chapter 44

2.4K 323 48
                                    


❝Crawling underneath my skin, sweet talk with a hint of sin, begging you to take me, devil underneath your grin, sweet thing, but she play to win, heaven gonna hate me❞

Kiana

«Ω Γαμώτο..» βογκάει ο Harry καθώς χαϊδεύω με τα χέρια μου τις μπάλες του αργά. Κάθισε απλώς στην πολυθρόνα να με παρακολουθήσει γυμνή να ντύνομαι αλλά τελικά δεν πήγαν έτσι τα πράγματα όπως ήθελε.

Γονατισμένη μπροστά του παίρνω το πέος του στο στόμα μου καθώς τώρα χαϊδεύω με την παλάμη μου την κοιλιά του χαμηλά.

«Ουόου» ανεβοκατεβάζω αργά το στόμα μου παίρνοντας τον πιο πολύ και εκείνος βογκάει. «Χθε-χθες βράδυ δεν έβαλα προφυλακτικό.» λέει από το πουθενά.

«Παίρνω αντισυλληπικά.» του αποκρίνομαι καθώς φιλάω την κορυφή του. «Πριν ρωτήσεις, τα παίρνω για να σταθεροποιηθει ο κύκλος μου. Ο πρώτος μου ήσουν.» του λέω βιαστικά.

Νιώθω το σώμα του να χαλαρώνει αλλά αμέσως μόλις τον παίρνω πάλι στο στόμα μου, τσιτώνεται. Βογκάει και κουνάω το στόμα μου γρήγορα καθώς τον κρατάω και με τα δύο χέρια μου.

Τον χαϊδεύω με τη γλώσσα μου και καθώς τον κοιτάζω πεταρίζοντας τα βλέφαρα μου βλέπω να το ευχαριστιέται.

Τον ρουφάω και αναστενάζει πνιχτά. Τον παίρνω όλο μες το στόμα μου και βουτάει τα μαλλιά μου απότομα, τον ρουφάω για μία ακόμη φορά και βαρυγκωμεί δυνατά.

Σταματάω ξαφνικά και με κοιτάζει μπερδεμένος μόλις ενώνω το βλέμμα μου με το δικό του.

«Που έχεις προφυλακτικό;» τον ρωτάω σιγανά.

Μου δείχνει αδύναμα με το δείκτη του και αφότου, τον βοηθάω να το βάλει, γονατίζω τα πόδια μου στον πλάγια από εκείνον, στο χώρο της πολυθρόνας και κάθομαι πάνω του αργά.

«Τι-» κλείνει τα μάτια μου και με τραβάει για να με φιλήσει. Λατρεύω υπερβολικά τον τρόπο που με φιλάει κάθε φορά.

«Τι κάνεις-δεν-δεν το περίμενα από εσ-εσένα.» μου λέει μέσα από κοφτές ανάσες.

Κουνιέμαι πάνω κάτω ελαφρά για αρχή. «Πονάει λιγότερο σήμερα.» του ψιθυρίζω.

Περνάει μια τούφα πίσω από το αυτί μου και χαμογελάω στην κίνηση αυτή. Τον φιλάω και κουνιέμαι πιο γρήγορα τώρα πάνω κάτω.

Νιώθω μια απερίγραπτη απόλαυση, ο πόνος έχει χαθεί ολοκληρωτικά. Κατεβαίνω πιο βαθιά και κουνιέμαι αργά, τα μάτια του κλείνουν από ευχαρίστηση και κάνω το ίδιο, αφήνοντας μπερδεμένα κλαψουρίσματα να βγουν από το στόμα μου.

«Θα μας ψάχνουν και εμείς-εμείς κάνουμε-» τον φιλάω αργά για να σταματήσω τα λόγια του.

«Σε αγαπώ και είναι μόλις εφτά, δε θα έχουν ξυπνήσει ακόμη.» του λέω χαμηλόφωνα.

Προσπερνάει τα λόγια μου και πιάνει μες τις χούφτες του το στήθος μου, ανεβοκατεβαίνω πιο γρήγορα και κλαίω στην κυριολεξία από την ευχαρίστηση.

«Είσαι υπέροχη.» τον ακούω να μου λέει αναστενάζοντας βαθιά.

Αγγίζει τη δεξιά παλάμη του στο μάγουλο μου και αφότου με χαϊδεύει με τραβάει από το σβέρκο και με φιλάει αργά, κουνιέμαι πιο αργά τώρα και περίεργοι ήχοι ακούγονται από τις ωθήσεις μου μέσα του.

«Είσαι άτακτο κορίτσι, τελικά.» μου λέει λαχανιασμένος.

«Μμμ.» τα χείλη του δαγκώνουν και φιλούν το λαιμό μου αφήνοντας και άλλα σημάδια εκεί.

Ο Harry γκρινιάζει καθώς κάνω αργούς μικρούς κύκλους με τους γοφούς μου γύρω του. Αναστενάζω βαριά καθώς δαγκώνει και φιλάει στον ώμο μου αργά. Συνεχίσαμε να κάνουμε σεξ και έρωτα ο ένας τον άλλον μέχρι πολύ αργά το πρωί.



«Λάμπεις και δείχνεις και τόσο φρεσκογαμημένη.» μου ψιθυρίζει ο Harry γελώντας πνιχτά. «Τόσο φρεσκό-τι;!! Ω σκάσε!» περνάει το αριστερό χέρι του γύρω από τη μέση μου χαμηλά και με φέρνει πάνω του.

MoonlightWhere stories live. Discover now