NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
👻I'm Dating A Vampire👻나는뱀파이어와사귀는거야? (BTS SUGA/OG)

👻I'm Dating A Vampire👻나는뱀파이어와사귀는거야? (BTS SUGA/OG)

10.5K Reads 1K Votes 11 Part Story
«YoonShiMin» By -yoongwiyeowo Updated Dec 11, 2016

"Vampire tak boleh bercinta dengan manusia. Diorang hanyalah sumber makanan kita"

"Aku tak kesah apa mak bapak datuk nenek keturunan aku nak cakap. Memang aku cintakan dia. Jangan nak cuba halang aku"

"Nak sangat kan bercinta dengan manusia? Dengan syarat kena ambik darah dia"

"Apa yang kau rahsiakan dari aku Min Yoon Gi? "

"Joonji, babe... Sometimes there are secrets that we can't tell... "

100% my ideas.But kalau yang rasa author ada ambik idea korang mintak maaflah.Jangan main tuduh.Author baca and jadikan inspiration. And hati titew tak busuk nak copy cerita orang. Jalja~

WARNING! CONTAINS 70% OF BYUNTAE! READERS UNDERAGE 15 YEARS OLD NOT ALLOWED TO READ! IF READ, ITS YOUR OWN RESPONSIBILITY. 

#YSM

DerpFaceuu DerpFaceuu Apr 28
Okk🌚🌚tapi jangan marah auu kalau sye pikir benda yang mungkin lain dri yang sebenarnya
Emmm klu jadi kat diri sya pon sya buat bende yg sme 😂 maybe silat semua ape kejadh keluar 😂 tu hahahhhah best la
miss_animelove miss_animelove Dec 31, 2016
Dh thu kan tu namjoon... X payah ph buat ???😭😭 saya slalu terbaca.. Seru seru seru tapi yeoja tu -,-