-X

7.2K 552 274
                                    


Chanyeol'ün kucağına kafamı yaslamış bir şekilde uyumak, sanırım sıradan monoton ve sıkıcı hayatım da sevdiğim nadir şeylerdendi. Lakin Chanyeol bunu sevmiyordu. Neden sevmediğini biliyordum... Ben onun dizlerinde yatarken o genele koltuğa başını koymuş bir şekilde uyanıyor ve boyun ağrısı çekiyordu. Ayrıca Chanyeol bana her zaman 'Kollarımın arasında olmalısın.' diyerek, güzel dizlerinden kaldırıyordu.

Elbette, kollarının arasında olmayı da seviyordum. Ama ellerini saçlarımda dolaştırarak anlamını bilmediğim ve internetten bakmaya üşendiğim bir çok yabancı şarkıyı söyleyişi gerçekten iç kıpırdatıyordu.

O şarkıları seviyordum, Chanyeol'ün güven hissi veren kucağını da.

*****

"Bir şarkı daha!" Hızla kucağından kalkarak Chanyeol'e döndüm. Küçük bir kahkaha bıraktı, bunun içkiden olduğunu düşünüyordum. Chanyeol içkiye ne kadar dayanıklı olsa da, alkol bir alerjiyi azdırıyormuş gibi mutluluk hormonu salgılamasına neden oluyordu. İçkiyi bu yüzden seviyordum, onu mutlu ediyordu. Beni de sarhoş... Her neyse.

"Ah... Daha fazla şarkı ezberlemeliyim sanırım." Dudaklarını büzerek umutsuz vaka suratını bana takınıken gülümsedim. Kaç yaşındaydı ve hala huyları değişmemişti, o hala beni kaydıraktan çabuk kaymazsam iteceğini söyleyen 9 yaşındaki çocuktu.

"Chanyeol..." Ciddiyetle mırıldandığımda duraksadı, kaşlarını kaldırarak sırtını dikleştirdi. Bir işe dikkatini verdiğinde onu daha çok seviyordum.

"Sanırım evde kalacağız." Kendimi Chanyeol'ün yanına savurdum. "Belki de sen kendine güzel bir eş bulacaksın ama ben barlarda kendini satan bir orospu olacağım." kıkırdadım. Bu düşünce komikti, Chanyeol beni bırakıp evlenmezdi... Değil mi?

"Saçmalama Byun, kendini satarsan bir ömür boyu paran olmaz ve tutsak olursun, kendini kiralamalısın." Suratını bana doğru eğerken derin düşüncelerle ciddi bir şekilde konuştu. İçki Chanyeol'e mutluluk hormonu salgılatmıyordu, o dediğimi siktir edin.

"Öyle mi? Yani çocuklarına Baekhyun amcanız orospu mu diyeceksin Chan?" Kaşlarımı çatarak sorduğumda Chanyeol duraksadı. Cidden düşünüyor muydu!?

"Çocuklardan hoşlanmıyorum ve yeterince içten içe kıvrandın, seni başkasına verecek kadar salak mı görünüyorum oradan, eğer çok orospu olma hayallerin varsa sana boy boy vibratörler ayarlayabilirim. Onlara isim koyarak adlarını inleyebilir ve kendine bir ikinci el sex shop açabilirsin." Kolunu boynumun altından geçirerek beni kavradı ve kendine çekti. Fazla mı içmişti?

"Chanyeol, çok bel altı vuruyorsun. Bu senlik değil." Chanyeol'ün sarı tişörtüne yapışan yüzümü ve küçük burnumun acısını yok sayarak, ağzıma giren kumaş parçasının bütün ağız sıvımı çekmesini de umursamadan kurabildiğim cümle sayesinde Nobel'e adaylığımı koymak cazip gelmişti. Bir insan bu kadar umursamaya üşenemez... Chanyeol'de diyordu bana, insan olmak için fazla üşengeçtim.

"Biliyorum... Bu yüzden yarın bunları unutacaksın ve sabah uyandığında sıcacık battaniyenin altında neden bunları dediğimi düşünerek renkten renge girecek ve ne kadar salak olduğumdan bahsedeceksin. Bense o sırada işimi bitirmiş evimde uykudan yeni uyanmış, salyaları yatağımı ıslatan seni düşüneceğim. Yanlış anlama, yastıklarımı seviyorum." Diğer eli ile kalçamı kayrayarak kafamı yastığa sabitledi. Cidden yorgun olmalıydı, bakışları baygındı ve yüzünde küçük bir tebessüm vardı.

"Hiç aşık oldun mu Chanyeol?" Ani sorum ile gözleri anlık büyüdü, ardından tekrar baygın hallerini aldı. Düşünceli bakışlar, önce tüm odayı ardından beni süzdü.

"Sanırım..." Aşık bir Chanyeol nasıldı acaba? Aşk acıtır diyorlardı, Chanyeol sevdiğine gülümseyebilmiş miydi? Eğer sevdiği kişi yüzünden zamanında suratını assa fark ederdim, değil mi? Biz yılların dostuyduk. Pekala dalgın bir karakterim var... Ayrıca her ne kadar farketmemiş olsam da, o kişi Chanyeol'ü üzdüyse, eski yeni dinlemezdim. Ben de onu üzerdim... Benim Chanyeol'ümü kimse üzemezdi.

"Nasıl hissettirdi? Nasıl duyguların vardı? Acı çektin mi? Ya da filmlerde o başkaları ile takıldığında üzülen seksi sarışınlar gibi üzüldün mü?" Gözlerinden hüzünden çok sert bir alay geçti. Sanki sinemaya beraber gitmiş ve aynı filmi izlemiştik, ama filmden sonra ben ona 'Filmin konusu neydi?' sorusunu yöneltmişim gibi... Evet, en iyi bu şekilde özetlenirdi.

Boğazını temizledi, işte geliyordu. "Şey... Sevdiğin kişiye yakın olmak istersin, onun için arkadaşlığa bile katlanırsın, sana gülümsediğinde... Onu saklamak istersin. Sadece sen görmelisindir onun gülüşünü... Her zaman heyecanlısındır onun yanında kalbinin güm güm atmasına gerek yoktur, aranızda bir şey olayacağını bilirsen o kalp yavaş yavaş söner zaten, acıyla... Ağır ve yavaşça atar. Ardından monotonlaşır... Ama asla umudunu yitirmez, umudu biterse, kalp pes ederse... İşte o zaman aşk bitmiştir Baek." Acı mı çekmişti? Ben fark edememiş miydim? Nasıl bir dosttum... Nasıl kör bir insandım?

Ben... Chanyeol'ü hep olgun, güler yüzlü ve benim olarak bildim. Olgundu ve bana sahip çıkıyordu, Chanyeol her zaman gülerdi. Gülmek onun en son bırakacağı şeylerdendi. Şu an da gülüyordu mesela.. Acıyla değil. Gerçekten, içten gülüyordu. Ayrıca benimdi, evlense de benimdi. Beni bırakmayacaktı. Başımı derde sokarsam polis merkezine o gelecekti. Bara gitmek istersem, içkimi de o seçecekti, onunla dans edecektim.

Hem şu semptomlar, pekala önceliğim Chanyeol. Aşık olduğumu nasıl anlayacağım konusu bir kenarda kalabilir... Chanyeol önde olmalı. Yoksa kim bana sarılıp yerde yuvarlanırken canımı çıkartacak?

"Ben her zaman yanındayım. Bana her şeyi anlatmalısın, acını seninle paylaşırım. Beni asla bırakamazsın. Eğer evlenirsen o nikahı basarım, hadi diyelim çok seviyorsun! Beni evlatlık alırsın(daddyking yapalım diyor.), böylece asla senden ayrılmam. Ben evlenmem, çok sevdiğim biri olursa da o kişi muhtemelen düz çıkar..." Duraksadım ardından kıkırdayarak devam ettim. "Ve ben seninle idare ederim." başımı boynuna gömerek iyice sokuldum. Onu yalnız bırakmayacaktım. Bunun için çok değerliydi.

"Seni seviyorum... Seni seviyorum demek bu kadar zor mu? Çok konuşuyorsun." Anlıma bastırdığı dudakları içimi kıpır kıpır ederken, yorgunlukla mırıldandım. Ayrıca yukarıdaki bir sitem cümlesi gibi görünse de... O ilk seviyorum benimdi.

"Sıkıcısın... Seni seviyorum."

Aşkı asla bulamasam da Chanyeol yanımdaydı... Değil mi?

Y/N:

Bölüm adları 'X, 2X' şeklinde olacak. Çünkü  matematik çakışıyordum ve bir şey bulamadım.


Ayrıca bölümler genel olarak bu şekilde olacak. Yani farklı zaman dilimlerin de, falan. Tabii ilerledikçe belki değişir, bilemiyorummm.

Ah... Bu kadar.

Dazed BoiWhere stories live. Discover now