prins pana acum. De ce ? Erai prea bun la "V-ati ascunselea!" .Nu reuseau niciodata sa te gaseasca. Poate erau prea prosti sau tu prea destept, insa ce era cert era ca inca nu te prinsesera.

~&*&*&*~~~%^%^%~~~*&*&*&~

Te plimabi linistit pe strazile orasului in cautarea unei noi victime. Trecusera deja 10 zile de la ultima aventura, iar tu te cam plictisisei. Zambeai doritor ca un psihopat ascus de gluga hanoracului negru pe care il purtai.

Pe sub acesta era ascuns cutitul cu care urmai sa iti strapungi victima.

Iti lingi buza superioara ne mai avand rabdare. Vroiai cat mai repede o victima, insa nimic nu te atragea. Nu alegeai pur si simplu victimele. Trebuiau sa aiba acel ceva. Acel ceva care sa te faca sa ii ucizi. Nu iti placeau femeile, deoarece te dezgustau, iar bosorogii, ce sa faci tu cu ei? N-ai nevoie de un cur batran.

Te uitai discret in stanga si in dreapta in incercarea de a gasi pe cineva, insa nimic. Unde plecasera toti baietii buni? Oare era vina politiei? Nu stiai raspunsul insa asta te dezamagea.

Oftezi lung si incepi sa o iei si mai repede la pas. Nu iti placea aceasta asteptare. De ce nu venea cineva pur si simplu la tine? Asta era intrebare ce ti-o pusesei, insa nimeni nu iti putea raspunde.

Tot mergand, ajungi intr-o zona mai putin populata a orasului. Aici chiar nu puteai gasi nicio victima. Incepi sa te incrunti suparat pe tine deoarece venisei singur aici. Te uiti in stanga si in dreapta si nimic. Era evident ca nimeni nu o sa vina pe aici.

Nu mai ies ei in locurile populate, dar aici? Oftezi inca o data, apoi iti lasi inerte bratele pe langa corp , dezamagit.

-Ce fac? Ma plictisesc! ti-ai zis tu plangacios in gand.

Raspunsul nu s-a lasat asteptat, iar un glas slab de baiat s-a auzit:

-L-L-Lasati-ma in pace!

-Si daca nu vrem ce? O chemi pe mami sa ne bata? se aude un alt glas masculin batjocoritor.

Baiatul nu spune nimic, doar scanceste deoarece fusese lovit.

Acest incident iti atrasase atentia, asa ca te-ai indreptat spre acel loc. Era undeva intre doua blocuri. Un loc ferit de lume in care nu prea puteai sa vezi din cauza intunericului noptii si faptului ca nu era luminat cum trebuie.

Paseai robotic, usor aplecat cu bratele atarnand pe langa tine si miscandu-se la fiecare pas facut.

Ajuns mai aproape, observi un grup de 3 baieti cum se luau de un alt baiat mai slabanog. Lasii! Nu se pot lua de cineva de teapa lor si l-au ales pe el. Baiatul tremura lipit de peretele rece al blocului, uitandu-se speriat la cei trei batausi.

Yaoi x ReaderWhere stories live. Discover now