Hipotesis Cinta

Hipotesis Cinta

77.2K Reads 7.4K Votes 44 Part Story
pluto By greenypluto Updated Dec 07

Dalam bercinta ni, ada tiga variable :

1)Manipulated variable - perasaan suka atau cinta?
2)Responding variable - adakah si dia 'the one' yang kau cari?
3)Constant variable - mungkinkah perasaan kau akan sentiasa sama?

Konklusi berdasarkan hipotesis. Jadi, apa hipotesis cinta kau?

Sinopsis :

Alien sesat. Chipsmore expired. Macam-macam gelaran Hanna beri khas untuk lelaki itu.
Mana taknya- selalu muncul tiba-tiba. Ada kuasa teleport ke apa?
Tapi... dia selalu ada setiap kali Hanna memerlukan. Pelik, memang pelik. Bin ajaib.

"Actually, aku ni sweet orangnya."
"Yelah tu..."
"Tapi aku sweet dengan seorang tu aje."
"Jangan dengan aku ah sudah. Tak pasal-pasal gigi aku dapat kaviti."
 
Shareez Haikal.
Sangat perahsia orangnya. Tak terjangka orangnya. Dan merupakan lelaki yang sangat misteri. Makin berminat Hanna ingin gali asal-usul dan riwayat hidup Shareez.

Sehingga suatu hari... dia lenyap. Tanpa sebarang kata selamat tinggal. Tanpa sebarang berita. Hanna terasa hidupnya kosong, sunyi. Cuma bertemankan mangga (love padlock) dan sepucuk surat khas buat Hanna Arissa.

"Makin otak teringat dia,
Makin hati berdebar gila."

Mungkinkah konklusi 'hypothesis is accepted?' akan terjadi?

  • badboy
  • clumsygirl
  • family
  • friendship
  • love
  • takclichesangat
suweegginny suweegginny Oct 12
Wtf !😂😂😂😂cringeeeeeee euw your future husband😂😂😂😂😂
FAELLINA FAELLINA Oct 06
Time Baca tak habis ²tersenyum. Nak juga. Maybe orang lain geli but ayat dia tak lah geli mana (memang tak geli) but part 'i will propose you, Fir
                              Promise! :)
                              - your future husband : Iman' confident gila!!
_____hein _____hein May 28
Sah gila mamat ni... klau aku jd fir.. lps last paper spm aku terus chaw balik rumah.. tak kuasa den nk kene lamar dpn org ramai.. buat malu je..
Asyuhaida Asyuhaida Mar 01
Weeeehhh aku baru baca tengok je nama exo terus screaming HAHAAHAHAHAH omgggg
CNF_16 CNF_16 Dec 28, 2016
Rasa mcm sweet+geli.. Rase mcm blushing tapi bila habis jadi eiiuuuww.. Haha
hoethrasher000 hoethrasher000 Dec 19, 2016
Best do ayat tak cliche sangat. Cam sengal2 je an baru masyuk😂