You Made That Promise

You Made That Promise

98.3K Reads 3.4K Votes 45 Part Story
Royal_Queen_A By Royal_Queen_A Completed

Hallo , Mijn naam  is Alexandra maar iedereen noemt mij Alexis. Ik ben 18 jaar oud en woon in new york. Toen ik 4 jaar was ben ik bij mijn opa en oma gaan wonen. Mijn ouders kwamen om bij een auto ongeluk en waren op slag dood. Toen ik klein was kwam ik nooit niks te kort. Ik heb nu net mijn high school diploma gehaald en ben klaar om te gaan studeren aan de universiteit. 

Mijn familie daarin tegen dat is een andere verhaal. Mijn opa is een Ier die op jonge leeftijd hier naar toe kwam. Hij ging in de leer bij een Italiaanse familie.Doordat hij daar in de leer ging heeft hij een belofte gemaakt aan de familie. Zodra de zoon van de Italiaanse familie op leeftijd was. Zou hij met een van ons gaan trouwen. laat dat nu anders verlopen dan gepland !

  • baby
  • chicklit
  • drama
  • maffia
  • romantiek
Mosyme Mosyme Jan 30
Lieve schat, het is soms fijner lezen als je niet het zelfde begin in een zin gebruik, bijv, dus
Mosyme Mosyme Jan 30
Anders kunnen wij 'de lezers' helpen met verbeteren, dan hebben ander er wel wat aan, xx😘
CPandacorn CPandacorn Dec 10, 2016
Aw meid. Je gaat echt wel een baan vinden. Ook met je dyslexie. En als je wilt, wil ik het best voor je aanpassen hoor. De aanhalingstekens enzo erbij doen. Trek maar aan de bel als je me nodig hebt :)
Royal_Queen_A Royal_Queen_A Dec 10, 2016
Dankje wel voor je reactie en ik heb zeker een baan. Dankje wel voor je aanbod. Ik zal er zeker overnadenken
NickyRey1 NickyRey1 Dec 25, 2016
Trek je er nix van aan ik heb ook dyslexie en hou ook van het schrijven je moet schrijven hoe jij het wilt het is jouw verhaal, jouw wil en jouw weet houw van je boek
Royal_Queen_A Royal_Queen_A Oct 08, 2016
Veel plezier. Ik hoop dat je het een leuk verhaal vindt 😊