Setegar Aisyah Humaira [COMPLETED]

Setegar Aisyah Humaira [COMPLETED]

135K Reads 6.5K Votes 30 Part Story
Annur Syakirah By annursyakirah97 Completed

Tengku Adam Iskandar + Siti Aisyah Humaira. Tentang kahwin paksa antara mereka. Cekalnya hati sang isteri melayani suami yang tidak ingin mengakuinya sebagai teman hidup. Si suami pula sibuk menafikan perasaannya. Nak tahu lebih lanjut? Sudi-sudilah baca.

 Cliche? Aku tahu. Cuma aku cuba perindahkan jalan cerita dan susunan ayat. Jalan ceritanya in shaa Allah lebih menarik sebab berkaitan dengan agama. Well, bukan sebab aku alim. Cuma, sedang cuba membuang lagha. Tak sudi vote dan comment? Tak apa. Baca pun aku hargai sangat-sangat. Aku harap walau tak banyak, sikit pun korang dapatlah ilmu daripada novel ni. Enjoy!

Best cerita ni tapi susah nak paham sebab ada perkataan Arab. Sy bdk cina jd x berapa paham
violet____ violet____ Jul 03
Aiyayayaya ada typo. This is great.:) makes wanna read again. Weee
blowthelove blowthelove Apr 19
Its really good!!love it..jalan cerita yang bagus dan enjoy je baca cerita ni❤❤😁
hakakAA hakakAA May 20, 2015
yang cast tu mana nak cari? tk jumpa lah. kita nak edit letak nama gak  teach me. im new here 
Nurullaluna Nurullaluna May 19, 2015
keep it up ukhti. sambil berkarya boleh berdakwah, insya Allah. ♥
annursyakirah97 annursyakirah97 May 13, 2015
syukran sis for reading this novel! I feel more inspired after reading this comment! Alaaa tak seberapa je ni, semua ni ilham dari Allah. Bahasa Arab dan English tu pun saya byk tanya orang hihi. Thanks again! :D