NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
The Alpha wants me (Nederlandse vertaling)

The Alpha wants me (Nederlandse vertaling)

76.8K Reads 4.6K Votes 27 Part Story
piskiedust By piskiedust Updated Dec 07, 2016

Een wereld waarin mensen weerwolven verachten. Niet omdat ze ze persoonlijk kennen, maar omdat ze ze vrezen. Stella Morgan is gewoon een standaard 20 jarige vrouw die hard werkt om door de hogeschool heen te komen en tegelijkertijd een baan te behouden. Ze wist dat weerwolven bestaan maar had er nog nooit een ontmoet. Dat is totdat ze op een dag naar huis gaat en erachter komt dat de weerwolven een bezoekje gaan  brengen aan haar stad en niet zomaar een bezoekje; de Alpha is opzoek naar zijn mate.

~~~

Dit verhaal is geschreven door de geweldige SarahlovesNiallH! Het is niet van mij en dat wil ik even benadrukken. Het origineel van SarahlovesNiallH is in het Engels en ik vertaal het voor haar. Hier heb ik toestemming voor van haar!

~~~

Veel plezier met lezen!!

LittleGirl707 LittleGirl707 Dec 02, 2016
Ik had twee hoofdstukken eerder van die boek gelezen en die was ik vergeten op teslaan maar ik heb dit boek na 4 dagen weer gevonden en mensen ik zweer lees dit boek want dit boek is super duper leuk en volg mij want binnen kort komt een nieuw boek ik heb zoveel ideen maar laat ik beginnen met lezen
PC3458 PC3458 Apr 04, 2016
Allee, hij kiest haar uit als een of ander koekjesproduct in een supermarkt :o XD