Ta Min Hand•Del 1•Min Älskade

By AnnaRodinWiktorsson

2.9K 83 3

Om ni gillar varulvar, häxor, magi, kärlek, hett sex och spänning. Så är detta en bok för er! Denna bok är d... More

Drömmar (Kapitel 1)
Ödet (Kapitel 2)
Oväntat besök (Kapitel 3)
Minnen (Kapitel 4)
Avbrutna (Kapitel 5)
Mama (Kapitel 6)
Förvandlingen (Kapitel 8)
Nyfödd(Kapitel 9)
Blake (Kapitel 10)
Silver (Kapitel 11)
Kärlek (Kapitel 12)
Avslöjanden (Kapitel 13)
Fångad (kapitel 14)
Släkt på besök (Kapitel 15)
Min andra chans (Kapitel 16)
Eld (Kapitel 17)
Koncentrera dig (Kapitel 18)
Åskådaren (Kapitel 19)
Mötet Del 1(Kapitel 20)
Mötet Del 2 (Kapitel 21)

Märkt (Kapitel 7)

193 5 0
By AnnaRodinWiktorsson

Anne

En rysning av välbehag går längs ryggraden när jag tänker på Charles och att jag snart ska få vara med honom. Jag sveper runt inne i hans sovrum, förundrad över hur välstädat där är. Inte ett dammkorn, men de har väl folk till det förmodar jag. Jag sätter mig i en av Charles fåtöljer och lutar bak mitt huvud, drar en djup suck i ett försök att slappna av. Fjärilarna i magen vägrar ge med sig så ja, det är lika bra att ge efter.

Jag har precis fått hit alla mina grejer jag behöver. Grejer som kläder, intimprodukter, några fotografier och annat lullull som Julie bara visste jag skulle vilja ha med mig. Jag stirrar upp i taket en lång stund och försöker andas djupa och långa andetag. Smått nervöst nynnade lämnar mina läppar.

Det är dags, nu ska jag bli hans, på riktigt bli hans, ingen annan kommer någonsin ta hans plats, det vet jag. Mitt hjärta bultar hårdare. Fjärilarna är som en tornado där inne nu...

Han är min, min älskade, som jag drömt om i hela mitt liv. Först nu förstår jag varför jag drömt om honom.

Kommer jag kunna återgå till mitt vanliga liv, mitt jobb, min familj?

Jobbet borde funka, de andra varulvarna jobbar ju ? Min farbror, jonna... äsch jag hittar en väg, jag kommer få det att fungera.

Detta är mitt öde, det här är min väg att gå, det känner jag ända ut i fingerspetsarna. Fjärilarna håller med..

-"Vad funderar du på älskling?" Jag sätter mig fort upp och möter Charles vackra ögon, avslappnat står han lutad mot dörrkarmen in mot sovrummet. Och han har nog stått där en stund om man ska läsa av hans flin.

-"Hur går det till exakt? Jag menar... du bara biter mig och sen är det klart??" Jag tittar frågande på honom medan jag sträcker på mig.

-"Nej inte riktigt, vi måste fullborda genom att älska med varandra." Han pausar, ler lite och sedan fortsätter han lite mer allvarligt. -"Jag måste även dricka av ditt blod.. sedan tar det någon vecka innan förvandlingen är gjord.

Men mamma tror att i ditt fall går det nog direkt i och med att du har vargblod i dig." Han ler mot mig igen och mitt hjärta rusar genast.. det leendet.. gör mig och mina fjärilar galna.

-"Gör det ont?" Säger jag och grimaserar. Nu är Fjärilarna ända uppe i halsen och fladdrar. Tankarna går även till just sexbiten..

-"Bettet känns ju såklart.. men inte så farligt. Förvandlingen kan vara väldigt smärtsam dock. Men vi är osäkra i ditt fall. Vi får se helt enkelt." Jag nickar..

-"Och du... min varg vill hälsa på dig innan om det är okej?"

-"Ja gärna." Säger jag, reser mig och går fram till honom. Kysser honom lätt och går sedan och sätter mig på sängkanten.

Jag tittar på honom och ser hur han kröker ihop sig, det knakar och hans kropp förvrängs. Sweet jises.. är det så jag kommer göra sen.. nu är inte Fjärilarna så kaxiga längre...

Han växer otroligt fort, han blir stor som en björn och hans ansikte blir mer likt en vargs.. en väldigt stor varg. Större tänder, ögon och gap. Svart hår växer ut och den sprider ut sig till päls som glänser nu i månskenet. Hans ögon riktigt skimrar i en glänsande blodröd nyans. Så otroligt vacker, mitt hjärta pumpar fortare och fortare.

-"Kom, jag är inte rädd." Jag sträcker fram handen och han börjar gå mot mig. Hans nos nuddar min hand och den är blöt och kall. Jag klappar försiktigt hans kind, pälsen är så len och mjuk.

Han slickar mig ivrigt i ansiktet och jag omfamnar honom.

-"Äntligen träffas vi på riktigt". Viskar jag i hans öra.

Han gnyr till och jag vet att han är lika glad som jag är. Vi står så i flera minuter och delar en sån otrolig energi som sprider sig i hela kroppen. Jag tittar på honom, studerar hans otroligt vackra ansikte.

-"Vi har dock lite bråttom kära du, men vi har en hel livstid ihop sen." Säger jag medan jag burrar in mig i hans päls i några sekunder.-"Så släpp tillbaka Charles är du snäll." Viskar jag ömt och pussar honom på nosen.

Han tar några steg bakåt, nickar och förvandlingen påbörjas. Man hör ben knäckas och vips så står han där i mänsklig form, spritt språngande naken, med penisen hängande. GUD!! Jag rodnar och han flinar såklart. Han är verkligen.. välhängd.. och ja.. welcome back butterflies... och ja.. nu är de även i de nedre regionerna..

-"Jag går och säger till de andra att vi är redo, så de håller vakt. Hela flocken är här men jag presenterar dig sen, efter allt." Han ler mot mig, tar några nya kläder från garderoben och lämnar rummet. Hans gamla kläder ligger i sänderrivna remsor. Note till mig själv.. alltid ha nya kläder med mig var jag än befinner mig.

Jag tittar ut över skogen en lång stund, månen står högt, den är full och den lyser upp hela himlen. Tankar flyger runt i skallen, minnen från barndomen pluppar upp och mycket börjar komma tillbaka till mig. Så många minnesluckor men det kommer sakta sakta tillbaka.

Jag står helt stilla, drar ett djupt andetag och helt plötsligt känner jag hans varma andedräkt mot min hals. Känner han händer letar sig in under min tunika, sakta drar mig längs sidorna, från mina höfter mot mina bröst. Min hud knottras och jag andas häftigare, hela min kropp och själ skriker av lust. Sakta tar han mina bröstsvårtor mellan sina fingrar och klämmer dem försiktigt, kysser mig ömt i nacken medan han viskar, -"Du är min Anne, för evigt".

Hela underlivet drar ihop sig och hela min kropp längtar efter att han ska tränga in i mig, kyssa mig och röra mig.

Jag är hans, hela mitt hjärta och själ, jag är helt förlorad i hans grepp.

Jag håller andan en lång stund medan han knådar mina styva bröstvårtor. Med ett stön trycker jag min rumpa bakåt mot hans penis som nu är styv och redo.

-"Älska med mig". Uppmanar jag och vänder mig mot honom. Nu är Fjärilarna i varje cell i min kropp, de vibrerar i full styrka.

-"Gör mig din".

Han morrar till och hans ögon ändras från guld till rött.

-" Är du säker?" Viskar han.

- "Aldrig var mer säker." Stönar jag fram, för kan inte vänta en sekund till.

Han tittar på mig med sån otrolig åtrå i blicken, slickar sig runt läpparna och sedan slickar han på min axel, stället där lunamärket ska sitta.

Hans öppnar munnen och hans tänder är nu sylvassa. Han smeker mig ömt över ryggen och tar ett hårt grepp om mina skinkor, sedan biter han tag.

Smärtan strålar ut längs min arm, ner över bröstet. Jag känner mig euforisk, kåt och varm, vill skrika ut den känslostorm som sprider sig som en orkan i min kropp.

Han drar av mig min tunika och jag klär fort av mig byxor och underkläder.

Han lyfter upp mig och går mot sängen, lägger ner mig försiktigt och tittar ner på mig, skenet från fullmånen lyser in på hans vackra ansikte så varje kontur syns tydligt... Han är perfekt...

Strömmen av lust sprider sig snabbare och hårdare, jag särar mina ben och för handen ner mot mitt kön, jag är våt, jag är redo.. gud så redo.

Han klär av sig sina jeans och t-shirt och står nu helt naken framför mig. Muskolös, tatuerad och helt i mina ögon perfekt. Jag ålar i sängen av ivran och förväntan.

Han kommer fram till mig och böjer sig ner och börjar kyssa mina vader, sakta uppåt, tills han möter min våta punkt. Det exploderar av känslor, hans tunga börjar röra sig rytmiskt och jag lyfter mina höfter för att möta honom. Han slickar, suger lätt på min klitoris och för sakta in ett finger. Sakta för han det ut och in medan hans tunga smeker och leker. In ut, in ut.. med andra handen trevar han upp till mitt bröst, leker med bröstvårtan. Hans tumme letar sig till min rumpa och han cirkulerar precis vid öppningen. Gud vad skönt, jag andas så häftigt och jag juckar i takt mot hans fingrar.

En våg av pulserande explosioner kommer utan förvarning, jag skriker rakt ut, han stönar till och vänder blicken mot mig. Hela min kropp rycker, kan inte ligga still och det pulserar i hela mitt kön. Jag känner hur jag bara blir blötare och blötare i takt med att mitt kön pulserar.

-"Åh älskling, du smakar så gott.. och du är så vacker." Flåsar han fram medan han kastar sig över mig. Han ligger nu på mig, ansikte mot ansikte..
J

ag särar mina ben allt vad det går och känner hans hårda stånd mot min känsliga och hungriga slida.


Jag tar ett djupt andetag och greppar tag om hans skinkor, trycker mig mot honom så han grymtar högt. Jag gnider mitt kön mot hans stånd I en bedjande att han ska föra in den.

-"Älskling, nu är du min". Säger han med en hes upphetsad röst.

Sedan tar han sitt stånd och tränger in i mig, sakta, tills den fyller hela mig och mitt kön börjar krama åt.

Han tar den sakta ut och in, ut och in, han börjar hungrigt suga på min axel igen, smakar mitt blod.

Nu är den så hård att hela jag är i total upplösningstillstånd. Han för den in och ut, snabbare och hårdare. Jag kniper så att varje stöt känns hela vägen, varje centimeter av honom känns när den åker in i mig och jag är så nära. Jag biter honom i nacken och han stönar högt. Han tittar mig djupt i ögonen och min kropp exploserar snart.. jag kommer snart igen..

-"Åh älskling, nu kommer jag, kom med mig." Uppmanar han och ja jag är nära.
Det räcker med de orden för att tippa mig över kanten. Jag släpper efter, låter det komma, sekunden senare skriker han mitt namn medan han hårt stöter in den så det riktigt dånar.

I långsamma rörelser når vi båda klimax och han fyller mig medan mitt kön pulserar i takt med hans. I en rytmisk dans pulserar de som om de vore ett.


Jag skriker och borrar in mina naglar i hans axlar. Han biter ett hårt tag om min axel en sista gång, släpper sedan sakta och kysser mig ömt upp över halsen och sedan stannar upp för att titta mig I ögonen.

-"Det är fullbordat, du är min Luna." Flåsar han hest och sedan kysser han mig. Hans läppar smakar en blandning mellan blod och salt. Jag blir som berusad av kärlek, upprymdhet samtidigt som ett totalt lugn infunnit sig. Fjärilarna är borta..

Vi är ett.

Continue Reading

You'll Also Like

8.4K 835 35
Amber fortsätter sin utbildning till Häxmästare och börjar visa tecken på häxmästarförmågor, men en vampyr från Amadeus' förflutna är på jakt efter h...
30.5K 1.9K 53
Safir skiljer sig från alla andra människor hon någonsin stött på med sina klart lila kattögon, och speciellt i och med hennes förmåga att byta skepn...
51K 2.6K 115
Mitt namn är Katja, jag bor i den yttersta ringen. Där alla fattiga, gamla och sjuka bor. En dag fick jag problem med väktarna. Men när de skulle för...
13.9K 456 35
( Swedish) Handlar om Sam som flyttar till en liten by i ingenstans. En by långt iväg från hennes förra liv. Hon kommer till en ny skola, en dag hitt...