Hipotesis Cinta

Hipotesis Cinta

71.4K Reads 6.8K Votes 43 Part Story
pluto By greenypluto Updated Sep 15

Dalam bercinta ni, ada tiga variable :

1)Manipulated variable - perasaan suka atau cinta?
2)Responding variable - adakah si dia 'the one' yang kau cari?
3)Constant variable - mungkinkah perasaan kau akan sentiasa sama?

Konklusi berdasarkan hipotesis. Jadi, apa hipotesis cinta kau?

Sinopsis :

Alien sesat. Chipsmore expired. Macam-macam gelaran Hanna beri khas untuk lelaki itu.
Mana taknya- selalu muncul tiba-tiba. Ada kuasa teleport ke apa?
Tapi... dia selalu ada setiap kali Hanna memerlukan. Pelik, memang pelik. Bin ajaib.

"Actually, aku ni sweet orangnya."
"Yelah tu..."
"Tapi aku sweet dengan seorang tu aje."
"Jangan dengan aku ah sudah. Tak pasal-pasal gigi aku dapat kaviti."
 
Shareez Haikal.
Sangat perahsia orangnya. Tak terjangka orangnya. Dan merupakan lelaki yang sangat misteri. Makin berminat Hanna ingin gali asal-usul dan riwayat hidup Shareez.

Sehingga suatu hari... dia lenyap. Tanpa sebarang kata selamat tinggal. Tanpa sebarang berita. Hanna terasa hidupnya kosong, sunyi. Cuma bertemankan mangga (love padlock) dan sepucuk surat khas buat Hanna Arissa.

"Makin otak teringat dia,
Makin hati berdebar gila."

Mungkinkah konklusi 'hypothesis is accepted?' akan terjadi?

nattliaaa nattliaaa May 28
Sah gila mamat ni... klau aku jd fir.. lps last paper spm aku terus chaw balik rumah.. tak kuasa den nk kene lamar dpn org ramai.. buat malu je..
Asyuhaida Asyuhaida Mar 01
Weeeehhh aku baru baca tengok je nama exo terus screaming HAHAAHAHAHAH omgggg
CNF_16 CNF_16 Dec 28, 2016
Rasa mcm sweet+geli.. Rase mcm blushing tapi bila habis jadi eiiuuuww.. Haha
hoethrasher000 hoethrasher000 Dec 19, 2016
Best do ayat tak cliche sangat. Cam sengal2 je an baru masyuk😂
- - Aug 26, 2016
Dh mula merapu dh author kite nie.gurau jer.jngan amik hati yer.btw,best jugak.update lagi yer.
puteri_syani puteri_syani Aug 28, 2016
Wowww tak tau nak gelak ke nak melting 😂 tapi untung la dpt surat cinta huhu