Opinion | Harry Styles CZ

By sheisbright

203K 11.8K 482

CELÝ PŘÍBĚH VĚNOVÁN @TeresaStories Dívka žijící stereotypem. Kluk, který tak rychle jak přišel do jejího živo... More

0. » Prolog
1. » Harry the worst person
2. » Mother's resindence
4. » Home
5. » Bet
6. » Stop pretending
7. » School sucks
8. » The Ball with masks
9. » Confused
10. Date, Not-Date
11. » Everybody knows
OZNÁMENÍ :)
12. » Bet #2
13. » Late Lunch
14. » Late Dinner
15. » Bye Bye
*summer wattys awards*
16. » *Harry's POV*
17. » I have to go!
18. » Presents, presents, presents!!
19. » Special Christmas chapter
20. » Words
21. » After-Christmas time
22. » Visitors
23. » Enjoying London
24. » Good time
25. » Cute Photo
26. » Cute (Before New Year's Eve) time
27. » New Years Eve
28. » Acceptance
29. » Surprises
30. » Treasure
31. » Plans
32. » Someone like you
33. » Pregnant
34. » Bigger gap
35. » Magazines
36. » Troubles
37. » Good time II
38. » Old friendships
39. » History
40. » Happy birthday Harry
41. » Spending weekend together
42. » Sunday
43. » Monday after Sunday
44. » Different P.O.V.
45. » Studying for Finals
46. » England is much better
47. » Finals I.
48. » Finals II.
49. » Departure
50. » The REG company
51. » Courtney's file
52. » Café
53. » Niall back in the town
54. » Louis back in the town
55. » Bye-Bye lunch
56. » Hockey game (i.)
57. » Hockey game (ii.)
58. » Grand opening
59. » Afterparty
60. » face to face
61. » Sri Lanka
62. » One and only New York
63. » Christmas party 1/2
64. » Christmas party 2/2
EPILOG
Brooklyn!

3. » Rapping Queen Rylen

5.9K 330 12
By sheisbright

Po dnešním, celkem krátké vyučování jsem hodila moji kabelku do kouta pokoje, převlékla jsem se do opět do pohodlného oblečení, tentokrát volných letních šedých tepláků a bílého trička a rychle jsem udělala věci do školy. No aspoň jsem si myslela, že rychle. Celkově mi to zabralo přes dvě hodiny a to už se domem rozezněl zvonek.

Povzdechla jsem si, zavřela učebnici historie a vyšla z pokoje. Sešla jsem pár mramorových schodů, abych viděla na dveře, kdo přišel. Pan Godwin odskočil od dveří hned, jak uviděl návštěvníky.
„Sevas Godwi.“ Řekl nadšeně Louis a poplácal komorníka po rameni, Niall mu jen mávnul a oba se rozeběhli ke schodům. Jakmile stoupli na jeden schod, zpomalili a začali se rozhlížet.
„Páni Nialle, dlouho jsme tu nebyli, že?“ Louis se mě snažil provokovat.
„No nebyli.“
„Hele!“ ohradila jsem se na ně. Už stáli přímo přede mnou. Objala jsem je oba do našeho medvědího objetí.
„Tak a jdeme!“ Zasmál se Niall a ukázal na mě.
„Ok, jen se převleču.“
„Cože? Proč?“
„Panebože podívej se na nás! Máme taky tepláky!“ zasmál se Niall.
„Jenže já jsem holka a mám tady ve městě nějakou pověst a-“
„Seru ti na pověst.“ Zasmál se Louis, popadl mě pod jedním kolenem, Niall pod druhým a snesli mě ze schodů dolů. Nebránila jsem se, neměla jsem proti nim sebe menší šanci. Na moje vlastní nohy mě postavili až venku.
„Výborné. Budete teď za mě všechno platit, protože mám jen telefon.“ Protočila jsem oči a věnovala jim oběma naštvaný pohled.

Šli jsme tou nejdelší cestou pěšky k centru. Nevadilo mi to ani trochu. Bylo mi líto, že netrávíme spolu více času, jako když jsme byli malý.
„Panebože civilizace!“ vykřikl Niall vysokým písklavým hlasem. Došlo mi, že předvádí Robyn nebo Valentinu. Ruku jsem dala v bok a zastavila se. Mezitím se oba dva smáli, až se za břicho popadali.
„Vážně?“ pozvedla jsem obočí. Podívali se na mě jejich modrými kukadly. Smích utichl, provinile sklopili pohledy k zemi. Byla jsem ráda, že konečně přestali nadávat mým přátelům. Jenže spletla jsem se.  Oba se hned zase začali smát a napodobovat jejich hlasy. Panenky jsem dala vzhůru a rozhodla se je ignorovat. Došli jsme k rychlému občerstvení, kde jsem si koupila chlazenou kolu v kelímku.
„Ne.“ Odsekla jsem, když se po mě jejich ruce sápali, kvůli tomu, aby se mohli napít. Je pravda, že tu bylo teplo, hodně velké. Jako vždy na Floridě.

Niall si klekl na kolena a chytil se kolem krku. Začal předvádět, jak mi vysychá hrdlo a pomalu umírá. Snažila jsem se zachovat kamennou tvář. Otočila jsem se k němu zády a pokračovala po béžovém chodníku, osvětleným sluncem.
„Ale no tak, Rylen!“ řekl žádostivě Louis. Oba mě dohnali a v tichosti šli vedle mě.

„A co Styles?“ Hodil po mě očkem Niall. Věděla jsem, že to jeden z nich řekne, proto jsem si připravila menší řeč.
„Já nevím, co proti mně má! Absolutně to nechápu, jenže pokud mě on nesnáší, tak mám důvod ho nesnášet taky. Je ke mně hrubý a také-“
„Rylen slyšíš to?“ přerušil mě Louis a potáhl k otevřeným dveřím jednoho obchodu. Naznačil mě a Niallovi, ať tu počkáme a vběhl do obchodu. Spokojený úsměv na tváři měl když se vracel. Hlasitost hudby se zvýšila a já konečně rozeznala Bang Bang od Nicki Minaj, Jessie J a Ariany Grande.

„Na na you have it, wait a minute let me take you there, wait a minute tell you.“ Louis si bez chybičky zpíval část refrénu, pomaličku jsem se k němu přidala a poznala, že přichází sólo od Nicki. Tato písnička se stala jakousi hymnou našeho kamarádství, protože už od malička každý z nás umí zpívat a já z nás tří nejlíp rapovat. Proto já představuju Nicki, Niall j Ariana a Louis zaujal místo Jessie J.

„It’s Myx Moscato,
It’s frizz in a bottle
It’s Nicki full throttle, it’s oh, oh
Swimming in the grotto,
We winning in the lotto
We dipping in the pot of blue foam
Kitten so good,
It's dripping on wood
Get a ride in the engine that could go
Batman robbin' it,
Bang bang, cockin' it
Queen
Rylen dominant, prominent
It's me,
Louis, and Niallie,
If they test me, they sorry
Ride us up like a Harley
Then pull off in this Ferrari
If he hanging we banging,
Phone ranging, he slanging
It ain't karaoke night but get the mic
‘Cause I'm singing.“

Rapovala jsem o sto šest, milovala jsem takové naše chvíle. Kdy jsem si prostě připadala jako…já. Kluci se ke mně na konci rapu přidali k té části, kde jsme lehce změnili text. Mírně jsem otočila hlavou doprava a všimla si poměrně vysoké postavy zírající na nás. Ztichla jsem a nechala kluky zpívat. Kudrnaté vlasy mu mírně rozcuchal vítr, jinak byl skoro k nerozeznání od toho Stylese ze školy. Možná jen jeho výraz byl jiný. Místo pohledu plného nenávisti, byl překvapený a hodně. Na to, že jsem ho dlouho neznala, dokázala jsem poznat, že často vyvedený z míry nebývá. Kamarádi za mnou zpomalili a ztišili zpěv, nejspíš zaznamenali Stylese. Uhnula jsem pohledem od něj a zjistila, že není sám. Za ním stál Zayn. Překvapilo mě to. Zayn Malik býval kamarád Louise, ale odcizili se. 

Obešla jsem Stylese se Zaynem, kluci mě hned dohnali. Oba dva neřekli ani hlásku.
"Ježiši tak něco řekněte." řekla jsem dost prosebně.
"Ten byl hodně překvapený tvým rapem!" zasmál se Niall a plácl si se mnou, stejně jako potom s Louisem i já s ním. 
"Máš pravdu Niallere," přitakal mu Louis.
"Ale viděl mě v teplákách." Musela jsem poznamenat. Neušli jsme od nich ani deset metrů a už se o nich bavíme. Měla jsem hrozné nutkání se otočit, jenže furt tu zůstávála ta nenávist. I když možná by mi jeho překvapený pohled dodal energii na nesnášení.

*POHLED HARRY*

Se Zaynem jsme se dohodli, že chvíli po škole si půjdeme podívat do Skate parku. Seznámili jsme se na hodinách matematiky a tak nějak jsme si sedli. Byl jsem rád, že jsem si teprve po pár dnech našel aspoň jednoho kamaráda. I když s porovnáním s zhruba pěti nepřáteli, to neznělo tak dobře. 

"Čus!" pozdravil jsem Zayna, který přešlapoval na straně chodníku.
"Nazdárek." zasmál se a vyrazili jsme směrem ke Skate Parku. Těšil jsem se, protože v Michiganu jsem skateování miloval, tak snad mě to tady neopustí. Procházeli jsme se zatím centrem, Zayn mi ukazoval zajímavé části. Ukazoval mi všechny možné podniky, kde mě musí vzít. Mluvil o sto šest, což mě hodně překvapovalo, protože Zayn působil jako tichý. 

"Do prdele." zamumlal jsem, když jsem ji uviděl. 
"Cože?" 
"Je tam Rylen. Vážně nemám potřebu se s ní vidět i mimo školu. Nemůžeme jinudy?"
"Ne." Řekl jednoduše Zayn. "Prostě půjdeme kolem nich." O pár kroků jsem se k ní a těm dvoum idiotům přiblížil. Prozpěvovali si písničku Bang Bang od Jessie J. Najednou se zapojila i Rylen, vlastně začala rapovat. Úplně na pohodu říkala jedno slovo za druhým, jako by se nic nedělo. Překvapeně jsem vykulil oči. Přede mnou nemohla stát ta stejná Rylen, jakou znám ze školy. Nesnáším ji a nic to nezmění. Jenže teď vypadala jako někdo jiný. Měla šedé tepláky a bílé tričko. Šťastně se dívala na její kamarády. 

Dorapovala její část podívala se mým směrem. Čekal jsem překvapení i z její strany, ale jejím obličej přešel stín nenávisti. Zabodla do mě oči a zkoumala moji tvář. I ti její přestali zpívat a dívali se na mě. Rylen sklopila pohled, který po chvíli věnovala Zaynovi. Rozešla se a ladným krokem nás obešla. Ti dva za ní jako pejsci šli. Otočil jsem se jejich směrem. Byl jsem hrozně překvapený, musela to na mě poznat. Vlastně snad nikdy v životě mě nic, tak moc nevyvedlo z míry.
"Harry? Jsi v pohodě?"
"Vůbec to nebyla ona." Mozek mi to nebere, jako by žila dvojí život. Rylen nesnáším, ale Rylen, která rapuju se mi zamlouvá.
"Žije si dvojí život." Uchechtl se Zayn. Jen jsem mu dal přikývnutím za pravdu a rozešli jsme se k slibovanému Skate Parku. Jenže myšlenky mi stále odbíhali k ní. Nikdo není tak namyšlený, povrchní a milý v teplácích najednou. To prostě nejde.

"Pojď Harry, dáš to!" Křičel Zayn, když jsem se nechal přemluvit na sjetí největší rampy, kterou tu měli. Položil jsem skate a úhledně sklouzl dolů z nejméně čtyř metrové rampy. Došel jsem k Zaynovi a pár jeho kamarádům, kteří na mě obdivně hleděli.
"Ty vole," vydechl Zayn. "Jsi jediný kdo to sjel a nezabil se." Uchechtl se a dál se věnoval menším rampám v parku. Po pravdě jsem toho měl už dost. Skateování je moje oblíbená činnost, ale dnes ne. Dnes neměla to svoje kouzlo jako vždycky. A to kvůli ní. Nesnáším tě Rylen Ibsenová.

______________________
Zdárek bitches <3 Omlouvám se, že jsem část hodila až dneska, ale asi je to kvůli začátku školy, musela jsem dohánět milion věci a byla jsem ráda, že jsem dopsala část Heartless, který chci co nejdříve ukončít (ale zaroveň ho nechci ukončovat ://) A jakmile ukončím heartless, zbývaji mi tak 3 casti a epilog, tak se naplno budu věnovat tomuhle příběhu. Jsem hrozně moc ráda za ohlasy, doufám, že jsem vás nezklamala :))

Děkuju za 300+ přectení pouze na 2 častech a prologu! Vážně děkuju moc<3

Budu ráda, když zanecháte koment s názorem, abych věděla i to jak na vás postavy působí :) V dalším díle se můžete těšit na otce Rylen a další náhodné setkání Rylen a Harryho :D

Jinak na kraji/na začátku máte sexouše Harouše :3 :DD A jak jste si užili jeho pohled, hmm?:D

Každopádně nevím jestli to přijde jen mě, asi jo:D ale prostě to jak on na ni narazil zrovna kdyz rapuje:) bože když jsem to vymýšlela prislo mi to hrozně vtipné, sice to nevyšlo přesně podle mých představ, ale líbí se mi to!:3 tak snad i vám, děkuju znovu

Miluju vás
xoxo, CL3RA <3

P.S. Od příští části začnu věnovávat části, tak mě potěště komenty a máte možnost na věnování :D

Continue Reading

You'll Also Like

474K 17.4K 54
Hunter Black je nabubřelý vysokoškolák, co ho zajímá jen hokej a holky. Nebo teda aspoň do doby, než pozná sestru svého úhlavního nepřítele. Lydie Wi...
3.3M 191K 80
Ve škole tichá, nepopulární, je hodně chytrá, ale jakmile dojde na ústní zkoušení, či hlasitou odpověď, zavrtí hlavou a domluví se s vyučujícím na zk...
531K 15.8K 50
Už jako malá chodila se svým tátou hrát hokej. Tátovi spoluhráči o ní mluvili jako o 'Malé hokejové princezně'. Co když se Suzen seznámí s hokejisty...
7.6K 302 44
Miluju ho nebo nenávidím? Příběh nemá nikoho urazit jedná se pouze o vymýšlený příběh‼️