For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
White, Maanprinses & de zoon van Akycha

White, Maanprinses & de zoon van Akycha

194K Reads 11.5K Votes 318 Part Story
Patrick By VmaxNL Updated Feb 26, 2016

Hoogste ranking in Weerwolf: 1

Mark is een doodgewone jongen van 21 jaar, die alleen met zijn vader leeft. Ze zijn arm, en hebben niet veel te besteden, maar zijn gelukkig. Maar zijn vader is erg ziek en overlijdt aan de ziekte. Verder heeft Mark geen familie meer, maar als hem het testament wordt voorgelezen, blijkt hij helemaal niet zo arm te zijn, maar stinkend rijk. Bovendien blijkt hij nog wel degelijk familie te hebben, in Alaska. Daar kan hij nog een groot stuk grond erven. Het is een stuk grond, dat bijna zo groot is als de helft van Nederland, dus het is niet niks. Maar om het te erven, moet hij een familietraditie doorstaan, een beproeving. Mark reist af naar Alaska om zijn familie te ontmoeten. Hij wil ook de beproeving doen, maar het gaat hem al lang niet meer om het grondstuk. Hij wil zich zelf iets bewijzen. 
De beproeving is niets meer als een survivaltocht door onherbergzaam terrein, vol met enorme wolven en gevaarlijke stropers. Hij ontmoet er een eenzame witte wolf, die toenadering tot hem zoekt. Hij noemt de wolf White. Samen maken ze de zware tocht en Mark begint zeer gehecht te raken aan het prachtige dier. Maar White is niet zomaar een wolf, maar Mark is ook niet zomaar een mens. Alleen weet Mark dat nog niet. Daar komt hij nog achter, aan het einde van zijn beproeving. Daarmee begint voor Mark een nieuw leven, en als hij dan ook nog gelijk Alpha word, begint pas echt zijn beproeving. 
Mark begint steeds belangrijker te worden en stort zich in een wereld, die tot dan voor hem verborgen bleef. Maar gesteund door vrienden ziet hij kans zijn lotsbestemming te voltooien. En zijn zielsverwante speelt daarbij een grote rol...

Ik probeer iedere dag een nieuw hoofdstuk te posten, dus je hoeft nooit lang te wachten voor het vervolg...

  • avontuur
  • bedrog
  • mystiek
  • natuur
  • romantiek
  • strijd
  • stropers
  • wolf
  • wolven
wolfman8075 wolfman8075 Apr 03, 2017
Je heb een paar spel fouten gemaakt ik zeg leest het zelf een keer hard op voor dan kom je er achter
yoshi155 yoshi155 Dec 25, 2015
het is geweldig geschreven als je het wilt uit gaan geven kun je het best ook beschrijven hoe het er uit zag