Ta Min Hand•Del 1•Min Älskade

By AnnaRodinWiktorsson

2.9K 83 3

Om ni gillar varulvar, häxor, magi, kärlek, hett sex och spänning. Så är detta en bok för er! Denna bok är d... More

Drömmar (Kapitel 1)
Ödet (Kapitel 2)
Oväntat besök (Kapitel 3)
Minnen (Kapitel 4)
Mama (Kapitel 6)
Märkt (Kapitel 7)
Förvandlingen (Kapitel 8)
Nyfödd(Kapitel 9)
Blake (Kapitel 10)
Silver (Kapitel 11)
Kärlek (Kapitel 12)
Avslöjanden (Kapitel 13)
Fångad (kapitel 14)
Släkt på besök (Kapitel 15)
Min andra chans (Kapitel 16)
Eld (Kapitel 17)
Koncentrera dig (Kapitel 18)
Åskådaren (Kapitel 19)
Mötet Del 1(Kapitel 20)
Mötet Del 2 (Kapitel 21)

Avbrutna (Kapitel 5)

175 4 1
By AnnaRodinWiktorsson

Charles

Jag betraktar henne medan hon går ur bilen, ser hur hon släpper ut sitt hår ur den där bollen hon haft sen vi träffades, jag tappar andan.

Hon är så otroligt vacker, min varg är galen av lycka att äntligen hittat henne. Vindarna styr hennes doft emot mig och Ivan ylar triumferande. Vår älskade, vi har hittat henne..

Jag styvnar direkt, vill lyfta upp henne och bära henne in till mitt sovrum. Älska med henne, smaka henne, gud jag kan fan inte koncentrera mig på något annat än att få ta henne upp till min säng.

-"Vad vackert det är." Säger hon medan hon fäster blicken på mig och putar med läpparna lite lätt.

Gud jag bara måste kyssa henne! Jag tar ett kort språng och fångar in henne i min famn.

Hon flämtar till och särar på läpparna, hon vill lika mycket som jag, det syns i hennes blick. Jag kysser henne försiktigt och hon för försiktigt in sin tunga i min mun och jag möter den med min. Hon börjar kyssa mig hungrigt och biter mig i läppen. -"Åh gud." Viskar jag.

-"Frukost." Viskar hon tillbaka och tittar på mig retfullt.

Jag lyfter upp henne och bär henne upp på verandan, låser upp och jag kliver in genom ytterdörren med Anne i min famn.
S

om tur är kommer inte Tom och Jacob förrän tidigast ikväll, men troligast imorgon bitti.


Tom är min högra hand, Jacob är min tvillingbror och han är även min beta.

-" Vill du ha omelett? Frågar jag medan jag sätter ner henne. Pekar med handen till vänster, mot köket. Det är en stor öppen hall, en stor trapp i mitten upp till sovrummen. Det är högt i tak och man kan skymta att det är många sovrum.

Vi går mot köket genom ett stort valv, det är inrett rustikt, svart och trä inspirerat.

-"Wow, vilket kök, vilket hus." Utbrister hon och ler stort åt mig.

Jag ler mot henne och smeker hennes kind, så len, så otroligt vacker.

-"Tack, det är min mor som inrett mycket av det. Sätt dig så fixar jag kaffe." Uppmanar jag med hes röst. Jag är så redo att ta henne här och nu, men måste hålla tillbaka. Hon måste vara redo, hon måste få veta vad hon ger sig in på, vem och vad jag egentligen är.

Hon sätter sig på en av barstolarna som står runt köksön, lägger ansiktet i sina händer och tittar på när jag tar fram ägg och rör ihop äggsmeten.
J

ag dukar fram medan omeletten är på spisen.


-" Det luktar himmelskt, det riktigt vattnas i munnen." Kvittrar hon glatt medan jag serverar kaffe.

-"Hugg in." ler jag stort.

Hon måste varit hungrig för hon glufsa i sig fortare än vad jag gör och jag äter fort. Vi äter i tystnad och när hon är klar reser hon sig, ställer undan disken och går fram till mig.


-" Får jag.. läsa dig?" Frågar hon och borrar in sina blå ögon i mina.

Jag sträcker fram min hand och hon tar den i sin. Hon sluter ögonen och värmen kommer som en strömmande våg och jag vill bara omfamna henne men kan inte röra mig.

Vi står så i flera minuter tror jag, det är svårt att avgöra för allt är som en varm dimma. Hon flämtar till och släpper min hand, tårar rinner ner för hennes kinder och hon omfamnar mig. Jag kramar om henne hårt och kysser hennes panna.


Hennes doft förhäxar mig och mitt stånd trycker hårt under mina byxor. Vad gör hon med mig? Jag reagerar så otroligt starkt och mycket.

-" Du är vargen." Stönar hon och kysser mig hungrigare än förut. Jag kastar upp henne på köksön så hon sitter mot mig med ett ben på vardera sida om mig. Jag kastar av mig skjortan och hon flämtar medan hon synar min bara bringa. Hon smeker mina armar och hon drar efter andan med särade läppar.

Hon knäpper fort upp sitt skärp så det faller till golvet. Sen sliter hon av sig sin tunika och jag drar av henne leggingsen. Hon sitter nu framför mig, bara i bh och trosor. Helt otroligt vacker, hennes hud är gyllenbrun och tillsammans med hennes kurviga kropp är det perfektion. Hon är perfekt. Jag böjer mig fram och kysser hennes hals, hennes nyckelben. Drar sakta ner ena kupan på bh:n så ena bröstet blottas.

Hon håller andan medan jag låter hennes bröstvårta glida mellan mina läppar och jag känner hur den styvnar i min mun. Jag lättar på knapparna på mina jeans och hon tittar ner med lustfyllda ögon.


Jag fortsätter nafsa försiktig på den blottade bröstvårtan, hon stönar till och jag för ena min hand mot hennes troskant. Sakta för jag ner handen innan för trosan, ner mot hennes kön och jag låter mitt ena finger glida mellan läpparna. Jag hittar hennes klitoris, och smeker den varsamt. Åh gud vad blöt hon är. Det rycker till I mitt stånd och det pulserar av upphetsning.

Hon trycker sitt kön mot min hand och mitt finger letar sig in. Och gud, så varm och så trång. Hon kastar sig bakåt och tjuter medan jag för fingret ut och in samtidigt som jag masserar hennes klitoris, hon är på väg att komma för jag känner hennes kön kramar åt mitt finger. Hon skriker mitt namn och hon pulserar ut sin njutning i juckande rörelser. Jag kysser henne på halsen, tar ut fingret och för det till min mun, hon smakar verkligen himmelskt och det gör mig galen av lust.

Jag tar fram mitt hårda stånd, för hennes trosor åt sidan och gnider den upp och ner vid öppning, mef cirkulerande rörelser över hennes mittpunkt. Väntar på tillåtelse för att få komma in. Jag tittar på henne och tittar på mig bedjande. Jag börjar trycka in ollonet försiktigt försiktigt, hon är så våt och så redo. En explosion av känslor och en storm en intensiv kärlek fångar mig.

Plötsligt känner jag en närvaro, Tom och Jacob! De är strax här! Fan!!

-" Förlåt älskling, vi får besök, skynda ta på dig!" Säger jag stressat medan jag tar på mig.

Hon tittar sömndrucken och förvirrat på mig i några sekunder, innan hon tar sin hand på min fort och sedan nickar hon.

-" Din bror kommer, var är toaletten?." Säger hon och börjar samla ihop sina kläder.

Jag leder henne till toaletten i hallen, hon kysser mig lätt på halsen och sedan skyndar in.

Jag hör en bil komma in på gården för att sedan parkera.
Motorn stannar, bildörren öppnas och stängs.

Ytterdörren öppnas och in kommer Tom och Jacob.
Jacob tittar på mig med uppspärrade ögon.

-"Du har någon här!?" Säger han förvånat.


-"Jag har hittat henne, jacob." Säger jag med en röst som knappt hörs.

-"Min älskade, Jacob, hon är här."

-"Vad säger du? Din älskade som i själsfränd, din mate?Hon som.. som du inte kunnat spåra?"

Jag nickar och ler stort.

-"Men det luktar annorlunda? Människa?" Fortsätter han.

-"Ja jag tror hon är det, men hon har förmågor, hon kan läsa mina tankar genom att ta på mig och hon vet allt.. allt om min varg, om Ivan."

-"Har ni träffat mamma?"

-"Nej, imorgon tänkte jag, hon kommer veta."

Toalettdörren öppnas och Anne kikar försiktigt ut genom dörren.

-"Tom, Jacob, detta är Anne, min älskade, min mate." Säger jag och sträcker på mig med stolthet.

Hon hälsar och ler lite blygt. Jag ser att hon granskar Tom och Jacob noga.

-"Tom, hans förmåga är att se om någon ljuger. Han hjälper mig att förhandla i stormöten mellan oss alfas." Förklarar jag.

Han är ganska kort, kort för att vara varulv, ljus och lite pojkig i utseendet. Snabb som en vesla och kan hoppa ofantligt långt och högt.

-"Hans älskade heter Kelly, hon kommer om några dagar." Hon kommer älska henne.

Kelly, hon kom långa vägar för att vara med Tom. Hon är lång, smal och blek i hyn. Rött långt yvigt hår som hon gärna tvinner mellan fingrarna.

-"Och Jacob är min tvillingbror, han är min beta, min främsta krigare. Vi är inte jättelika men vi har samma förmåga, vi är snabba som blixten. Och har väldigt bra övertalningsförmåga och kan få andra att göra som vi säger. Men vi kan inte utöva det på varandra, på gott och ont." Skrattar jag och ger min bror en liten box på axeln.

Min käre bror använder det till mycket mer än vad jag gör. Han gillar kvinnor, i alla dess slag. Han har nya kvinnor hela tiden, vilket kan bero på att hans mate dog som barn. Han sörjer, på fel sätt dock.

Han är som jag tatuerad, mörkhårig men med mörkbruna ögon. Lite biffigare än mig och längre.

-" Alfa? Beta? Har ni alla förmågor? Frågar Anne förvirrat.

-"Ta min hand älskling." Viskar jag i hennes öra.

Hon tar min hand och hennes ögon börjar fladdra, värmen sprider sig som en löpeld genom kroppen. Hon öppnar ögonen, släpper min hand och hennes ögon är fastklistrade på mig.

-" Jag förstår." Ler hon.

Tom avbryter med att säga att han ska gå och vila för han kört hela natten och går upp på övervåningen.

Och Jacob att han har ärenden inne i byn och med ett flin försvinner han ut genom dörren.

Jag tittar på Anne och hon ler mot mig, äntligen ensamma igen, jag och min älskling.

-"Kom så visar jag dig runt i huset".

Continue Reading

You'll Also Like

16.4K 322 29
D/n (ditt namn) ska börja på Hogwarts och vill följa sina föräldrars fotspår att hamna i Griffindor eller Hufflepuff, men istället hamnar hon i Slyth...
13.9K 456 35
( Swedish) Handlar om Sam som flyttar till en liten by i ingenstans. En by långt iväg från hennes förra liv. Hon kommer till en ny skola, en dag hitt...
29 5 3
I live in a house, no i take it on swedish. Jag bodde i ett hus mitt i staden Life. Det var den tråkigaste staden typ nånsin. Men en dag skrev jag på...
51K 2.6K 115
Mitt namn är Katja, jag bor i den yttersta ringen. Där alla fattiga, gamla och sjuka bor. En dag fick jag problem med väktarna. Men när de skulle för...