12.Bölüm "Sen bu kıza değer mi veriyorsun?"

9.3K 494 68
                                    

Tuna Sarel

Odamda bir sağa bir sola giderken düşünüyordum. Ne yapmıştım ben ?
O kızı öpmüştüm evet. İlki olmuştum ve onu sevmiyordum bile. Iddaayı kazanmıştım. Bir kaç güm daha yakın durursam araba benim olacaktı. Ama nedensizce Yaprak'la oynasığım için vicdan azabı çekiyordum. Benim yanımdayken nasıl heyecanlandığını görebiliyordum. Bir kaç gün içinde beni sevmezdi değil mi?

Neden böyle hissediyordum? Her kızı kullanıp atardım ama bunu Ufaklığa yapmak hoşuma gitmiyordu. O masumdu. Ben ona zarar verirdim. Veriyordumda. Bana bağlanacaktı böyle düşünüyordum. Neden onu kullanmak istemiyordum. Ama ben Tuna Sarel'sem iddaayı kaybetti dedirtmezdim.

"Abi ben arkadaşlarımla buluşabilirmiyim?"

Diyerek yanıma gelen Tuana'ya baktım.

"Bu saatte kimle buluşacaksın?"

"Aslı ve Tuğçe ile alışverişe gideceğiz"

"Geç dönme ve telefonunun sesini açık tut"

"Tamam teşekkür ederim"

Diyerek gülümsedi ve odasına çıktı. Muhtemelen hazırlanıyordu. Aslında ona izin vermezdim ama şuan kafam oldukça soruyla doluydu belki antremana gidip kafamı dağıtabilirdim.

Tuana evden çıktıktan sonra bende hazırlanmaya başladım. Sırt çantama gerekli malzemeleri koyduktan sonra motoruma binip hızlıca spor salonuna gittim. Nerdeyse beş dakika vardığımda salona giriş yapmıştım.

İlerideki kendi çalışma alanımı görünce çantamı hızla bırakıp yumruklarımı kum torbasına indirmeye başladım. Aslında kum torbası odamdada vardı ama burası daha iyiydi.

Tekrar tekrar yumruklarımı indirirken ilerideki telefonumun çalmasıyla sinirle soludum. Sinirimi bile attırmıyorlardı.

Telefonumun ekranına baktığımda Berkay'ın aradığını gördüm. Sinirle açarak bağırdım.

"Ne var allahın cezası ne?!?!"

"Sakin ol koçum bu ne hırs?"

"Ne söyleyeceksen söyle ve sonra sesini kes!"

"Tamam tamam koca oğlan. Yaprak'la ne yaptın?"

Gözlerimi devirdim. Içimden ona küfürler ediyordum. O kıza bunu yapmak istemiyordum. Ama vicdanımda yenilmeme izin vermiyordu.

"Kızı etkiledim. Bir kaç güne sevgilim olur eli elimdeyken yanına gelirim piç kurusu işte o zamanda sen o koca ağzını kapatmış olursun."

"Oo idaalıyız. Sabırsızlıkla bekliyorum. Seslerden duyuluyorda. Antremandamısın?"

"Sanane ulan?!"

"Tamamdır kapatıyorum"

Diyerek telefonu kapattığında sinirle çantama telefonu fırlatarak kum torbasını yumruklamaya devam ettim. Aklıma sürekli Yaprak'ı öpüşüm geldiğinde dahada sinirle vuruyordum. Onun o yumuşak , dolgulu , kimsenin dolunmadığı tertemiz dudaklarını hala hissediyordum. Lanet olsun neden böyle hissediyordum!?!?

"Ahh! Siktiğimin beyni çık kafamdan lan!"

Diyerek yumruğumu bir kez daha geçirdim. Artık yumruk atmaktan ellerimim üstü morarmıştı ama bu umurumda değildi acıyı seviyordum.

"Tuna bu ne hırstır lan?"

Diye arkamdan seslenen tanıdık sese döndüm. Koca mavi gözlerimle Furkan karşımdaydı. Buradan arkadaştık ve eğitimimin başlarımda bana oldukça yardımcı olmuştu. Benim dertlerimi dinleyen barlardan toplayan tek dostumda diyebilirdim.

Lise Belası 2Where stories live. Discover now