You Re my Husband Mr_Byuntae

You Re my Husband Mr_Byuntae

14.2K Reads 928 Votes 18 Part Story
KimNamie00 By babywen95 Completed

cast:
son seungwan [ wendy Rv ]
jeon jungkook [ bts ]

Warning!!
100% byuntae! 

Siapa tak kenal dengan jeon jungkook, model yg terkenal di seluruh dunia wajah tampan yg selalu terpapar di majalah buku, papan iklan dan sebagai nya, bukan hanya seorang model tetapi juga anak kepada keluarga jeon yg memiliki banyak syarikat terbesar di setiap negara, jungkook selalu di kelilingi kemewahan setiap apa yg ia ingib kan akan selalu tertunai kan,

TEtapi tidak pada satu hal,

Jungkook telah di paksa khawin tanpa persetujuan nya, berkhawin dengan anak kepada sahabat appa dan omma nya, mereka sama² tergolong dari keluarga yg kaya, namun beza nya jungkook seorang model sementara isteri nya son seungwan atau lebih di kenali sebagai wendy hanya lah seorang pelajar


ini adalah ff wenkook [wendy&jungkook] yg ke5 setelah without You >ONESHOT 
trouble maker, saranghae my kookie, mystry Of book, setelah berjaya dengan kisah cinta namie nak try suami isteri pulak, hope ada yg suka kan ff ni

Aigooo.. jungkookie patut ke mrh wendy just sbb majalah tu ? Watak jungkook ngn wendy mmg sesuai XD. Daebak unnie.. ni ff kedua unnie buat ttg husband and wife slepas my teacher is my husband jaejong ngn wendy gak.. huhu daebak unnie fighting nae..
X sabar tunggu namie..palliiiiiii...sya x sabar tgok wenkookkkk...huhuhu
babywen95 babywen95 Apr 07
@NurulComel  thanks saeng sbb sudi komen, kat fb dan wattpad saeng setia jer komen hehe
babywen95 babywen95 Apr 09
@Yoongi_Liyah namie dah sambung, hope enjoy lah, jangan lupa komen tahu..hahah
Shujinie Shujinie Apr 09
Eonnie jjinja daebak! Wahaaaa Jungkook takgunaaaaaaaa MAJALAH JE KOWT OMG lepastu langgar orang taknak mintak maaf plak tuuu eish eonnie jjinja daebak!palli sambung~~
Namie palli smbungggg...hahahaaha nonsens hahaha... kookie kookie... x kanlah sebab tu je...and part kookie conteng muka wendy agaknua apa yg jadiii....klu family wendy tahu.. comform cari smpi lubang cacing padahal orgnya depan mata je it is kookie...who will be husband wendy..😂😂😂