Bölüm 3."Meteor"

11.9K 544 173
                                    

Yaprak

Okulun ilk günü Tuna'ya rezil olmam haricinde normal geçmişti. Rüzgar ve Tuna tanışmıştı. Aralarındaki soğukluğu hissetsemde ben olduğum için sohpet etmişlerdi sanırsam. Rüzgar yine beni kız kardeşi gibi tanıtmıştı. Tabi ben küçüklükten beri beraber olduğumuzuda anlatmıştım. Tuna biraz egolu ama fazla meteor bir çocuktu. Çok uzun boyluydu ve buradan fark edilebilcek çok hoş bir erkeksi kokusu vardı. Parfümmüydü bilmiyorum ama yinede çok güzeldi. Mesela Rüzgar'ın hafif bir kahve kokusu vardı ve çok hoştu. Babamın dediğine görede ben çilek kokuyordum. Güzelmi bilmiyorudum. Ve bu koku konusunada ne ara geldim bilmiyordum. Sanırım bazı şeyleri gerçekten çok takıntı ediyordum.

"Yaprak yemek hazır!"

Diye aşağı kattan seslenen babam düşüncelerimi bölmüş oldu.

"Geliyorum!"

Diyerek bende bağırdım.
Hazırlandıktan sonra koşarak aşağı indim. Acele bir şekilde yemeğimi yiyordum bir an önce odama çıkıp dizi izlemek izliyordum

"Yavaş ye Yaprak boğulacaksın"

"Nefes al be yeğen"

"Onu sonrada yaparım Dayı"

Diye ağım dolu bir şekilde konuştum sonra çatalımdakileri ağzıma tıkmaya devam ettim. Babam bana gülümseyerek olumsuz anlamda kafasını salladı. Komik olduğumu düşünüyordu.

"Neden acele ediyorsun?"

"Dizi izleyeceğim"

"Dizilerin bekleyebilir Yaprak"

Babamın bu dediğine karşı gözlerimi büyülttüm

"Baba ! Dylan O'Brien bekleyemez"

"Dilın ne?"

Göz devirdim.

"Ahh boşver"

Evet tam bir Teen Wolf dizisi hastasıydım ve Dylan O'brien'i çok seviyordum.

"Ben odamdayım"

Diyerek sofradan kalktım biraz dizi izledikten sonra uyuya kalmıştım. Son hissettiğimse babamın üzerimi örtüp alnımdan öpmesiydi.

2 Gün Önce
TUNA SAREL

"Berkay söylediğin şey çok saçma dostum!"

"Neyi saçma Tuna iki gün sonra yeni kız gelecek ve sende onu etkilemeye çalışacaksın ve iddayı kazanırsan bende sana arabamı vereceğim"

Dediğinde düşündüm. Şuan okulda her zaman oturduğumuz çardakta bizimkilerle takılıyorduk.
Berkay ile iddaaya girmiştik. Iddaa ise iki gün sonra yeni gelecek kıza çıkma teklifi etmem yada onu etkilememdi . Aslında benim için bu çok kolaydı . Tüm kızlar benden hoşlanırdı , ilgilenirdi. Araba anahtarını almam içinde buna değerdi. Zaten birsürü kızla olmamışmıydım? Bunuda oynatırdım ve olur biterdi.

Kararımı vererek cevabımı verdim

"Kabul. Ben kazanırsam arabayı vereceksin , sen kazanırsan ?"

"Ben kazanırsam....Ipek benimdir"

Dediğinde yanımdaki bana sülük gibi yapışmış İpek'e baktım. Tam bir sürtüktü ve Berkay'la olması umrum bile olmazdı ki Ipek'te bunu seve seve kabul ederdi.

"Kabul"

Dedim. Sona sırıttım. O kızı etkileyecektim ve bana aşık olacaktı.

****
Sonunda iki gün geçmişti. Yeni kız gelecekti. Ikinci dersteydik. Can sıkıntısından camdan dışarısını izlemeye başladım. Beş dakika sonra yanımda ufak bir hareketlilik hissettim.

Lise Belası 2Where stories live. Discover now