Ohh My God

4.6K 131 8
                                    

Alexis

Morgen begin met mijn eerste baan. Ik vindt het zo spannend. Zou ik het goed doen of vinden mijn collega's me wel aardig ? Ik heb echt geen idee. Ik lig in bed na te denken over hoe mijn eerste werkdag er uit gaat zien. Ik ben morgen nog vrij. Ohh ja en heb een afspraak bij de dokter waar ik helemaal geen zin in heb. Nou ja slechter kan het toch niet worden. Joyce is op haar eerste date. Ik ben benieuwd hoe dat gaat. Ze heeft een baan gekregen in een kleding winkel genaamd Dior. Ze is er helemaal trotse op. Ik lig op bed te denken aan Danilo. Het is even geleden dat ik aan hem dacht. Maar ik mis hem toch wel een beetje. Hij was de eerste man waar ik gevoelens voor had en heb. Maar zoals het nu gaat zie ik geen toekomst voor ons

Danilo

Ik ben nu een maand getrouwd met elyse. We wonen in mijn appartement in Rome. Elyse is een mooie vrouw maar niet zo mooi als Alexis. Danilo gaan we nog op vakantie vraagt elyse aan mij. Hoe zo we zijn net terug van Saint tropez. Ja, maar ik verveel me zegt ze. Nou ik moet helaas werken zeg ik tegen haar en ik kom laat thuis.
Phff, ik kan met haar echt niet de rest van mijn leven doorbrengen. Ze is net een klein kind. Als ze niet krijgt wat ze wil gaat ze zitten zeuren.

Ik loop mijn kantoor binnen en zie de sectaresse zitten. Hmm Meneer, uw heeft al 3 gemiste oproepen van uw vrouw. Ahh nee he, denk ik bij mezelf. Dankje wel ik zal haar zo terug bellen.
Ik bel naar de huis telefoon en elyse neemt op. Zo dat duurde lang zegt ze tegen mij. Weet je als je zo graag op vakantie wil dan ga je lekker met je vriendinnen. Ook goed. Ik regel het zelf wel zegt ze tegen mij. Zo daar ben ik ook weer vanaf. Bevalt het getrouwde leven Danilo vraagt Paulo aan mij. Nou met haar kun je echt onmogelijk leven zeg Paulo. Alles komt goed jullie moeten gewoon aan elkaar wennen

Alexis

Alexis wakker worden roept joyce. Vandaag had je toch die afspraak bij de dokter. Ja, klopt. Nou ik ga met je mee. Prima, maar hoeft niet hoor. Ik red het prima alleen. Nee, ik ga met je mee. Komt goed. Oké, ik ga effe douche. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer. Ik zet de douche aan en hoor de stralen naar benenden vallen. Zo eerst even ontspannen. Na een kwartier ben ik klaar en loop naar de slaapkamer. Ik trek een spijkerbroek aan en een grijze hoodi. Ik loop de keuken in. Joyce lacht. Doe je dat aan naar de dokter. Ja, hoe zo als ik onderzocht moet worden. Kan ik maar beter gemakkelijke kleren aan hebben. Dat is ook zo. Nou dan zullen we maar zo gaan zegt joyce. Dankje dat je mee wil gaan. Daar zijn we vriendinnen voor toch. Ja, dat is zo.

Wat gaan jullie doen vraagt tessa aan ons. Hmm zegt joyce we moeten even boodschappen doen. Oké, met een uurtje zijn wel weer terug. goed tot straks en tessa verdwijnt weer.

Joyce en ik zitten in de wachtkamer van de dokter. De dokter komt de wacht kamer binnen gelopen mevr Murphy. Ik sta op en Joyce ook. Komt u maar met mij mee. We lopen de dokter achter op. We lopen zijn kantoor binnen en vraagt ons te gaan zitten. Zo alexis vertel me eens wat er aan de hand is. Nou ik voel me niet lekker. Oké en wat voel je dan. Hmmm, weet ik niet zeg ik dan. Nou ze moet op de raarste momenten overgeven zegt joyce met een boze toon. Ah, oké dan zal ik je eens onderzoeken. Oké zo op het ogenblik kan ik niks vinden. Maar ik zou graag een graag bloed willen prikken en een urine test. De urine test doen we nu gelijk zegt hij tegen mij. Hier heb je een potje en kan je plassen. Ik loop naar de wc. Zodra ik klaar ben wordt ik terug verwacht in het kantoor van de dokter. Ik ben zo terug zegt hij dan. Na 5 min komt hij het kantoor binnen lopen. Er is niks ernstig maar ik heb wel een verklaring waarom je zo doet. Ik kijk hem zenuwachtig aan en Joyce ook. Waarom dan vraag ik. Nou Alexis je bent in verwachting. Ineens voel ik de grond onder mijn voeten weg trekken. Ik kijk op zij en Joyce haar gezicht trekt wit weg. Ohh my God zegt joyce.

You Made That Promise Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu