Kızımın Annesi Olur Musun ?

Da cansinkzgt

708K 31.7K 2.8K

Çok kez sevebilirdi , aşık olabilirdi insan. Önemli olan aşık olduğun kişiydi ... Kızının "Arkadaşlarım anne... Altro

KAOM~Tanıtım~
KAOM~1~
KAOM~2~
KAOM~3~
KAOM~4~
KAOM~5~
KAOM~6~
KAOM~7~
KAOM~8~
KAOM~9~
KAOM~10~
KAOM~11~
KAOM~12~
KAOM~13~ÖzelBölüm
KAOM~14~
KAOM~15~
KAOM~16~
KAOM~17~
KAOM~18~
KAOM~19~
KAOM~20~
KAOM~21~
KAOM~22~
KAOM-23-
KAOM-24-
KAOM~25~
KAOM~26~
KAOM-27-
KAOM~28~
KAOM~29~
KAOM~30~
KAOM-31-
KAOM~32~
KAOM~33~
KAOM~34~
KAOM~35~
KAOM~36~
KAOM~37~
ÖZEL BÖLÜM
KAOM~38~
KAOM~39~
KAOM~40~
KAOM~41~
KAOM~42~
KAOM~43~
KAOM-44-
KAOM-45-
KAOM-46-
KAOM-48-
KAOM-49-
GEÇMİŞTEN KESİT
KAOM-50-

KAOM-47-

1K 49 5
Da cansinkzgt

-Dolunay-

Kaç yıl geçmişti onu görmeyeli? 3 yıl . Koskoca 3 yıldır bir kez bile sesini duymadım , bir kez olsun resmini görmedimBüyümüştü o da benim gibi yüzüne bir olgunluk oturmuştu . Hoş o çocukken bile büyük gibiydi . Yıllarca ailemden uzakta yaşamayı denedim ve başardım. Sırf onu unutabilmek için bunu denemişken  görünce kalbimin yeniden hızlanması normal miydi? Bu olmamalıydı, evet unutmamıştım  ama hani kabullenmiştim  olmayacağını . Acaba hayatında biri var mıydı ? Ah ne saçmalıyorum ben . Dik dur Dolunay kendine gel kızım sen boşa geçirmedin o 3 yılı

Kendi kendimi telkinledikten sonra yüzüme kondurduğum gülümseme ile Ayaz'a doğru ilerledim . Annemin gözünün üstümde olduğuna  o kadar emindim ki . Onu daha fazla üzemezdim kendimle birlikte...

"Hoş geldin demek yok mu Ayaz Ateş?"

Beni süzdü, gülümsedi ve sarıldı

Ne sarıldı mı?

"Büyümüşsün  ." Diyip saçımı karıştırdı.

Yıllardır görüşmedik ve tepkin bu mu Ayaz cidden mi? Demek istesemde gülümsedim sadece.

Masaya geçip yeniden oturduğumuzda Ayaz karşımdaki sandalyeye oturmuştu

Can amcamın " O arabayı bir daha öyle park edersen elini ayağını severim paşam" demesiyle gülümsedim .  Ne çok gülümsüyordum  bu gece odama girince ağlayacağımı  bilmezmişcesine.

"Baba artık kabullensen mi ya?' Diye sitem eden Ayaz'a ,Levent abi " Aslanım sen park edişini düzeltmezsen bir sabah park edecek araba bulamayacaksın  haberin yok." Diyerek olaya dahil olmuştu .

"Ya sabırAllahım suçum neydi benim bir baba yetmezken ikinciyi verdin iyi hoşta niye birbirlerine benziyorlar biri daha çok bana benzese olmaz mıydı?" Diye kendi kendine konuşan Ayaz'a  ,Elisa dönüp " ay abişkom bana da Canerişkomdan iki tane verir mi  allahım  sen ne suç işledin şöyle bende işleyeyim bana da iki tane canerişko versin." Dedi.

Bu kız benden fenaydı net.

Caner'in  olaya dahil olmasıyla bu sefer içten gülmelerim başlamıştı .

"Kızım benden bir tane daha olamaz . Bak ikizim bile ben gibi olamıyo."

Kolumu çekiştiren kisiye döndüğümde yüzüm daha da gülmüştü . Karan'ımdı. 
11 yaşında küçük bir delikanlıydı  . Tipi  ,huyları o kadar Ayaz'ı andırıyordu  ki...
" Efendim ablacığım ?"

" Ay parçam  gitmeyeceksin dimi geri  bak söz verdin bana ?" Diye sordu geldiğimden beri bu kaçıncı sorusuydu  ben saymayı bırakmıştım. 

" söz veriyorum gitmek yok yakışıklım . " Dedim sarılırken  .

Masada dönen muhabbeti duyunca Karan'a sarılmayı bırakırken yutkundum

" ... işte böyle  abisinin çingenesi. Dolunay ablanda bana aşıktı küçükken ama bak büyüdük unuttu . Seninki de aşk değil unutacaksın abicim hem ben kardeşimi buna vermem."

Birinin seni sevmemesini anlıyordu insan bir yerden  sonra ama sevgisinin basit görülmesi... Kaldırması zor bir acıydıDayandım, ağlamadım ve gülümsedimÇünkü ben ağlarsam annem ağlar. Babamın yüreği hisseder ,yanar.

"Evet prenses abin haklı bir yerde küçükken aşıktım Ayaz'a . Ama bu seninki aşk değil deme hakkını vermiyor kimseye . O güzel kalbinin kime nasıl çarptığını bir sen bilirsin .  Sevmek istediğini sever unutmak istediğini unutursun.  "

Sustuğumda  Ayaz " Kızım sokmasana aklına bak vazgeçmeyecek  üzülecek sonra küçük o daha ." Dedi . Cidden mi Ayaz? Keşke beni de bu kadar düşünseydin be .

Elisa'nın "Tüm dediklerini anlamasamda haklısın Ay parçası  ablacığım . Ben evlenmeden vazgeçmeyeceğim  Canerişkomdan ." Demesiyle sabır dilekçesine havaya baktı Ayaz.

---
Gecenin bitiminde herkes evlerine dağılmadan önce  hafta sonuna holding ile ilgili olacak davet hakkında konuşulmuştu. 

Süslenmeyi  filan severdimde her ne kadar aileminde olsa bilmediğim bir ortama  girecek olmak beni germişti.

"Ay parçam ,güzel kızım konuşalım mı anne kız?"

"Tabiki konuşalım annegüzelim ne hakkında?"

"Sence ne hakkında ay parçam?"

" Anladım annegüzelim ama kafana takıp kendini üzmeni gerektiren bir konu yok . Gerçekten yok . Iyiyim ben baksana gözlerim bile işemiyor . " diyip gözlerimi açtım irice. 

"Seni çok seviyoruz biliyorsun değil mi? "

"Biliyorum ve bende sizi çok seviyorum . " deyip anneme sarılacakken  "Ablacığım birlikte uyuyalım  mı yine hikaye anlatırsın?' Diyerek odaya giren Karan'a başımı salladım onaylarcasına.

Odadan çıkan annemin ardından Karan yatağa girmiş boyun girintime yerleştirmişti kafasını .

Kardeşlik , o kadar kutsal bir duyguydu ki .  Hele ki birbirinden uzakta büyüdüysen daha çok hasret duyuyor daha duyarlı yaklaşıyordun kardeşine . 

"Ay parçam  ,bana  Sevmeyi Bilmeyen Prens masalını anlatır mısın?" Diyen Karan'a  ne diyeceğimi bilemedim ilk önce . Bu masalı ben uydurmuştum  başrol Ayaz'dı.  Tabi bunu ne Karan bilirdi ne bir başkası  ,küçük sır  küpüm   böyle bir masal olduğunu kimselere söylememişti .

"Bir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde.  İki küçük çocuk varmış .  Bunlardan biri kız , biri erkekmiş.
Kız olan ,oğlana küçücük yaşında aşık olmuş .  Her sabah onun için uyanır ,uyanır uyanmaz onun adıyla başlarmış güne .  Okula bile sırf onu görebilmek için hevesle gider sütünü bir tek onunla paylaşırmış .  Ama oğlan bunu anlamamış .  O kıza değer verirmiş vermesine ama başka kızlarla da sütünü paylaşmaktan geri kalmazmış. Oğlan ve kız büyümüşler aradan yıllar  yıllar geçmiş kız artık pes etmiş ,sütünü oğlanla artık paylaşmayacakmışÇünkü oğlan başkalarıyla sütünü paylaşmaktan vazgeçmiyormuş. Kız da demis ki sevmeyi bilmiyor bilse sadece benimle paylaşırdı sütünü...."

Gözüm geçmişe dalarken kendime gelip Karan'a baktığımda çoktan uyumuştu.
Kendime gelmek için hava almam şarttı.

Kıpırdamamaya özen göstererek evden yataktan çıktığımda odamın balkonuna geçtim .  Temiz havayı içime çekerken kendi kendime mırıldandım .

"Sahiden sevmeyi bilse sütünü benimle mi paylaşırdı yoksa sadece beni mi sevmeyi bilemedi ..."

"Pişt " sesiyle yerimde zıpladım .  Evet zıpladım .
Etrafıma bakındığımda yan balkonda olan Ayaz'ı görünce yutkundum .  Sahi her anımda görmeye alışabilecek miydim ?

"Korkuttun beni ." Dedim

" Neye daldın böyle ay parçası  ?" Dedi gülümseyerek

"Ay parçası Karan'ımın  sözü lütfen . " deyip gülümsesemde  keşke hep dese diye dilemiş olabilirim .

" Benim ağzıma daha çok yakışıyor kabul et ' deyip göz kırptı.  Sakin ol kızım kendine gel .

"Ilgi alanımda olmadığı  için ağzın ve ağzına yakışanlar dikkatimi çekmiyor Ayazcığım."

" Hâlâ o küçük kız çocuğu laf ebesi  ... Çocukluğum senin laflarına yetişmeye çalışarak geçti kızım . " diye isyan etti .  Evet evet isyan etti.  Nöron eksikliği yasayan spastik benim çocukluğum senin acınla geçti laf ebeliği ne ki demek istesemde diyemedim.

"Ozaman da zekiydim şimdide zekiyim . Bundan 10 yıl sonra yine zeki olacağım kabullen artık . "

"10 yıl sonra karımdan başka kimsenin çenesini çekemem kusura bakma ay parçası. " diyip gülümsedi

Boğazımda oluşan düğüm neydi ?

" 10 yıl sonraki karın zeki biri olursa iyi anlaşırım bu sefer birlikte laf sokarız sana ." Dedim  ,bunu diyebilmek kalbimi parçalasada  ona olan aşkımı artık belli edemezdim .

Bir gün hayalini kurduğum damatlığın içinde olacak ama yanındaki gelini bir başkası olacak . Benim yerime bir başkasını sevecek . Bunları düşünmek neden bunca yıl sonra hala  canımı yakıyor?

Continua a leggere

Ti piacerà anche

484K 25K 35
İstenmeyen çocuktu Gece. Ne anne bilirdi ne de baba. Ne de bir kardeş. Kendini bildi bileli tek başına olan bu kız hayatına aniden giren babası ile a...
64K 4K 14
Unutulmuş bir kadın, Yüzbaşı Hazal Unutulmuş. [Kurgudaki kişi ve olaylar tamamen hayal ürünü olup hiçbir kurum ve kuruluşlarla alakası yoktur]
ÇARŞAFLAR [BXB] Da Diesel

Narrativa generale

277K 12K 50
Biraz fazla içki içtikten sonra birinin yanında uyanmak bu çağda yeni ve sürükleyici bir hikaye değildi. Ama Korkut Mirzan'nın çarşaflarında uyanmak...
157K 6.9K 29
siz: askerim biçim biçim siz: ölürüm asker için siz: teröristler bana düşmandır siz: asker sevdiğim için Siz: çevik asker giderken siz: teröristler ç...