-3X

5.4K 494 143
                                    

Chanyeol her seferinde para harcardı, bunu sevmezdim. Bunu istemezdim.

Zaten her şeyi o karşılıyordu. Tamam, arada hoş oluyordu ama ben zaten ona yeterince masraftım.

Bunu yapmamasını söylemiştim ama Chanyeol inatçıydı. Para harcardı. Eve istemsiz olarak geç geldiğinde bana hediyeler alır, gönlümü alırdı. Oysa onun meşhur öpücüğü yeterdi bence.

O bunu küçük görürdü ve bana para harcamaya devam ederdi. Bundan şikayetçi değildim... Sadece, para avcısı sürtükler gibi hissettiriyordu. Bu konuya daha sonra da değinebilirdim.

*****

"Çalışmak istiyorum." Kendimden emin bir şekilde mutfak dolaplarını silerken Chanyeol'ün suratına bakmadan mırıldandım. Suratına baksam büyük ihtimal bana derin derin bakar ve 'Olmaz'derdi.

"Hayır." Pekala bunu bekliyordum ama en azından bu sefer belki nedenini sorar diye düşünmüştüm. Kaprisi ve çamaşır suyu bulaşmış siyah tişörtü ile yerleri silarken beni dikkatlice dinleyerek kısa cevaplar vermesi beni deli ediyordu. Madem dinliyorsun, 'Hayır' yerine daha iç açıcı bir cevap verebilirdi.

"Kes şunu, hayırı kabul etmiyorum." Fısfısı sıkarak köşelerden geçerken eğildim. Temizlikten nefret ediyorum.

"Çalışmayacaksın." Uzun bir cevap ha? Şaşırtıcı ama etkili değil.

"Şunu yapmayı kes. Senin paranı yiyorum ve kendimi kötü hissediyorum. Ayrıca evini işgal ediyorum ve faturalara yardım dahi etmiyorum. Benim kendi evime ödediğim paranın 5 katını ödediğini bi-"

"Bunları kafana takmayı kes. Benim evim değil, evimiz. Faturalar ve diğer ihtiyaçlar da benim işim çünkü bu işi başlatan bendim, seni böyle şeylere zorlamak istemiyorum. Okuyorsun, çalışmak ve daha bir çok şey için fazla gençsin. Haftanın 4 günü derse gidiyorsun ve o üç gün de yeterince yoruluyorsun. Bu kadar yorulman normal değil bile ve sen doktora gitmemek için direniyorsun. Biliyorsun sadece çalışmıyorum." Bu sefer bende onun lafını böldüm. Konuştukça üste çıkmaya başlamıştı.

"Evet. Bay Park'dan da para alıyorsun. Benim yüzümden o kendini bilmez baba parası yiyen piçler gibi hissediyor olmalısın." Dolabın çevresine son kez geçerek, bezi bir kenara fırlattım ve bacaklarımı tezgahtan sarkıtarak inmek için hareketlendim ki Chanyeol'ün elindeki viledayı kenara koymuş bana olan baygın bakışları dikkatimi çekti.

"Salak," homurdanarak yavaş adımlarla yaklaştı. "Çalışmayacaksın. Konu kapandı." Ve anlımda hissettiğim küçük öpücük. Evet. Herşey yolundaydı. Aslında değildi, sadece pes ediyordum. Hayır etmeyecektim.(sınavda 2 şıkkın arasında kalma misali bir çelişki yaşıyor lsdnlvnsd)

"Senden izin almıyorum, sadece iş bulduktan sonra geç geleceğimi haber veriyordum." Omuz silkerek tezgahtan indim. Söylediklerim nasıl olsa kayıt altına alınmıyordu ya, kıvırmak serbestti. Ayrıca çalışmalıydım, her şeyi ona yüklemek haksızlıktı, özellikle de iş saatlerini ve günlerini dahi bana göre ayarlamasından sonra.

Haftanın 4 günü(pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe) okula gidiyor ve 3 günü(cuma ve hafta sonları)tatil yapıyordum. Ve okul saatlerim sabah 6- öğleden sonra 4- şeklindeydi. Yoruluyordum belki ama benimle birlikte kalkarak bana eşlik eden bir Chanyeol, ardından hazırlanarak işe giden ve akşam 8 de evde olan bir Chanyeol daha çok yoruluyordu. Bazen erken çıkmak için eve iş bile getiriyordu, beni yalnız bırakmak istemediğini söylüyordu.

Benim için kendini yoruyordu.

"Bu eve saat sekiz buçuktan sonra kimse giremez Byun, sen bile." Ciddi görünüyordu. Sorun değildi, genel bakarsak sık sık ciddi görünürdü.

"Beni kapıda mı bırakacaksın? Beni evimize almayacak mısın?" Dudağının kenara kıvrıldı. Hoşuna gitmiş olmalıydı. 'Evimize' Kulağa cidden hoş geliyor.

Islak eli belimi buldu ve zaten nemli olan tişörtümü daha çok ıslattı. Temizlik yaparken kendimizi de yıkıyorduk sanki! Tanrım bir insan nasıl yerleri silerken elini ıslatırdı ki?

"Sana kıyamayacağımı düşünüyorsun değil mi?" Aslında daha çok elini nasıl ıslattığını düşünüyorum, birde elinin doldurduğu boşlukta bıraktığı hissi..

Uzun zaman önce Chanyeol bana 'vücudun benim için yaratılmış gibi' diyerek elimi elleri arasına almıştı. O günden beri sık sık bunu ölçerdim. Mesela kucağında rahatlıkla yata biliyordum, koynuna girdiğimde beni sıkı sıkı sara biliyordu ayrıca sabahları uyandığımda kafası omuz boşluğuma oturuyordu. Vücudum onun için yaratılmış gibiydi, en azından Chanyeol'ün bakışı ve benim küçük ölçümlerimle bu teori doğru sayılıyordu.

"Elbette," Sessizliği fark edip aniden konuştum. "Onu düşünüyordum." Kafamı kaldırdığımda tekrar baygın bakışlara yakalandım. Tuhaf bakmayı kesmeliyedi, iç gıcıklatıcıydı.

"Yalan söylüyorsun. Ani tepkiler verdiğinde hep yalan söylersin." Pekala, beni bu kadar iyi tanıması harikaydı ama arada lanet etmiyor değildim.

"Beni bu kadar incelemeyi kesmelisin. Tuhaf hissettirmeye başlıyor." Saçlarımı karıştırdı. Neden böyle demiştim? Ne hissettirdiğini sorduğunda ne diyecektim? Ah... Aptalım.

"Sorun değil. Bunun için küçüksün." Küçük mü? Ben en son 20 yaşındaydım. "Hadi hazırlan dışarıda yiyelim bu gün." Parmakları ensemin altından geçerek benden uzaklaştı ve mutfaktan çıktı.

Neler oldu bilmiyorum ama... Sanırım öğreneceğim.

Ayrıca gerçekten doktora gitmeliyim sanırım, şu an yok yere kendimi halsiz hissediyordum, yorgun değil, halsiz.

Düşüncelerimi sonraya saklayarak hazırlanmak için Chanyeol'ün odasına yöneldim. Evin geri kalanını gelince hallederdik.

Ayrıca iş meselesi burada bitmemişti.

*****

Chanyeol bir zehir gibiydi, vücudunuza yayıldıkça yayılırdı. Ondan kurtulmanız için tek gereken her ne kadar bir panzehir bile olsa, ondan kurtulmak istemezdiniz.

Chanyeol bir uyuşturucu çeşidi gibiydi, her şeyde olduğu gibi azında zarar yoktu, ama daha fazlasını isterdiniz her seferdinde... Daha, daha ve daha.

Daha fazlasını istiyor gibi hissediyordum. Daha fazlasını istiyordum, tuhaf hissediyordum.

Y/N: Ay elimdeki bölümlerde bitti. Üşenirim ben şimdi yazmaya ldssdddsl

Neyse, bence olmadı bu bölüm... Neyse yavaş yavaş olaya(Hangi olay? Olay mı vardı?)girmeliyim.

vdfmvmldfv Bu ficin geleceğini görebiliyorum, yazdığım kurgusu bitmişleri yayımlarken kenarda tamamlanmayı bekleyen hikaye taneciği falan dfdlsfsdflj

Bunları geçiş bölümleri kabul edin dkdjkdndm Lütfen :')

Neyse*kalpçik*

Dazed BoiWhere stories live. Discover now