~Little Star~[Reader!Uke] Part III~

1.5K 111 16
                                    

>Reader P.O.V. 


Dimineata urmatoare m-am trezit mai obosit de cat atunci cand adormisem. M-am ridicat cu greu din pat, uitandu-ma la ceas. Era de-abia 7 si 10 dimineata, iar eu eram deja in picioare. 

Realizand ca e sambata, vroiam sa mai dorm, insa nu mai puteam face asta. Ma intind somnoros, apoi dau sa ies din camera vrand sa ma duc la baie. Am cascat, in timp ce mergeam spre toaleta, apoi mi-am scarpinat burta prin bluza. Ziua asta incepuse prost, mai ales ca azi trebuia sa plec cu tata.

Dupa ce termin ce aveam de facut la baie, merg in bucatarie sa mananc ceva. Trebuie sa am rabdare, luni il voi vedea pe acel pusti si voi astampara aceasta stare. Nici nu stiu de ce vreau asa de tare as il vad, dar o sa ignor aceasta intrebare.

Pasesc incet spre frigider, ignorand televizorul ce era pornit. Da, aveam televizor in bucatarie.

Era mereu dat pe stiri, deci incercam sa il ignor cat de mult pot.

Deschid usa frigiderului, luand apoi de pe usa acestuia sticla de suc, vrand sa imi pun intr-un pahar. Dintr-un anumit motiv mana incepe sa imi tremure, iar ochii mi se deschid larg. Mica sticla de plastic imi cade la picioare, sucul imprastiindu-se peste tot. Imi intorc capul speriat spre televizorul ce tocmai anuntase o sinucidere.

Am inghitit in sec  sperand ca nu era cine credeam eu. Priveam stupefiat poza baiatului ce se afla in partea dreapta a ecranului. El era... Insa...de ce ? Nu trebuia sa traiasca pentru mama lui? Nu trebuia sa ... sa ne mai intalnim o data?! 

Corpul imi tremura si abia ma mai tineam pe picioare. Ma apropii tremurat de televizor incercand sa ascult ceea ce avea de anuntat despre moartea acestuia. 

" Baiatul in varsta de 17 ani a fost gasi plutind la malul raului. Este vorba de o sinucidere, insa medicii legisti inca doresc sa ii faca autopsia. Acestia banuiesc ca s-a arunca de pe pod, punandu-si capat vieti. Ce l-a indemnat pe copil sa faca asta? Politistii banuiesc ca moartea mamei lui, singura pe care o mai avea. Din cate spun medicii din spitalul in care era internata, aceasta a murit cu cateva ore inainte ca baiatul sa se sinucida. Era bolnava de cancer, intr-o stare avansata. Baiatul a lasat o scrisoare vaga in care scrie doar "Imi pare rau, tipule, eu ma duc primul." Cine este tipul despre care vorbeste, inca este un mister, insa acesta nu are de aface cu cauza mortii sale..."

Ascultam stupefiat, incercand sa nu-mi pierd echilibrul si sa cad. Imi duc o mana la fata acoperind-o. 

"D-De ce ?!" intreb plangacios, incercand sa-mi astampar lacrimile. " De ce dracu ai mai lasat biletul ala?!" tip la televizor, apoi arunc cu ce apuc de pe masa in el. 

Ma incrunt, strangandu-mi pumnii nervos. Nu intelegeam nimic. Daca a vrut sa se sinucida, de ce a mai lasat acel nenorocit de bilet? Corpul imi tremura de frustrare si furie in acelasi timp.

"S-a intamplat ceva dragule?" ma intreaba mama ce intra in camera gata aranjata pentru munca.

Imi intorc brusc capul spre aceasta incruntat, insa vazandu-i fata ingrijorata pe care se forta sa o afiseze, imi mut privirea incepand sa ma mai calmez.

"N-Nimic..." balbai, apoi cu capul plecat trec de ea vrand sa ma duc in camera.

Urc scarile, ajungand rapid in fata usii camerei mele. Pun mana pe clanta pentru a o deschide, amintindu-mi de ziua de ieri.

Cuvintele rostite de acea prezentoatoare ce citea scrisoarea imi rasunau in cap. Apas pe clanta, insa nu o deschid. Ma opresc in fata acesteia tresarind.

" Asta vrea sa insemne acel bilet?!" intreb, intrand rapid in camera.

Vroia sa il urmez, vroia sa ma sinucid. Inghit in sec si cu cateva miscari nesigure incui usa, cautand apoi cuterul pe sub pat unde il aruncasem. Disperarea mi se putea citi in miscarile rapide si bruste. Vroiam sa il urmez, sa ma linistesc, sa vad ce simte si el. Vroiam sa pun capat. 

Yaoi x ReaderWhere stories live. Discover now