My Byuntae Doctor

My Byuntae Doctor

41.1K Reads 1.5K Votes 17 Part Story
izu By pahalko Updated Nov 17

Im nayeon,seorang pesakit yang amat penting di hospital busan yela mana taknya ibu bapa die orang kaya.im nayeon jugak bertemu dengan kingka di sekolahnye dulu yang bernama jeon jungkook .sekarang jungkook berkerja sebagai doctor pratical di hospital busan ,dhlah die seorang byuntae bertemu dengan org innocent seperti nayeon .nak tau ape seterusnye,bacelah^^ ayat amaran  author mcm biasa jgk.. ni cite byuntae,jadi siapa yg tak suke tu jangan nk bash,sape bash die bodoh!sape suruh bace?(─‿─)

Pabooyeee_ Pabooyeee_ Mar 21
yeoja tu pun gatal kata kat jungkook eleh sepak kang mati pulak..
Iu_nie Iu_nie Sep 02
"Sape bash,die bodo"Author mmg pndai bwat lwk arr...😂😂😂
Ahahahaha cute la author ni "siapa bash dia bodoh" hahahahaha