Setegar Aisyah Humaira [COMPLETED]

Setegar Aisyah Humaira [COMPLETED]

213K Reads 9.4K Votes 30 Part Story
Annur Syakirah By annursyakirah97 Completed

Tengku Adam Iskandar + Siti Aisyah Humaira. Tentang kahwin paksa antara mereka. Cekalnya hati sang isteri melayani suami yang tidak ingin mengakuinya sebagai teman hidup. Si suami pula sibuk menafikan perasaannya. Nak tahu lebih lanjut? Sudi-sudilah baca.

 Cliche? Aku tahu. Cuma aku cuba perindahkan jalan cerita dan susunan ayat. Jalan ceritanya in shaa Allah lebih menarik sebab berkaitan dengan agama. Well, bukan sebab aku alim. Cuma, sedang cuba membuang lagha. Tak sudi vote dan comment? Tak apa. Baca pun aku hargai sangat-sangat. Aku harap walau tak banyak, sikit pun korang dapatlah ilmu daripada novel ni. Enjoy!

syakriders syakriders May 02
So wow citenya...nama walid aisyah lebih kurg sama ngan abah saya..=shaharom=....hehehe...baru start baca cite ni...
Cheryl_Lim_2001 Cheryl_Lim_2001 Sep 02, 2016
Best cerita ni tapi susah nak paham sebab ada perkataan Arab. Sy bdk cina jd x berapa paham
NanaRosey NanaRosey Jul 03, 2016
Aiyayayaya ada typo. This is great.:) makes wanna read again. Weee
blowthelove blowthelove Apr 19, 2016
Its really good!!love it..jalan cerita yang bagus dan enjoy je baca cerita ni❤❤😁
symimi symimi Dec 22, 2016
@ribenanana ai hope our ukhwah will be like this. Comel sngt.
hakakAA hakakAA May 20, 2015
yang cast tu mana nak cari? tk jumpa lah. kita nak edit letak nama gak  teach me. im new here