KAPITOLA 24: Mezi životem a smrtí

183 12 0
                                    

Z pohledu jiné osoby:

Jel jsem přes tu šílenou silnici kolem lesa. Začínalo se stmívat. Lidi tady projedou tak 1x-2x za den. 

Měl jsem otevřené okýnko, cítil jsem zápach spálených gum. Předemnou byl nalomený strom a v něm bílé auto, které hořelo. 

Běžel jsem, co nejrychleji to šlo, až jsem se zastavil u dveří řidiče. 

Byla tam tmavovlasá dívka, kolem 18. let. Byla mi odněkud povědomá, byla moc hezká.

Tahal jsem za páčku dveří auta, ale ten zasraný automaticky zámek to nechal zamklý. Naštěstí zatím hořel jen předek, takže se to nedostalo k benzínu / naftě. 

Okno už bylo rozbité. Odpoutal jsem jí pás a vytáhl jí oknem ven. Pořezala se jí ruka o sklo, ale bylo hlavní jí vyndat z auta. 

Vzádu jsem si všiml dvou kůfrů, takže když jsem holku položil do škarpy, vyndal jsem i ty kufry. Dotáhl jsem je taky do škarpy. 

Byl jsem celej zpocenej a umazanej od kouře, špatně se mi dýchalo. Ale chudák holka na tom byla hůř. Byla zpocená a umazaná, a to horší - byla v bezvědomí. 

Položil jsem si hlavu na její hrudník. Dýchala, ale slabě a málo. Jen pár bouchnutí za minutu. Dal jsem jí umělé dýchání, aby se aspon probrala, ale nic. Já měl telefon v autě, které bylo moc daleko. 

Prohledal jsem jí kapsy a našel jsem bílý iPhone 5, ten byl určitě její. Odemkl jsem ho a vytočil záchranku.

Řekl jsem jim co se stalo, kde jsem, atd.. když jsem zavěsil, vytočil jsem i hasiče, protože to bílý auto bylo kompletně v plamenech a smrdělo to tu benzínem / naftou, kouřem a spálenýma pneumatikama. 

Záchranka i hasiči přieli za rekordníh 10 minut. Hasiči okamžitě začali hasit auto a strom. Záchranáři dali dívku na lehátko a zavýrali dveře. 

,,Když jsem její zachránce, můžu jet do nemocnice s ní?" 

,,Samozdřejmě." řekl mi záchranář a já si sedl do záchranky k tý dívce. 

I když byla celá špinavá a popálená, byla moc krásná.

Bohužel je mezi životem a smrtí, a je jen na ní jestli si vybere pokračovat v životě, nebo jestli se rozhodne dát tomuto světu sbohem.

ObstaclesWhere stories live. Discover now