You loved it !

4.2K 106 7
                                    

Danilo en ik zijn sinds die avond weer een stel. Ik hou van hem en ik kan niet meer zonder hem.

Milan is hele gek op zijn vader. Iedere keer als zijn vader komt steekt hij zijn armpjes uit naar hem. Mama is dan niet zo belangrijk. We naderen bijna Milan zijn eerste verjaardag nog 6 weken om precies te zijn. Dan wordt mijn ventje 1. Ik kan bijna niet meer wachten. Ik moet nog veel regelen maar dat komt wel goed.

Ik kom mijn kantoor binnen. Ik zie een hele mooie bos met rozen staan. Ik loop er naar toe en zie er een briefje aan hangen. Vanavond half 8 staat er op. Ik weet van wie hij komt en er komt gelijk een glimlach op mijn gezicht. Dat kan maar van 1 iemand zijn.

De dag verloopt rustig. Rond 17:00 kom thuis en zit Milan al in zijn kinderstoel voor eten. Zo zegt Rosa. Hoe was het op het werk. Rustig. En hoe was het hier? We zijn naar de dierentuin geweest. Was heel erg gezellig. Mooi zo. Ohh ja, ik heb vanavond een date. Vandaar die glimlach op je gezicht. Hmm, heb ik een glimlach op mijn gezicht en de grijns wordt steeds groter. Alexis zegt Rosa. Ik kijk achterom. Ik weet dat het steeds serieuzer wordt tussen jouw en Danilo maar weet je zeker dat dit is wat je wil. Ik kijk haar aan en zucht. Rosa, ik heb altijd van hem gehouden. Ik wou het alleen niet altijd toe geven. Maar als wat ik wil is hij en Milan. Ik wil een gezin. Is dat teveel gevraagd. Nee, natuurlijk niet lieverd. Maar ik wilde het zeker weten. Dankje dat je achter me staat. Gaat Milan mee vanavond vraagt Rosa. Hmm, ik zal hem vanavond bij jouw laten goed. Dan hebben Danilo en ik even tijd samen om door te praten Hoe we verder moeten.

Om 10 min voor half 8 wordt eraan gebeld. Ik loop naar de voordeur en daar staat Danilo. Klaar voor de date zegt hij. Ja, zeker. Ik loop naar voren en doe de voordeur dicht. Hij kijkt me verbaasd aan. Soms hebben we ook tijd voor elkaar nodig. Ik kijk hem onschuldig aan en hij lacht maar natuurlijk is dat ook belangrijk lieverd. We lopen naar zijn auto. Hij doet de passagiersdeur open en ik stap in.
Zo waar gaan we naar toe vraag ik zodra hij instapt. We gaan naar Milan toe. Net wat je zegt we hebben een heleboel te bespreken.

Na een rit van 15 min komen we aan in het restaurant van Danilo. Hij helpt me met uitstappen. Ik pak zijn hand en houdt hem vast net zolang tot dat ik op mijn plek zit. Goed Alexis. Wat wil je graag drinken ? Doe maar een ijsthee. Is goed. Hij staat op en loopt naar de bar. Zodra hij terug komt heeft hij een ijsthee en een wiskey bij. Hij gaat zitten en kijkt me aan. Oké Alexis ik ga maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik ben nog steeds net zo verliefd op je als toen ik je voor de eerste keer zag. Ik krijg een gigantische grijns op mijn gezicht. Maar ik kan hier niet blijven. Ik moet mijn bedrijf weer gaan runnen en dat zit gevestigd in Rome. Ik kijk hem verbaasd aan. Maar Danilo zeg ik dan. Daarom wil ik vragen of je met me kunt naar Rome.

Ik kijk hem verbaasd. Naar Rome met jouw ? Danilo je weet dat het niet kan..Waarom niet Alexis. Hij slaat met zijn vuist op tafel waardoor andere stellen naar ons kijken. Danilo, ik heb mijn werk hier waar ik veel van hou. Je kunt ook bij ons voor een museum. Je kunt zoveel meer. Maar daar gaat het niet om Danilo. Ik ben van london gaan houden. Ik voel me hier thuis. Dat zul je in Rome ook doen. Nee Danilo, ik ga niet mee. Ik schuif mijn stoel naar achteren en gooi mijn servet op tafel. Ik ga niet mee Danilo. Ik sta op punt van opstaan en Danilo grijpt mijn arm. Waarom niet Alexis ! Ik snap niet wat ik nog meer kan doen. Ik moet terug voor mijn bedrijf. Ik wil dat je mee gaat. Je vindt Rome zo een mooie stad. Ik snap niet waarom je niet mee wil. Ik zucht nog een keer wil je echt weten waarom ik niet mee wil. Ik kijk achter om en zie daar Paulo en Nico staan. Vraag dat maar aan hun. Ik sta op en loop weg.

Danilo

Boos loop ik naar Nico en Paulo. Waar heeft zij het nu over. Ze wil niet mee naar Rome en jullie blijken te weten waarom. Paulo slikt even. Hij kijkt Nico aan. Oké zegt Nico. Ik vertel het maar zorg ervoor dat je rustig blijft. Toen jij weg bent gegaan. Is er het een en het andere verandert in het gezin. Toen Alexis er achter kwam dat ze zwanger was. Is ze naar ons kantoor gekomen in Rome. Oké vertel verder zeg ik tegen Nico. Ze kwam op kantoor en wilde jouw spreken. Je was pas getrouwd en je stond op het punt van vader te worden. Wij als familie hebben gezegd dat het niet kon. In ruil daarvoor hebben we een contract ondertekend waaruit blijkt dat geen enkele recht heb op jouw kind.

Het stoom kom langzaam uit mijn oren. Wat hebben jullie gedaan

You Made That Promise Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu