Time to invest

4.6K 135 2
                                    

Phff, nog even en dan komt de baby al weer. Ik ga vandaag winkelen met joyce. rick gaat voor mij de babykamer schilderen. Zodra we de spullen hebben gaan we joyce en rick het in elkaar zetten. Ik ben benieuwd. Ze wilden niet dat ik het deed omdat ik nu 8 maanden ben en het is geen taak voor een zwangere vrouw.

Joyce en rick zijn pas van hun huwelijksreis terug gekomen. Ze zijn naar Spanje geweest. Joyce vertelde dat het supper was. Ze zou zo terug willen allen als wij mee gingen. oma gaat daar nooit naar toe. Ze zou opa dan niet kunnen opzoeken en dat vindt ze vreselijk. Ik ga wel dikwijls mee naar opa. Hij is supper trots dat hij een achterkleinkind krijgt. Vooral een jongen.

We hebben er over gepraat maar ik wil niet Danilo een rol gaat spelen in het leven van het kind daarvoor is er teveel gebeurd. Mijn opa gaf mij als advies om hem in te lichten. Ik heb gezegd dat ik dat nooit zou doen tegen hem en hij vindt het jammer. het had me aan het denken gezet en ik hou toch nog van hem. Dus moet ik iets opbiechten.

Flashback

opa heeft vandaag het gesprek gevoerd over dat ik Danilo moest inlichten voor de zoveelste keer. diep van binnen zou ik niks anders willen maar ja, opa vertelde als hij dit had geweten had hij anders gehandeld en dan waren Danilo en ik nu getrouwd. maar ja achter af is makkelijk praten.

Ik heb het niet tegen hem gezegd maar ik vertrek morgen naar Rome om Danilo op te zoeken en hem te vertellen dat hij vader wordt. Ik wordt er supper nerveus van. Ik ben nu 6 maanden. Ik heb niemand iets verteld. alleen joyce heb ik verteld dat ik even er tussen uit moet voor mezelf. Joyce dekt me in en zei bel me als je op plaats van bestemming ben. alles komt goed. Je bent een sterke vrouw en kan veel hebben.

Ik sta nu op het vliegveld onderweg naar Rome. De vlucht wordt om geroepen en ik loop richting de gate. De stewardess kijkt me aan. Zo zegt ze. Ik lach naar haar en wrijf over mijn buik. een fijne vlucht zegt ze.

Ik loop naar naar de 2de klas en zoek mijn stoel. Ik zit naast een ouder echtpaar. Hmm, sorry zeg ik tegen hun maar mijn stoel is die bij het raam. Ze kijken mij aan. Daarna naar mijn buik. Ohh meisjes toch zegt de vrouw. Kom maar in het midden zitten. De vrouw schuift 1 stoel op. Nee, hoor dat hoeft niet zeg ik dan. Tuurlijk, wel zegt de vrouw. ben je alleen vraagt ze. Hmm, ja zeg ik. Nou kom dan maar lekker in het midden zitten en wij zorgen wel voor je tijdens de vlucht. Dankje wel zeg ik tegen hun.

Na een vlucht van 9 uur ben ik blij dat we er zijn. Het is ook niet echt geschikt voor een zwangere vrouw van 6 maanden om zo ver te reizen. ik loop het vliegveld uit richting de taxi's. Hmm, pardon zou uw naar het hilton hotel kunnen brengen vraag ik aan hem. Tuurlijk mevr zegt hij. laat me uw helpen met uw koffer in de kofferbak te doen. Ik doe de deur open en stap in de auto. Zo wat brengt uw hier in Rome vraagt de man. Ik ben best wel nerveus. Nou, ik ben eigenlijk hier om een man in te lichten die nu vader wordt. Ohh, nou dat is een verrassing zegt hij. Hij kijkt in zijn achteruit kijk spiegel naar mij. Hoe ver ben je als ik het vragen mag. Ik ben nu 6 maanden zeg ik tegen hem. Zo dat is al een eindje. Zo een mooie vrouw als u kan hij toch niet weigeren. Ik begin te grinniken. Nou laten we hopen van niet denk ik bij mezelf. We komen na 20 min aan bij het hotel. Ik hoop dat het goed komt zegt de chauffeur tegen mij. Hij zal uw niet kunnen weigeren. Dank u wel voor uw steun.

You Made That Promise Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu