NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
My Byuntae Doctor

My Byuntae Doctor

51.3K Reads 1.8K Votes 18 Part Story
izu By pahalko Updated Dec 30, 2016

Im nayeon,seorang pesakit yang amat penting di hospital busan yela mana taknya ibu bapa die orang kaya.im nayeon jugak bertemu dengan kingka di sekolahnye dulu yang bernama jeon jungkook .sekarang jungkook berkerja sebagai doctor pratical di hospital busan ,dhlah die seorang byuntae bertemu dengan org innocent seperti nayeon .nak tau ape seterusnye,bacelah^^ ayat amaran  author mcm biasa jgk.. ni cite byuntae,jadi siapa yg tak suke tu jangan nk bash,sape bash die bodoh!sape suruh bace?(─‿─)

Pabooyeee_ Pabooyeee_ Mar 21, 2016
yeoja tu pun gatal kata kat jungkook eleh sepak kang mati pulak..
aiHateyu- aiHateyu- Sep 02, 2016
"Sape bash,die bodo"Author mmg pndai bwat lwk arr...😂😂😂
momochijoon momochijoon Jul 09, 2016
Ahahahaha cute la author ni "siapa bash dia bodoh" hahahahaha