👻I'm Dating A Vampire👻나는뱀파이어와사귀는거야? (BTS SUGA/OG)

👻I'm Dating A Vampire👻나는뱀파이어와사귀는거야? (BTS SUGA/OG)

4.2K Reads 391 Votes 10 Part Story
YoonShiMin By YoongiNoSwag Updated Nov 16

"Vampire tak boleh bercinta dengan manusia. Diorang hanyalah sumber makanan kita"

"Aku tak kesah apa mak bapak datuk nenek keturunan aku nak cakap. Memang aku cintakan dia. Jangan nak cuba halang aku"

"Nak sangat kan bercinta dengan manusia? Dengan syarat kena ambik darah dia"

"Apa yang kau rahsiakan dari aku Min Yoon Gi? "

"Joonji, babe... Sometimes there are secrets that we can't tell... "

100% my ideas.But kalau yang rasa author ada ambik idea korang mintak maaflah.Jangan main tuduh.Author baca and jadikan inspiration. And hati titew tak busuk nak copy cerita orang. Jalja~

WARNING! CONTAINS 70% OF BYUNTAE! READERS UNDERAGE 15 YEARS OLD NOT ALLOWED TO READ! IF READ, ITS YOUR OWN RESPONSIBILITY. 

#YSM

No comments listed yet.