NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
HOSTEL LIFE

HOSTEL LIFE

36.1K Reads 1.2K Votes 11 Part Story
Suga's By xnxxfxxxxnzx Completed

Korang yang tak pernah duduk hostel tu mesti tak penah rase en kene kacau ngan bende tu ? Meh nak share skit pengalaman aku

farid8895 farid8895 May 27, 2016
untuk pengetahuan korang kad merah (pink kaler) itu untuk aspuri (asrama perempuan), kalau aspura (asrama lelaki) kalernya biru (biru turquoise)
                              hehe saya pun dahulunya pernah menetap dia sekolah asrama, sedikit sebanyak tahu jugak la.
Call_me_mrs_nobody Call_me_mrs_nobody Sep 16, 2016
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hantu tu sayang KT Alam sekitar
Ai_masita Ai_masita Mar 03
Ohh kte knal ea?hehe nama aimi tu nama sye n nama izzah tu kwan baik sye...kteorg duduk asrama...kebetulan...
daniesh03 daniesh03 Dec 24, 2016
Mcm nuku asrama fixi jr kau cp ehh ni ade dlm chapter 5 x silap