-5X

5.2K 501 158
                                    

Bazen pes edersin... Kahrolursun... Her şey senin için yalandır. Bitmişsindir... Bütün hayatının bir yalan üzerine kurulduğunu düşünürsün. Sonra içeriden bir yerlerden bir ses bağırır 'ChanBaek Reel' işte o an düşüncelerinin saçmalığını anlar ve bir moment açarsın. dşasflvsdfkvdflşkvsdfklbd

Neyse okumaya devam edin xdlcnsnldslcsld

******

"Baekhyun, kalk." Hayır, istemiyorum.

"Baekhyun, kalkmalısın. Geç kalacaksın." Çokta sikimde.

"Byun Baekhyun, hemen kalk yoksa seni yataktan atarım." Kıçımı yemeye ne dersin seni pis mahlukat.

"Okul kimin umurunda?" Dudaklarımı öpercesine büzüp homurdandım, ben bile zor anlamıştım ama şu an Chanyeol'ün omuz girintisine salya akıtıyor olmam ve yakınlarda bir yerlerde de kulağı olması büyük şanstı. Beni anlama kat sayısı yükseliyordu.

Götüm de hissettiğim sızı ile tısladım, Bana vurmuştu, sabahları her yerimizin daha uyuşuk olması gerekmiyor muydu? Ciddi anlamda acıtmıştı.

"Dün bir iş istediğini söylüyordun, git ve bir meslek sahibi ol küçük sürtük." Chanyeol vurduğu yeri avuçlarken aklıma dün ki koklaşma meselesi gelmedi değil, sonuçta o benim arkadaşımdı ve bu gerçekten tuhaftı. Ama kaşınıyordum.

"Bu sürtüğe güzel işler vermeye ne dersin? Hı?" Dudaklarımı ileri doğru uzattım, kesinlikle kaşınıyordum. Hislerime göre şu an çene kemiğini öpmeye çalışıyor olmalıydım, bilemiyorum. İnanamayacaksınız ama gözleri uykusuzluktan yarı kapalı insanlar bir şeyler göremezler.

"Diploma olmadan olmaz." Ve ne yaptı biliyor musunuz? Daha dün koklaşmak hakkında detaylıca aklımda gezdiren beni, öptü. Hayır, dudağımdan değil, o benim arkadaşım. Dudağımın üzerindeki ya var, ya yok benden öptü. Pekala sık sık beni öperdi ama şu an yarı uyuyordum, adil değildi.

Gözlerim ani açılmanın etkisi ile kaşınırken ben etrafta küçük noktalar seçerek Chanyeol'ün suratını arıyordum. Etraf yavaşça netleşirken Chanyeol'ün kahkahası yeni yeni duruyordu. Bozuk saçlı, salyaları akmış ve etrafa boş bakışlar atan bir Baekhyun düşünün, sizde güleceksiniz.

"Bunları staj olarak görebilirsin." Kendisi yataktan kalkarken ne kadar çok küfür yediğini biliyor muydu acaba? Benimle oynuyor gibi hissediyordum. Lanet olası.

İçimdeki oluşmaya başlayan boşluk hissini  Chanyeol'ün kafama düşen tişörtü ile duraksamıştı. Hani ağlamak istersiniz de bir an bir arkadaşınız komik bir şey yazar ve o an bozulur ya, tıpkı onun gibi.

"Vücut mu çalışıyorsun?" Kaşlarımı kaldırdım ve yataktan doğrularak kamburunu çıkarmış tişört arayan Chanyeol'ü ayağımla dürttüm. Kasılınca cidden sert ve dikkat çekici bir vücudu vardı. Hani şu sporcuların sahip olduklarından ama sadece kasılınca, normalde göbeği olduğunu bile söyleyebilirim.

Ayağım sırtında biraz daha dolaşırken Chanyeol'ün elindeki tişörtle beni süzdüğünü fark ettim. Ne var? Kimse sizin sırtınıza ayağı ile dokunmadı mı?

"Hayır çalışsam sana ayıracak vaktim kalmaz. Şimdi ayağınla beni taciz etmeyi keser misin Baek? giyinip, yemeğe inmeliyiz." Aç olduğum için bu fikri kabul ediyorum.

*****

Şu an sırtında çantası olan lise ve orta okul öğrencilerinin servis beklediği ya da topluluk halinde yürüyen aynı türden öğrencileri inceliyordum. Çoğunu hırkalarına sarılıyorlardı, bir grup nefeslerinden çıkan dumana bakıp gülüşüyorlardı ve bazıları-çoğu yalnız olanlar-telefonları ile uğraşıyorlardı.  

"Suskun gibisin." Gözlerimi daha aydınlanmaya yeni yeni başlayan soğuk sokaklardan çekerek Chanyeol'e döndüm. Sıcak arabanın içinden sokakların soğuk olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yoktu. Telefonunuza 'seoul bu sabah 10°' diye bildirim gelmesinden anlıyordunuz. 

O bildirimleri almak için özellikle uygulama indirmiştim. Lisede yağmurda herkes montu ile sevişirken ben ince hırkam ile tir tir titrediğimi hatırlıyordum.(Kışın ortasında kısa kollu tişört giyeceğim diye direten bana gelsin bu satırlar.)

Ayrıca az önce bahsettiğim öğrencilerin ağızlarındaki dumanı ve sarıldıkları hırkalar da var tabi... Onlar adına üzülüyordum, bir Chanyeolleri yoktu.

"Her ne kadar üniversite olsa da oda bir okul Chanyeol, mutlu olarak öğrenciliğin yüz karası yapamam kendimi." Küçükken sokakta yalnız dolaşan insanlara Chanyeol ile vakit geçirerek ihanet ediyordum ya zaten, birde buna Chanyeol ile arabadan hemen hemen her sabah okula gittiğime sevinerek eklenirse genç toplumdan aforoz edilebilirdim. 

"Pekala, sabah cidden o yatakta yatmak istiyordun değil mi?" Hayır, maksat fantezi. Yani kim Chanyeol ile bütün gün bir yatakta yuvarlanıp, orasına burasına öpücük kondurmasını ister ki? Pekala herkes. Yine de sabah aklımda oynaşmaktan çok uyumak vardı. 

Oynaşmak ve koklaşmak... Bu tabirler benden çok vücudumdaki hormonların hoşlarına gidiyor desem fazla sınırı aşmış olmam bence.

Çünkü, hadi ama... O sadece arkadaşımdı ve yoldan geçen herhangi bir, yakışıklı ve uzun erkekle de bu şekilde fanteziler kurabilirdim.(Linç edildi.)

"Burada inmek istiyorum." Okula yürüme mesafesi kala yola odaklanmış Chanyeol'e seslendim. Dediğimi yaptı ve ani bir frenle durdu.O beni dinleyip neden bunu yaptığını anlamaya çalışırken, ben kemerimi çıkartarak ayaklarımın ucunda bulunan sırt çantasını sırtıma taktım. 

"Okul hemen şurada, neden burada iniyorsun?" Kaşlarını çatarak sorduğunda arabanın kapısını açarak gülümsedim. 

"Çünkü üniversitedeki yeni kendini genç sanan-29'un neresi gençse-hocamız bana  'Abine hiç benzemiyorsun. Kaç yaşında?' Diye sordu ve emin ol lise de olsak 'Velini görmek istiyorum' diyerek ya da bana özel ders bile teklif ederek sana o meymenetsiz suratını gösterirdi. Şimdi o kadının bizi beklediği kapıya 5 metre dahi yaklaşmadan sağdan dön ve işin git." Sabah öpemediğim yeri öperek arabadan indim. Kapıyı kapatarak suratımdaki gülümseme ile bir iki adım attım. 

Durdum, beni durduran Chanyeol'ün arabadan indiğini gösteren kapı sesiydi. "Hu?" Arkamı döndüm.

Chanyeol hızlı adımlarını yavaşlatarak önümde durdu ve yanağımı öptü. "Bundan sonra arka kapıya gideriz." 

Hey! Sanırım yolda gördüğüm yakışıklı bir erkeği bu şekilde sahiplenmezdim. 


Y/N: 13 Gün sonra... Yazdım üşenmedim. Başardım.

Öyle işte. 

Daha erken yayımlayacaktım, bir 4 saat önce sanırım... Ama birine(o kendini biliyor)beğendiremedim ve sil, yaz temalı bir şey çıkarttım. Daha uzundu ama olmadı işte yani... 

;-; Hala beğenmedi o kişi... Gbr qnq. 

Bu gün kursum vardı ama yol param olmadığı için gidemedim. Yaşasın fuckirlik!

Ayrıca geç atınca bir suçluluk duygusu oluyormuş onu fark ettim cdclsdlcd

Yether bitsin şu geçiş bölümleri yazayım kafamdakini diyorum,

sonra aklıma geliyor kafamda bir şey yok.

Sanırım finalde sevişirlerken Baek 'cidden arkadaş mıyız ki biz?' diyecek ve siz sinir hastası olarak kriz geçirerek öleceksiniz. Allah rahmet eylesin.






Dazed BoiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin