KAPITOLA 5: Předávání ceny

342 20 0
                                    

ZAYN'S POV:

Focení na červeném koberci jsem měl konečně za sebou. Teď jsme všichni seděli na svých židlích a Victoria Justice společně s Avanem Jogiou vyhlašovali cenu za nejoblíbenější hit.

"A cenu za nejoblíbenější hit dostává..." protahoval Avan.

"Justin Bieber a Nicki Minaj s jejich písní Beauty And A Beat!" zakřičela Victoria do mikrofonu a všichni začali tleskat. Arianu jsem nikde neviděl.

Na podium se přifařili Justin a Nicki a začali tam děkovat. Nicki tentokrát měla modrou paruku. Bože, to je šereda, pomyslel jsem si.

Věděl jsem, že nejoblíbenější žesnkou zpěvačku budu vyhlašovat já s Ari.

" A přívítejte Arianu Grande a člena One Direction, Zayna!" zakřičel hlavní moderátor a já jsem uviděl Ari v růžových šatech a rusé vlasy jí spadaly v dlouhém proudu na ramena. Vypadala úchvatně.

"Ahoj." uviděl jsem jí v zákulisí, když jsme spoleně šli.

"Jé, ahoj." usmála se na mě.

"Co chceš říkat ty?" zeptal jsem se jí.

"Hmm, to je jedno, třeba výherce."

"Aha, tak dobře." pustil jsem jí před sebe a ozářil nás obrovský reflektor.

PERRIE'S POV:

Na podium vešli Ari a Zayn. Ari měla dokonalé šaty. Vršek byl flitrový - růžové, světlé, ale zářivé barvy. Sukně byla o něco tmavší a nebyla flitrová, ale byla to krásná růžová. Boty měla též užasné. Byly to lodičky pletové barvy na vysokém podpatku. Rudé vlasy jí volně spadaly na ramena a v té záři reflektorů jí vlasy zářili ještě víc. Kdybych byla chlap, neodolala bych, takže jsem pevně doufala, že Zayn jejímu kouzlu nepodlehl. Oba vstoupili na scénu a ozval se řev a potlesk fanoušků. Ariana jim podávala ruku a ukazovala svuj mnoha wattový úsměv. Se svými fanoušky vypadá tak štastně. To nehraje.  Zayn též podával ruce fandům pod nimi, ale ne tak vášnivě jako Ariana.

ARIANA'S POV:

Mé oči oslepil velký reflektor. Okamžitě jsem uslyšela řev a velký potlesk fanoušků pode mnou. Vypadali tak moc štastně. Nemohla jsem se dočkat, až jim budu podávat ruce a povídat si s nimi. Povídat si s fanouškem je to nejhezčí, co můžu dělat.

Zayn stál poblíž a také se věnoval svým fanouškům, ale né tak jako já. Ach, to je stydlín. Usmála jsem se pro sebe ještě víc.

Opustila jsem fanoušky, Zayn také a oba jsme přešli k pultu s mikrofonem.

Zayn vyprávěl nějakiu svojí vtipnou historku, keré se zasmál celý sál. Pátrala jsem očima po někom z 1D a když jsem je konečně našla, tak byli všichni červení jako raci. Vypadali tak vtipně! Musela jsem se smát.

"No, a my vám ted řekneme, kdo vyhrál cenu za nejlepší zpěvačku." oznámil Zayn do mikrofonu.

Někdo z pořadatelů nám dones obálku, měla jsem jí v ruce a Zayn se nade mnou skláněl, aby se taky mohl podívat. "Nejlepší zpěvačkou 'Big Music Awards 2013' se stává..." Opravdu dlouho jsem to natahovala, všichni byli nedočkavý. "Selena Gomez!" zahulákala jsem a všichni začali tleskat.

Sel přišla na podium a přebrala si cenu. Objala jsem ji. "Opravdu vám moc všem děkuji. Bez vás bych tuhle cenu nikdy nedostala. Moc vám děkuji za vaší lásku a podporu, také vás miluju!" tím si Sel vysloužila velký potlesk.

Opustila jsem podium, Zayn mi byl v patách.

"Ariano?" zastavil mě. A sakra. "Jo?" usmála jsem se.

"Perrie chce jít potom na večeři. Chce abys šla ty, já a ona. Pak se spolu domluvte."

"Aha, tak jo. Díky za info." odpověděla jsem a dala se k odchodu.

ObstaclesWhere stories live. Discover now