Let's meet the future

7.3K 167 8
                                    

Danilo

Ik wordt wakker met een pijnlijke kater."ahh mijn hoofd doet echt zeer". Ik wil een poging doen om op te staan. Maar ik voel dat ik terug getrokken wordt. "Zo "zegt een meisje die in mijn bed ligt. "Waar denk jij heen te gaan" zegt ze dan en glimlacht dan naar me.

Ik kijk haar aan. "Geen idee" zeg ik dan met een onschuldige lach. "Hmm" zegt ze ik heb nog wel een idee. Ze gaat bij me op schoot zitten. Langzaam komt ze dichter bij me. Ze begint me kusjes in mijn nek te geven. "DANILO!!!!" Wordt er heel hard geroepen. Het meisje kijkt me aan. Paulo komt de kamer binnen stormen. "Je moet om 11:00 op het vliegveld zijn " zegt hij hijgend. "Ohh oké, Hallo "zegt hij dan. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het 10:30." Shit" zeg ik dan ,"opschieten" zegt Paulo. Ik duw het meisje van me af. Ze kijkt me verbaasd aan. Snel pak ik mijn kleren van de grond af en trek ze aan. "Sorry honey but I have to go". Ik geef haar snel een kus op haar lippen. "Schiet nou op" zegt Paulo. We lopen de deur uit en ik stap in de limo.

Na 20 min zijn we op het vliegveld. We gaan met een privé vliegtuig naar New York. Zo zegt Nico ready to go. We stappen met zijn drieën aan boord. Ik ga in een van de stoelen zitten. Nou we gaan onderweg naar mijn toekomst. Geen idee wat het gaat doen.

Alexis

Heel de tijd zie ik joyce en tessa heen en weer rennen van hun kleding kast naar de badkamer. Ik weet nog steeds niet wat ik aan moet doen zegt joyce. Ik ook niet zegt tessa. Ik zit op het bed van joyce. Alexis zeg jij eens wat zegt ze dan. Ik kijk naar joyce. Joyce trekt het zacht paarse jurkje aan met zilver heels en tessa, ik zou dat bordeau rode aan doen met goude heels. Zo goed zeg ik dan. Je bent een Life saver zeggen ze in koor. Om hoe laat is hij hier vraag ik aan hun. Tegen 14:00 wordt hij verwacht zegt joyce. Wat ga jij doen zegt tessa. Weet je nog we moesten hem uit jouw buurt houden dus. Jullie weten dat ik date met boek en koffie he. Ze beginnen te lachen. Wij gaan iedere avond uit met hem dus daar heb je geen last van zeggen ze dan. Veel plezier zeg ik dan.

Ik loop de kamer uit. Zo lieverd zegt oma. Waar ga je naar toe. Hmm, ik heb een date met mr Darcy zeg ik tegen oma. Ohh dat is heel spannend. Ik weet wat ik moet doen zeg ik dan. Als jullie zorgen dat hij uit de buurt van de bibliotheek blijft is er niks aan de hand. Maar je zult hem ooit een keer moeten ontmoeten als 1 van je nichtjes er mee gaat trouwen. Op de trouwdag is tijd zat zeg ik dan met een big Smile.

Tessa en Joyce stormen de trap af. Hij is er, hij is er roepen ze hysterisch. Dat is mijn teken dat ik ook daar naar toe moet. Stiekem laat ik me zakken en zie 3 perfect gekleden mannen binnen lopen. Zo joyce dit is Danilo zegt mijn opa. Leuk uw te ontmoeten. Ik zie hem naar tessa kijken en dit is tessa zegt mijn opa. Ik begin te grinniken en ik zie dat hij rond kijkt op zoek naar iets snel verstop ik me achter de pilaar. Phff, dat ging maar net goed. Wie zijn dit vraagt mijn opa aan hem. Ohh zegt hij dit zijn Paulo en Nico. Leuk jullie te ontmoeten zegt opa. Danilo blijft naar joyce staren. Het is duidelijk liefde op het eerste gezicht.

Ik loop op mijn gemak naar de bibliotheek. Als ik binnen kom draai ik gelijk de deur op slot. Zo we zullen eens kijken. Ik pak het boek trots en voordeel en loop richting het raam. Bij het raam heb Ik een soort van bankje gemaakt met allemaal kussen erop zodat ik me comfortabel voel tijdens het lezen. Ik hoor allemaal giechelen op de gang. Zo die hebben het naar hun zin. Rond 19:30 zie ik hun alle vijf vertrekken in de limo richting de stad.ik open de deuren van de bibliotheek en sluip richting de eetkamer. Zo zegt rick aan het verstoppen voor de gasten. Ik begin te lachen. Moest jij niet een oogje in het zeil houden zeg ik met een big Smile. Maar natuurlijk.

Ik heb honger zeg ik dan. Kom op we gaan naar de keuken eens kijken wat ze daar hebben. Ik loop de keuken in en zie daar lekkere frietjes liggen. Ohh, daar heb ik zin in zeg ik tegen rick. Prima, dus het worden frietjes. Na het eten ben ik zo moe. Zo ik ga richting bed. Rick begint te lachen. Het is goed Alexis. Slaap lekker. Slaap lekker rick.

Danilo

Nou we worden op gepikt met de limo. Dus we moeten daar 2 weken wonen zegt Nico. Jip, dat moeten we. Ik ben benieuwd hoe ze er uit zien zegt Paulo. Geen idee, maar als ik er niks aan vindt gebeurd er niks zeg ik boos. Nou niet zo mokken hoor zegt Nico. Ik heb hier gewoon geen zin in zeg ik dan. Ik geniet nog van mijn bachelor leven zeg ik tegen hun. We snappen je maar ja je vader weiger je niks.

We rijden een grote oprijlaan op. Zoo zegt Paulo. Die Ier heeft veel geld zegt hij dan. Ja, ik geloof het wel zeg ik dan. We stoppen voor de deur en hij wordt open gedaan. Dhr Murphy verwacht uw. Ik loop naar binnen en zie daar een man en vrouw staan met 2 dames. Daar gaan we denk ik bij mezelf. Ik zet mijn beste glimlach op. Hallo Dhr en mevr Murphy. Hallo Danilo, welkom in ons huis. Laat me je voor stellen aan joyce. Ik bekijk joyce aandachtig. Ze heeft donkere haren die style vallen. Haar ogen zijn bruin en ze draagt een zacht paarse jurk. Leuk uw te ontmoeten. Ik kijk haar aan en hoor giechel door de ruimte. Ik kijk op zij naar het andere meisje maar ze kijkt verbaasd rond. Ook ik kijk de hal rond maar ik zie niks. Zo en de andere dame heet tessa zegt hij tegen mij. Ze heeft donkere krullende haren, bruine ogen en ze draagt een bordeaux rode jurk aan. Zo te zien zijn het zusjes. Nou laat ons uw een rondleiding geven Door het huis. Prima, veel plezier zeggen Dhr en mevr Murphy. Dank uw zeggen we. We lopen met zijn alle naar boven. Hier mag jij slapen Danilo zegt joyce tegen mij. Wij hebben de kamers aan het einde van de gang. Ohh en deze 2 kamers zijn voor jullie. Nico en Paulo zegt tessa. Ohh gezellig dus we slapen allemaal op dezelfde gang zeg ik dan. Ik draai met mijn ogen. Ja, tuurlijk wat dacht jij dan zegt joyce. Eigenlijk geen idee. De dames beginnen te lachen. Zo zullen we dan gaan eten zeggen ze we hebben gereserveerd in Rouge. Prima zeg ik en ik kijk Nico aan. De dames lopen eerst met Paulo. En zegt Nico bevalt je 1 van de 2. Hmmm die in het paars lijkt me wel wat. Mooi zo Danilo. Stel je vader niet teleur zegt Nico. Dat zal ik niet doen.

You Made That Promise Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu