KAPITOLA 29: Odchod ze skupiny

144 12 2
                                    

Harry's POV:

Byli jsme už u chaty. Trefili jsme se, bylo tu jeho auto.

Liam poděkoval taxikářovi a dal mu bankovky a my jsme zatím obhlíželi dům. Byl docela pěkný, pěkná letní chata, vypadala i romanticky.

Niall vzal za kliku branky a pokusil se jí otevřít. Marně. Byla zamčená. ,,Zkusme jít zadem, pokud to půjde," navrhl Louis.

,,A co to přelézt?" napadlo mě.

,,Dobře Harry, zkus to," řekl Niall a poplácal mě po rameni.

V pohodě jsem přelezl branku a stál jsem na dvorku. Kluci lezli za mnou. Dům byl zamčený.

,,Jak se tam dostanem?" uvažoval Liam.

,,Tady je pootevřený okno, co tudy?" ukázal jsem na lehce pootevřené okno. Otevřel jsem ho a pomalu jsem se soukal dovnitř.

Dopadnul jsem do opravdu jednoduché kuchyně. Byly v ní dvoje dveře. Ty na pravo pravděpodobně vedly na záchod. Ty rovně přede mnou vedly asi do chodby.

Tiše jsem je otevřel a ocitl se v temné předsíni. Byly v ní dvoje dveře.

Otevřel jsem dveře blíž u mě. Naskytl se mi pohled do malého pokojíku. V druhých dveřích byla velká cimra. Byla tam pec, kamna, dvě postele a tři skříně. Docela nevyužitý prostor. Dveře jsem tiše zavřel a vydal jsem se ke schodům. Tam musí být.

Vyšel jsem nahoru a objevil jsem se v dalším pokoji. V koutě byla postel a naproti ní skříň, stolek, dvě křesla, péřák a 5 šuplíků.

Vedle byly dveře. Otevřel jsem je. Na posteli ležel, zády k nám, Zayn.

Zayn's POV:

,,Věděl jsem, že mě najdete. Vypadněte." řekl jsem nepřítomně, když se otevřely dveře.

,,Zayne... musíš něco vědět." začal Harold. Zrovna teď jsem na něj náladu neměl.

,,Vim, že je mrtvá. Tak mi to nestěžujte." nenechají mě za ní odejít. Našli mě. Na jediném místě, kde jsem s ní mohl být.

,,Kámo... mezitím, cos utíkal jak o život, na tebe ten doktor křičel, že ji jentaktak zachránili. Žije. A bude tě potřebovat. Teď." vložil se do toho Niall.

,,Kurva, jděte do hajzlu! To je trapnější jak sáňky na jaře, dělat si prdel z něčí smrti, ke všemu z Ariiny! Schnijte v pekle zrůdy! Odcházim od vás. A teď vypadněte!"

,,Jenže to je pravda, ty blázne." dodal zklamaně Liam.

ObstaclesWhere stories live. Discover now