-18Y

4.5K 309 92
                                    

Özür dilerim baya geç oldu Q.Q

Sondaki notu ne kadar uzun olursa olsun okuyun, lütfen. q.q litfn.

Chanyeol.

İlk sabahımız, farklıydı.

Baekhyun cilve ile göğsüme sürtünüyor, onu saran kollarım çıplak tenine değiyor ve içimdeki ses onun bedeninin de artık benim olduğunu haykırıyordu. Oysa bu sadece yüzeysel bir haykırmaydı çünkü farkındaydım, o hep bana aitti.

"Kalkmamız lazım." Bunu söyleyen ben değildim, yüce isa, Baekhyun kalkmamız gerektiğini mi söylüyordu?

Gece onu fazla mı sarsmıştım?

"Şşş.." Yanağı olduğunu düşündüğüm yumuşak deriyi öptüm ve dudağıma gelen sıvı ile kaşlarımı çattım. Salya falan mı akıtmıştı?

"Chanyeol, gece cidden iyiydi ve kalçalarım ile yeterince fantezi yaşadın. Sabah sabah benim öpücüğe ihtiyacım var, kalça yanağımın değil." Boğuk sesi biraz daha gürleşerek cevap verdiği an da, algılama zorluğu yaşadım.

Algıladığım an da ise kendimi geriye atmam tamamen refleksti.
Çapaklı gözlerimi zorlukla araladığımda Baekhyun'un güzel ve dolgun kalçası üzerinde kurumuş meniler ile beni karşıladı.

Dudağımın kenarındaki şey salya değil kendi çocuklarımdı. Üzgünüm bebeklerim, babacık sizleri seviyor.

"Baekhyun, az önce yanağın diye kıçını öptüm ve çocuklarım dudağıma bulaştı. Dolaylı yoldan seni daddykink yolu ile aldatmış falan mı oldum?" Uykumu daha alamamış olmalıyım. Tanrı affetsin.

"Channie, dün gece içime sadece spermlerini değil, kafanın içindeki bir şeyleri de mi bıraktın?" Ha ha ha..!

Gücümü toplamış gibi kalçasına ses getiren bir şaplak indirdim ve ardından biraz sıkarak küçük bir öpücük kondurdum. Ah, kalçası yumuşaktı ve sallanıyordu, çok şekerdi.

"Kes şunu, senin aksine benim sızlayan yerlerim var." Homurdandı ve kendimi zorla benden uzağa doğru döndürdü. Bunu yaparken üstüne yorganı çekmeyi de unutmadı. Ah, heveslenmiştim.

"Bundan sonra sana eskisi gibi davranacağım, endişelenme." Evet, ondan uzak durmanın bir nedeni vardı ve şimdi eskisi gibi olmacaktık. Eskisi gibi olmamız, her saniye sevişmemizden ya da birbirimizden uzak durmamızdan kat be kat daha iyiydi.

Bizim farkımız bu olmalıydı, derine insek de birbirimize her seferinde bambaşka bakmalı, dokunmalıydık. Asla sık yaptığımız bir eğlem gibi bakmamlıydık.

En azından ben öyle istiyordum. Ona kaybolmaya devam etmek, bende kaybolmaya devam etmesini.

"Kararlısın yani, bu güzel vücuttan mahrum kalmaya." Hey, tamamen değildi, değil mi?

"Uzmanlar haftada bir kere seksin sağlıklı olduğunu söylüyor." Baekhyun, kahkaha attığında ona eşlik ettim.

"Kalk ve kahvaltıya gidelim." Baekhyun söylendi.

"İlk banyoya sen gir, çıktığında hazırlanmaya başlarsın ve bende o sırada banyoya girerim." Gözlerimi kapattığımda bile Baekhyun'un kalçasını tuttuğunu tahmin ediyor, değerlime ettiği küfürleri yok sayarak dün yüzünün aldığı ifadeleri düşünüyordum.

*****

"Yani bana diyorsun ki, müdürle konuşup tekrar tatil zamanlarımı değiştiremem."

"Değiştiremem."

"İhtimal yok yani."

"Yok."

"Daha az mı oynaşacağız yani."

Dazed BoiWhere stories live. Discover now