𝘉𝘰𝘴 𝘎𝘦𝘮𝘪𝘭𝘦𝘳/𝘺𝘢𝘳�...

By nochesinalma

380K 20.3K 7.5K

' 16.09.19 More

1 ⚓
2 ⚓
3 ⚓
4 ⚓
5 ⚓
6 ⚓
7 ⚓
8 ⚓
9 ⚓
10 ⚓
11 ⚓
12 ⚓
13 ⚓
14 ⚓
15 ⚓
16 ⚓
17 ⚓
18 ⚓
19 ⚓
20 ⚓
21 ⚓
22 ⚓
23 ⚓
24 ⚓
25 ⚓
26 ⚓
27 ⚓
28 ⚓
29 ⚓
30 ⚓
31 ⚓
32 ⚓
33 ⚓

Özel bölüm ⚓

7.2K 356 165
By nochesinalma

#MelMer <3

" Ayol tamam her şey hazır! " Melike 'lerin kapısının önünde durmuş ve Mert 'in heycanını yenmesini bekliyorduk. Mert heycanla çiçeği Emir 'in eline verdi " Yok yok ben gidiyorum siz isteyip gelirsiniz " Burak kahkaha atarken Berna ona eşlik etti. Mert 'in babası ise " Oğlum sen salak mısın? Bayılıp duruyormuşsun zaten pısırık mısın sen? " yengem ona yandan yandan baktı " Baban da zaten elini yumruk yapıp masaya vuruyor oğlum. " Yengem amcam ile dalga geçerken biz kahkahalar ile onları izliyorduk.

" Bayılıyorum şu muhabbete. " diye kulağıma fısıldayan eşimle gülümsedim. Telefonum titreyince hemen çantamdan aldım, Melike art arda mesaj atmıştı.

Yengeciğiim <3 = Çok heycanlıyım awsu

Yengeciğiim <3 = Nerde kaldınız ya?

Yengeciğiim <3 = Mert bayıldı mı doğru söyle?

Yengeciğiim <3 = LAN BAK CEVAP VER BENDE BAYILICAM ŞİMDİ

Ben = Geldik kapıdayız. İçeri giricez Mert biraz sakinleşince.

Yengeciğiim <3 = Bir evlenelim şunu doktora götürücem, bıraksın şu panik ataklığı aşşağı getirtmesin beni!!!

Son mesajı sesli okudum " Mert 'cim hayatın tehlikeye girebilir. " Mert çiçek ve çikolatayı alıp binadan içeri koşarak girdi. " Bu çocuk kime çekti bu kadar pısırık? " güle güle içeri girdik.

Ailemi seviyordum, ailem olan insanı ise her şeyden çok seviyordum.

Arkadan Emir ile birlikte çıkarken dayısının omuzlarında olan oğluma daha sonra da teyzesinin kucağında ki kızıma baktım. O kadar güzel bir aileydik ki hayran kalıyordum bazen, bir aradaydık hayatımız sorunsuz geçiyordu. Tabii küçük sıkıntılar oluyordu ama üstesinden geliyorduk, hep birlikte.

Şuan belimi tutan adamla da her şeyin üstesinden gelebileceğime emindim, o beni güçlü tutan tek şeydi.

" Dilara 'lar gelmiş mi? " diye soran Berna 'yı kafamla onayladım. Kendisi de evlenmişti ve bir tane oğlu vardı. Burak ise evliydi ve karısı hamileydi. Gökçe 'ye üzülüyordum cidden, şuan çocuklardan tek kız olan oydu. Bir sürü abisi vardı ve babası da çocuktan farksızdı.

" Şu çocuğa kısa kısa giydirme dedim bin defa. " diye söylenmeye başladı Emir. Omuz silktim " Yoo ilk defa söyledin. " kaşlarını kaldırdı " Hee bir an gaza geldim o kadar erkeği görünce babaları gibi bunlar güven olmaz. " Uzay ve Atlas ona yandan yandan ' Haspam ' der gibi bakarken Esma dayanamayıp " Bizim oğullarımıza kurban olsun senin çirkin kızın. " dedi. Emir ağzını açarken Melike kapıyı açıp onu içeriye çekti.

Eve girince bizimkiler ile selamlaştım " Mert bayılmaz dimi lan? " diyen Atlas 'a Emir cevap verdi " Bir ihtimal. İki saattir kapı da bekliyoruz sonuç olarak. " gülüşerek içeri girdik ve heycanla birbirine bakan MelMer çiftine baktık.

O kadar tatlı gözüküyorlardı ki onları gülümseyerek izliyorduk. Kaçamak kaçamak birbirlerine bakıyorlar sonra utanıp geri önlerine dönüyorlardı.

Odada bir sessizlik hakim olurken beyler de bunu anlamışçasına içeri girdiler ve boş yerlere oturdular " Ee babacım nasılsınız? " diyen Emir 'le sohbet yavaş yavaş başlamıştı.

<3

1 saat sonra

" Ee artık sebebi ziyaretimize gelelim. Yoksa biliyorsunuzdur bayılıyor bizim oğlan. " biz kahkaha atarken Mert öksürmeye başladı.

Melike kahveleri uzatmaya başladı. Bizde istemiştik ama ' sizinle mi uğraşıcam ya gidin kafeye için ' diye cırlamıştı. " Damat bey kusura bakma da senin bu kuzenin çok fena  " Burak 'ın dediğini duyan Melike öksürdü ve şirince güldü. " Bu istemenin bitişi de var Burak 'cığım. " bariz tehtidi ile Burak yerine sindi.

Mert kahvesinden bir yudum alınca hepimizin bakışları ona odaklandı. Yutkunduktan sonra yüzünde oluşan o ifade kesinlikle görmeye değerdi. Gözleri büyüdü ve sertçe yutkundu " Geçen elinden zehir olsa yerim demiştim onu mu test ettin sevgilim? " kahkaha atmaya başladık.

" Ee efendim, sebebi ziyaretimiz belli " amcamın bakışları Mert ve Melike arasında gidip geldi " Gençler birbirlerini sevmişler bize de onları mutlu etmek ve mürvetlerini görmek yakışır. Allah 'ın emri Peygamberin kavli ile kızımız Melike 'yi oğlum Mert 'e istiyoruz. " sonra ne mi oldu?

Mert bayıldı..

Şaka şaka hepimiz bayılır diye beklemiştik ama o gözlerini sımsıkı kapatmış cevabı bekliyordu. Sanki cevabı bilmiyor, salak kuzenim benim.

" Ee dediğiniz gibi bize de çocukların kararına saygı duymak düşer. Verdim gitti! " Mert derin derin nefesler aldı " Bayılmayacağım diye söz verdim. " diye tekrar ederek derin derin nefesler aldı.

Bize ise haline gülmek düşüyordu.

Yüzükler takılırken Melike 'nin dedesi Memet Dede makası eline aldı " Mutluluklar diliyorum çocuklar. İnşallah mutlu bir yuvanız olur. Ne olursa olsun yuvanızın dağılmasına izin vermeyin. " Melike 'nin annesinin gözleri dolarken benim bile gözlerim dolmuştu.

Acaba bende minik kızımın böylesine özel bir gününü görebilecek miydim ?

Yada küçük oğluma kız istemeye gidebilecek miydim ?

Burnumu çektiğim de Emir burnuma dokundu " Ağlamak yok. " güldüm " Acaba bizde çocuklarımızın böyle bir gecesini görebilecek miyiz? " omuz silkti " Oğluma kız istemeye giderim ama kızımı istemeye gelmeye cesaret edemezler. " ofladım " o
Off Emir. Çocuğum senin yüzünden evde kalıcak! " tekrardan omuz silkti ve kolunu omzuma attı.

" Mert bayılmadığına göre bu gece şanslıyız. " Atlas 'ın dediğiyle hepimiz gülüşmeye başladık. Mert ise somurtmakla yetindi.

Görkem, Mert 'e baktı ve her zaman ki büyümüşte küçülmüş davranışlarıyla konuşmaya başladı. " Bana bak koçum kızımızı üzmeyeceksin, anladın mı? " Uzay çocuğumun kafasına vurdu " Hadi ordan velet, hareketlere bak ya! "

Emir 'de onun kafasına vurdu " Düzgün konuş oğlumla, aslan gibi babası var burda harcarım seni oğlum. "

Sanırım aradan kaç yıl geçerse geçsin, hiç birimiz büyümeyecektik. Çocuklarımızla çocuk olacaktık büyük ihtimalle ve bu durumdan hiç birimiz de şikayetçi değildik. Onlarla çocuk olmak bizi mutlu ediyordu. Onlarla büyüyorduk sanki, ve tek istediğimiz bir gün biz kopsak bile çocuklarımızın arasında ki bağın kopmamasıydı. Bunun için de elimizden geleni yapıcağımıza emindim..

14 Şubat 2020 

Heycanla ellerimi birbirine vurdum. Şaka maka evleniyordu bizim iki dengesiz..

" Mert 'in bayılmayacağını düşünüyorum. " Uzay gülerek konuşurken hepimiz aynı ağızdan " Umarım " dedik. Tam ' Evet ' diyeceği sırada bayılacağını düşünüyordum ve bu kahkaha atmama sebep oluyordu. Ama bir yandan da rezillikti yahu..

" Aha geliyorlar " Dilara 'nın gösterdiği tarafa baktım. Olum çok yakışıyorlar he..

Melike, ara ara Mert 'e bakıyor ve gülümsüyordu. Hızla inip kalkan göğsü ise heycanı zirvede yaşadığının kanıtıydı adeta. Mert ise bakışlarını yere sabitlemiş derin derin nefesler almış ardından sevdiği kadına gülümseyip tutması için kolunu uzatmıştı.

Melike koluna girip onun gözlerinin içine baktı ve bir kaç şey fısıldadı Mert ise gülmek ve başını sallamakla yetindi.

Merdivenleri inerken Emir 'ler bir anda ıslık çalmaya başladı biz ise alkışlamaya.

Onlar, kendileri için hazırlanmış nikah masasına geçtiler. Nikah memuru ile el sıkıştıktan sonra yerlerine oturdular.

" Siz Melike Arslan, hiç kimsenin etkisi ve baskısı altın da kalmadan Mert Demir 'i eş olarak kabul ediyor musunuz? " ikisi de birbirinin gözlerinin içine bakarken elimde olmadan gülümsedim.

Orda oturmanın heycanı ayrı bir şeydi, sevdiğinle oturmak ayrı bir heycandı ve ne hissettiklerini yaşamış biri olarak anlaya biliyordum.

" Evet! " Melike 'nin ağzından çıkan sözcükler Mert 'i rahatlatmış olmalı ki elini kalbine koyup derin bir nefes vermişti. Sonucunu bildiği şeyler de bile heycan yapıyordu, salak.

Mert 'in bu hareketi kıkırdamalara sebep olmuştu. " Abi bir şey diyeyim mi? Bayılıcak bu salak. " Uzay ve Atlas yine dalga geçmeye başlamışlardı ki Esma " Çocuk seviyor ve heycanlanıyor siz anlamazsınız konuşmayın o yüzden. " Uzay ve Atlas ikilisinin yüzü düşerken Dilara ve Esma birlik olmuştu.

Biz ise Emir ile birlikte onları sadece izlemekle yetinmiştik.

" Anne! Teyzem yine Gökçe 'ye ' sono olordo sovgolonlo boloştorocom '  diyo! " diye bağırdı Görkem. Babası ise eğildi ve onun boyuna geldi  " Oğlum ben izin verir miyim böyle bir şeyin olmasına? Bacaklarını kırarım o Gökçe 'nin! " göz devirdim " Teyzen seninle dalga geçiyor Görkem. Babanı duymazdan geliyorsun o yüzden! " ofladı ve ayağını yere vurduktan sonra diğer çocukların yanına gitti.

Babası gibi kıskançtı.

" Siz Mert Demir, hiç kimsenin etkisi ve baskısı altına kalmadan Melike Arslanı eş olarak ka- " " Evet! " diye bağırdı nikah memurunu bölerek.

Dudaklarımı birbirine bastırdım Melike hamile kaldığın da bu çocuğa söylerse hemen bayılırdı bizim salak.

İmzaları attıktan sonra defteri şahitlere verdiler ve ortam sessizleşti " Melike, ayağına bas! " diye bağırdı canım abim Burak. Kendi düğünün de Mert ona aynısını yapmıştı ve ayağı morarmıştı.

Mert acıyla inledi " Hasss- " daha sonra nerde olduğunu fark etti ve " Hasbinallah! " diye çevirdi.

Ona gülerken ikisi ayağı kalktı ve Mert Melike 'nin duvağını açtı daha sonra da dudaklarını alnına bastırdı. Mert bunu yaparken Melike gözlerini kapatmıştı.

" Kıyamam kirpikleri titriyor. " Mert 'e odaklandım. Ciddi ciddi kirpikleri titriyordu. Gülümsedim. Çok seviyordu Melike 'yi, Melike 'de aynı şekilde onu seviyordu ama Mert bambaşkaydı.

Hiç ciddi ilişkisi olmamış, kimseyi bu derece sevmemiş bir adam düşünün. Ağlamayan, korkmayan, titremeyen adam..

Şuan sevdiği kadının karşısında heycandan ayakta duramıyordu resmen.

" Abi dalga geçiyoruz da çok seviyor be Mert. " kafamı onaylar anlamda salladım " ilk defa onu böyle görüyorum. " diye mırıldandım.

Emir gülümsedi ve kulağıma doğru eğildi " Kaç sene geçerse geçsin, senin sesine, senin tenine, senin gözlerine her rastladığım da gözlerim dolacak, ellerim uyuşacak, sesim titreyecek biliyorum ve sana söz veriyorum hatunum, son nefesimi verirken bile dudaklarımdan sadece senin ismin dökülecek, kulaklarım da sadece senin sesin yankılanqcak, gözümün önünde sadece senin ve çocuklarımızın hayali canlanacak. " dolu gözlerimi kırpıştırdım o ise alnımda daha sonra yanağımdan süzülen yaşı öptü.

" Hani bizim köye kamp yapmaya gittiğimiz de Elis ile kavga etmiştim ve sen onu korumuştun ben ise bir yere kaçıp ağlamıştım ve o gece aklımdan sadece ' Neden ona anonim oldum? Neden onu sevdim? ' soruları geçmişti. Pişman olmuştum anonim olduğuma, seni sevdiğime. Ama fark ettim ki kimi seveceğimizi seçemiyormuşuz ama benim kalbim en güzelini seçmiş. İyi ki senin anonimin olmuşum sevdiğim. İyi ki sana sevdiğim demişim, ve sana söz veriyorum sevgilim son nefesimi verene kadar sana ' sevdiğim ' demekten vazgeçmeyeceğim. "

•       •       •       •       •       •       •        •        •       •

2K 'ya çok az kalmış vay bee!

Çok bitirmek istiyordum kitabı ve bitirmiştim de, ufaktan pişman oluyorum gibi, bitirdiğim için. Ama uzun bir texting olsaydı da bayardı diye düşünüyorum. Şuan memnunum galiba :)

Melike ve Mert çiftini yapmadan bırakmak istemedim. Umarım sizin de karşınıza Mert ve Emir gibi seven biri çıkar ve onunla mutlu olursunuz, sonsuz olursunuz :)♥️

2K için de şimdiden çok teşekkür ederim, bu kadar büyüyeceğimizi düşünmüyordum başlarken. Ama Leyla 'nın sevdiğine dediği gibi ' İyi ki yazmışım, iyi ki yayımlamışım!  '

Sizde onlar gibi sonsuzluğa uzanın!

Continue Reading

You'll Also Like

46.1K 2.4K 17
Siz:SELAAAMMM Siz:Pışt baksana cinsiyetinin ne olduğunu bilmediğim için seslenemediğim kişiii. Siz:BAKSANA LAAAN. Siz:Mal mısın lan sen? Siz:Nuğlar b...
363K 15.7K 45
(Tamamlandı.) Güzelliği tükenen yeryüzü, dünya. Fakat başımı kaldırıp göğe baktığımda, Asıl güzelliğin saklandığını görüyorum. Parıldayan yıldızların...
705K 31.9K 70
T A M A M L A N D I 🦋 Abimin arkadaşı konulu bir hikayedir. •••••••••• 05...; Bir baksan gözlerime, anlayacağım her şeyi; 05...; Beni sevip sevmediğ...
623K 30K 58
05********* Merhaba Kumsal Prensesi. Müsaitsen kalbine yerleşebilir miyim? Hande Hayır. Kullanıcı engellendi. ~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~...