KAPITOLA 28: Zoufalství

156 11 0
                                    

Zayn's POV:

Seděl jsem v autě a jel na tu chatu, kde pobývala Ari. Tady jsem chtěl dokončit svůj nápad. Budu zase s Ari. Za pár hodin. Za chvilku jí budu držet v náručí, budu jí moci líbat a hladit, ztrácet se v jejích očích, poslouchat její zvonivý smích. Tohle mě uklidňovalo. Vypnul jsem si mobil, už při odchodu z nemocnice, aby mě nemohl nikdo rušit a operátoři stopovat. Jest-li pak se už ta novinka rozkřikla? Že je Ari pryč? Za jak dlouho najdou mě? Já s Ari už budu létat v oblacích a někdo teprve najde mé rozkládající se tělo. Velice pěkná představa.

Dojel jsem k chatě, vyndal klíče z klasické schovky v tůjích a odemkl dům s brankou. Ihned jsem zamknul. Dům byl pořád cítit po Arianině klasickém parfému Chanel. Jako by tu byla se mnou. Jenže není. Není. A nikdy nebude. Alespoň ne v tomto světě. Ari si už létá v obláčkách a já sedím v kuchyni a truchlím. A plánuju si, jak půjdu za ní.

Vzal jsem do ruky nůž, že si podřežu žíly. Ale kdykoli jsem si ho vzal do ruky a přiložil jsem ho k zápěstí, nůž jsem pustil na zem. Nezvládl jsem to. Nedokážu za ní jít. Pořád doufám, že se mi to jen zdá. Že neumřela.

Harry's POV:

,,On půjde a udělá cokoliv, jen aby byl s ní! Myslí si, že je mrtvá!" přecházel po pokoji Niall. Nyní jsme bydleli v hotelu v Los Angeles, co nejblíž nemocnici, kde je Ari.

Když jsme zjistili, že se jí zastavilo srdce, hned jsme jeli do nemocnice, protože Zayn zbaběle utekl.

Ležela na JIPce, nakonec se jim povedlo jí zachránit. Pořád je v ohrožení života, ale žije.

,,Kde ho budeme hledat?" ptám se.

,,Neletěl do UK?" Napadlo Louise.

,,To by byl ohlášenej, a nebo by ho viděli paparazzi." říkám.

Zapl jsem Macbook a na docela dobré stránce jsem našel paparazzi fotky Zayna, jak odjíždí opačnou stranou, než je letiště.

,,Jel na tu chatu." řekl Liam potěšeně.

,,Jedeme za ním!"

Všichni si bereme bundy a bereme si taxi. Sedíme v autě. Kluci dělají šaškárny, ale já hledim z okna a přemýšlím.

Chtěl jsem tam Zayna nechat. Aby se topil v depresích. Aby Ari byla moje. Protože já miluju jí.

ObstaclesKde žijí příběhy. Začni objevovat