Luku 2.

1.1K 29 0
                                    

Toukokuu oli mennyt nopeasti. Viikko koulua jäljellä, ja neljäs vuoteni amiksessa olisi ohi.

Olin juuri jutellut Miisan kanssa, hän oli varannut meille molemmille meno-paluuliput Lontooseen. Ähhhh, olin juuri toitottanut hänelle etten missään nimessä lähde hänen mukaansa. Miisan mukaan olisimme Lontoossa kaksi kuukautta. SIIS KAKSI KUUKAUTTA, en ikinä voisi olla niin kauaa siellä. Tai siltä minusta tällä hetkellä tuntui.

Miisa ja Ilona olivat antaneet minulle toivoa Harryn suhteen, ja olin myös itsekin alkanut hieman uskoa että Harry haluaisi nähdä minut, haluaisi sen hetken takaisin, jolloin tapasimme ensimmäistä kertaa. Mutta... mitä jos hän ei haluaisikaan? Olisin Lontoossa kaksi kuukautta yksin.. Miisalla on Louis, kyllähän minä voisin heidän kanssaan olla, ja tietenkin myös Niallin, Zaynin ja Liamin kanssa, mutta esteeni oli Harry. Harry Edward Styles.

Viikko oli nopeasti ohi, ja pääsin vapaasti viettämään kesälomaani. Tosin pakkaamalla, olin päättänyt ottaa haasteen vastaan Harryn suhteen - epäluuloistani huolimatta.

Vihdoin koitti lähtöpäivämme, ja tapasimme Miisan kanssa Helsinki-Vantaan lentokentällä. 

"Valmiina?", Miisa kysyi minulta irvistäen.

"Jep, entäs sä?", vastasin epävarmasti ystävälleni.

"Sua taitaa oikeesti jännittää ja harmittaa se Harry..", Miisa sanoi minulle kuulostaen huolestuneelta.

"Nooh joo, mutta enköhän mä selviä. Haluun jutella sen kanssa nä kaikki asiat selväks, haluun ihan itse kuulla kun se sanoo ettei se halua mun kanssa mitään, enhän mä voi olla varma vaan sen takia, ku se ei oo mitään ilmottanu", selitin reippaasti Miisalle.

Kävimme läpi lähtöselvitykset, ja vihdoin pääsimme koneeseen.

"Tämän kahden kuukauden aikana aion selvittää kuka on elämäni tosirakkaus, onko se Harry, vai löydänkö uuden lomaromanssin Lontoosta", sanoin Miisalle kuiskaten.

I'm still in love, with you. And all your little things. (FINNISH)Where stories live. Discover now