❛𝕺𝗗𝗜 𝕰𝗧 𝕬𝗠𝗢❜ ᵇᵉᶠᵉʲᵉᶻᵉ...

By NOTLILJENNY

22.7K 1.5K 1.2K

𝗢𝗗𝗜 𝗘𝗧 𝗔𝗠𝗢 || ❝ gyűlölöm és szeretem ❞ ━━━━━【 𝑺𝑼𝑩 𝑹𝑶𝑺𝑨 𝐢. 】 ⁶ ₆ 𓄹... More

𝒐𝒅𝒊 𝒆𝒕 𝒂𝒎𝒐
𝖕𝖗𝖎𝖒𝖚𝖘 - első
𝖘𝖊𝖈𝖚𝖓𝖉𝖚𝖘 - második
𝖙𝖊𝖗𝖙𝖎𝖚𝖘 - harmadik
𝖖𝖚𝖆𝖗𝖙𝖚𝖘 - negyedik
𝖖𝖚𝖎𝖓𝖈𝖙𝖚𝖘 - ötödik
𝖘𝖊𝖝𝖙𝖚𝖘 - hatodik
𝖘𝖊𝖕𝖙𝖎𝖒𝖚𝖘 - hetedik
𝖔𝖈𝖙𝖆𝖛𝖚𝖘 - nyolcadik
𝖓𝖔𝖓𝖚𝖘 - kilencedik
𝖉𝖊𝖈𝖎𝖒𝖚𝖘 - tizedik
𝖉𝖚𝖔𝖉𝖊𝖈𝖎𝖒𝖚𝖘 - tizenkettedik
𝖙𝖊𝖗𝖙𝖎𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖈𝖎𝖒𝖚𝖘 - tizenharmadik
𝖖𝖚𝖆𝖗𝖙𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖈𝖎𝖒𝖚𝖘 - tizennegyedik
𝖖𝖚𝖎𝖓𝖙𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖈𝖎𝖒𝖚𝖘 - tizenötödik
𝖘𝖊𝖝𝖙𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖈𝖎𝖒𝖚𝖘 - tizenhatodik
𝖘𝖊𝖕𝖙𝖎𝖒𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖈𝖎𝖒𝖚𝖘 - tizenhetedik
𝖊𝖕𝖎𝖑𝖔𝖌𝖚𝖘 - utószó

𝖚𝖓𝖉𝖊𝖈𝖎𝖒𝖚𝖘 - tizenegyedik

1.1K 93 41
By NOTLILJENNY

- Mr. Weatherly rendkívül zaklatottan tájékoztatott, de alig tudtam kivenni szavaiból a történeteket, így kérem, világosítsanak fel mivel akasztották ki azt a  szegény embert?

A rektor sovány arcán mély barázdák ültek, amik arról árulkodtak, hogy amilyen fogékony diákok tanulnak az egyetemen, pont annyira vonzzák is a rosszat ezzel folytonos aggodalmaskodásra kényszerítve a megfáradt férfit. A mellettem álló Maximust pillantásommal sarkalltam arra, hogy megtartsa a beszámolót, de ő csak nemlegesen megrázta a fejét és lapát kezével körözve bírt szóra.

- Átadom a lehetőséget, hogy beszámolj arról, hogyan húztad fel a hüllő vérű tanárodat.

- Mr. Perez, egy kicsit szofisztikáltabban, ha kérhetem.

- Elnézést, uram. Hölgyeké az elsőbbség, mindent bele, Magnolia.

- Kaptunk egy beadandó feladatot Mr. Weatherly-től, amit tegnap Maximus-nál fejeztem be, de miután megszúrt, a nagy sietségben ott felejtettem, így ma, amikor kisorsoltak, hogy felolvassam az esszémet, egyik barátnőmét vittem ki felajánlva, hogy mikor megtalálom az enyémet, ő felaolvashatja azt. De ekkor beállított ez a minden lében kanál és lebuktatott, a többit pedig már tudja.

A szék hátának támaszkodva meséltem a történteket, amit a rektorunk figyelmével megtisztelve hallgatott végig, Maximus feje azonban az enyémhez hasonló színt öltött a szurkálódós részt hallva.

- Mr. Perez, Ön valóban bántalmazta Miss Mendest?

- Nem azért vagyunk itt, hogy ezt a kérdést megvitassuk, hanem azért, hogy Magnoliára megfelelő büntetést szabjunk ki csalás miatt.

- Mr. Perez amennyiben nyolc napon túl gyógyuló sebet okozott iskolatársának, rendőrségi ügy is lehet belőle.

- Nagyon okos vagy, Magnolia - fordult felém Maximus bólogatva, ám hangja cinizmustól csöpögött. - Erre készültél az elejétől fogva, mi?

- Te komplett őrült vagy.

A rektornak immáron semmi beleszólása sem volt, irányítását elvesztette mikor kiabálni kezdtünk minden dühünket egymásra zúdítva. Maximus teljesen kikelt magából, a nyakán lüktető ér félő volt, hogy eldurran, miközben hozzám hasonlóan hevesen gesztikulálva fejtette ki gondolatait.

- Állást, ezáltal pénzt kínáltam neked és te képes lennél bemártani? A megállapodásunk nem így szólt.

- Itt már rég nem a hülye megállapodásunkról van szó, te agyalágyult! Szerinted dolgoztam volna neked, ha nem szeretem meg Junipert?!

- Honnan a faszból tudjam, nem is ismerlek, holott egész nap a házamban ténferegsz.

- Meg sem próbáltál megismerni. Amikor egy kis időnk volt kettesben, te fogtad magad, elmentél edzeni, vagy kosaraztál a pályán, majd mikor hazataláltál, zuhanyzás előtt vagy után még belémkötöttél, vagy erőszakoskodtál, csak hogy érezzem a törődést. Én meg akartalak ismerni, kívácsi voltam rád, de mindig olyat mondasz vagy teszel, amivel elcseszed az egészet és ezért belülről szétfeszítenek az ambivalens érzések.

Olyan gyorsan beszéltem, hogy átgondolni sem volt időm, mit mondok, csak kipukkadt a belülről hosszú ideje feszülő feszültséglufi. Mély levegőt vettem, mert a szónoklatom nem csak lelkileg, fizikailag is megterhelt és szükségem volt az iroda ablakán besüvítő friss oxigénre. Maximus elgondolkodva emésztette szavaimat s az arcára kiülő düh meglepettséggé fordult át, ahogy mérges tekintete már nem olyan szigorúan méregette az én könnybe lábadt szemeimet.

- Te így látsz engem?

- Nem, Maximus, te így viselkedsz és nem engeded az embereknek, hogy másképp lássanak téged. Pedig én szeretném, ha megmutatnád nekem önmagadat.

- Szeretnéd?

- Miért olyan hihetetlen, hogy valaki arra a Maximusra kíváncsi, aki az áthatolhatatlan páncél mögött rejtőzik? - kérdeztem mutatóujjammal mellkasára bökve. - Elrejted a szerethető oldaladat, hogy ne tapinthassanak gyenge pontot rajtad, de néha előbukkan és akkor egy sokkal jobb, szerethetőbb énedet láthatom.

Közelebb lépett, mire hátráltam és addig ismételte, mígnem hátam a könyvespolcnak ütközött. Derekamnál hátul összefonta kezeit, hogy megához húzva megcsókoljon. Hirtelen mozdulata megrémített, ám végül átadtam magam a pillanatnak és visszacsókoltam a remegő lelkű férfit, kinek mellkasára támasztva kezeimet szívdobogása gyors ritmusát éreztem. A helyszíntől eltekintve pontosan úgy történt, ahogy elképzetltem, nem mintha elképzeltem volna... Maximus erős karjaitól bitonságban éreztem magam, bár nyelve erőszakosan kért bebocsátást, mégis gyengéden bánt velem, akár egy óvatos elefánt a porcelánboltban. Melegség és bizsergés egyszerre járták át a tetemet, mintha áramot vezettek volna belém.

- Kérem, ezt azonnal hagyják abba! - a tölgyfa asztalon hangosabbnak hatott a rektor csapása, aki dühtől forrva próbálta orvosolni a kezéből kicsúszott helyzetet. Maximus dacolva a kéréssel esze ágában sem állt elengedni, de én megszakítottam a csókot, mert tudtam, büntetést ró majd ki ránk a rektor és a derekamat ölelő fiúval ellentétben nekem nem volt kenőpénzem, amivel kitörölhetném a kihágásomat. - Az előbbi jelenet miatt Miss Mendest egy, Mr. Perezt két hétig felfüggesztem, ezalatt pedig bőven lesz idejük átgondolni a magánéletüket, átlapozni az illemtankönyvet az intim jelenetek nem ajánlatos helyszínéről és egy esetleges feljelentés megejtésére is.

- Ugyan, uram, Ön is volt fiatal, tudja milyen heves szenvedély fűti ilyenkor az embert.

- Nem tudom és nem is szeretném tudni, Mr. Perez.

- Arra gondoltam, hogy nekem nem okozott volna kellemetlenséget, se rossz érzést, ha Miss Mendest magamévá teszem azon az asztalon, akár az Ön szeme láttára.

- A felfüggesztést ezennel három hétre módosítom.

Maximusra pillantottam, aki szóra nyitotta volna száját, de leállítottam mielőtt egy hónapra feltornássza a büntetését. Távozásunkkor a rektor hallhatóan megkönnyebbült és fáradtan az asztalra borult, míg mi kézen fogva vonultunk a csendes folyosón az előadó felé, ahol a latin óra még javában zajlott.

- Látlak délután?

- "mandmlia" a nevem Instagramon, nézegesd a képeimet nyugodtan - mosolyogtam rá, mikor kezeimet közrefogva a terem ajtaja előtt álltunk, ahonnan Weatherly hangja elmosódva szűrődött ki. - Összeszedem a cuccaimat és szabad vagyok mára.

- Itt várlak - nyomott gyors csókot ajkaimra, majd ajtót nyitott nekem, ezzel pedig az összes bent ülő tekintetét rám szegezte.

Továbbra is a figyelem középpontjában maradva szeltem felfelé a lépcsőfokokat, hogy a táskámba szórva az esszém keresésekor kiszórt holmijaimat indulásra készen életem leizgalmasabb kalandjában vegyek részt: Maximus megismerésében.

- Mi a kaksimanó? - kamillázott Rebe, miközben fejben a tetteim okát próbálta összerakni. - Hova mész?

- Felfüggesztettek a hétre.

- És Maximus?

- Hihetetlenül jól csókol - suttogtam, mire felkuncogott és kezét nyújtva gratulált, de a pódiumon álló Weatherly megköszörülve torkát siettetett, hogy visszanyerje diákjai rám ragadt figyelmét. - Majd írok.

- Miss Mendes, mire készül?

- Követem a rektor utasítását, uram. Viszlát hétfőig - intettem széles mosollyal arcomon, ami lehervadt, mikor az üres folyosóval találtam szembe magam az ajtót becsukván. - Maximus? - hangom cipőm kopogásával együtt visszhangzott a kihalt épületben, ahogy tanácstalanul igyekeztem a parkoló felé. Épp táskámban kotorásztam kocsikulcsom után, mikor derekam két oldalán erős szorítást éreztem, az ijedtségtől pedig szívemhez kaptam volna, de az oldalam jobban fájt, így összegörnyedve inkább arra helyeztem kezemet.

- Vigyelek a karomban? - kérdezte aggódva simogatva hátamat.

- Valaki a derekamat szúrta meg, nem a lábamat, szóval menni azért még tudok.

- Ezt meddig fogod még felemlegetni?

- Nem akarod te az tudni.

A parkoló tele volt minden típusú és márkájú autóval, de a hatalmas fekete terepjárót, mely tulajdonosához hasonlóan tekintélyt parancsoló külsejével vonzotta a szempárokat, kitűnt a tömegből. Ösztönösen a hátsó ülés kilincsére fontam ujjaimat, hogy Maximus korábbi szabályait kövessem, de mielőtt beült a kocsiba, rámszólt.

- Ülj előre - morogta, mire csak megilletődve fürkésztem vonásait, hogy komolyan gondolja -e. - Kérlek - tette hozzá lágy hangon és magamban mosolyogva nyugtáztam, hogy innentől nincsenek harcok, ezen kedves hangon csupa jó dolgot hallok majd, így az életem végre nyugodt lesz én pedig boldog.

Istenem, mekkorát tévedtem. Megint.








Continue Reading

You'll Also Like

70.3K 2.8K 21
Mario Machiavelli kétségbeesetten keresi az öccsét, Sebastiant. Amikor tudomást szerez arról, hogy öccse élete veszélyben forog, azonnal az Egyesült...
9.2K 381 11
Egy véletlen üzenetből hogyan lesz barátság, majd később szerelem? Hogyan lehet az, hogy egy lány, aki alig tud megnyílni másoknak, már az első talál...
40.7K 1.5K 30
A maffiás trilógiám második kötete. A Körközéppont az első kötet, azt ajánlott elolvasni, de nem kötelező. 16 éves kortól ajánlott! Minden jog fennta...
106K 4.7K 21
Ahol egy lányt a szülei gyűlölnek. Ahol egy fiú próbálja a lányt lelkileg támasztani. De néha a látszat csal. +18 -as tartalom! ©MINDEN JOG FENNTA...