İKİ DÜNYA ARASINDA - EJDERİN...

By viviandsena29

118K 6.6K 1.2K

Ebru ; 23 yaşında , güzel alımlı ve bunun farkında olan bir kızdır. Bir sabah uyandığında odasında üç kapı gö... More

1.bölüm TANITIM
2.Bölüm EJDERİN YUVASI
3. Bölüm ÖZLEMEK
4. Bölüm YAĞMUR
5.Bölüm YÜZÜK
6.Bölüm GÜÇ
7. Bölüm DOLUNAY
8.Bölüm AY GÜZELİ
10.Bölüm KİTAP
11. BÖLÜM OYUN
12. Bölüm SESSİZLİK
13. Bölüm KELEBEK
14.Bölüm BEKLENMEYEN
15.Bölüm VAY ANASINI BE!
16.Bölüm SON SAYFA
17.Bölüm SEN VE BEN
18.Bölüm HAPŞEVET
19.BÖLÜM GELİNLİK
20.Bölüm GEÇ OLMADAN
21. Bölüm HİSSİZLİK
22. Bölüm KADER
23. Bölüm ÇARPIŞMA
24.bölüm KİLİTLİ KALDIM
25.bölüm BENİMLE BİRLİKTE
FİNAL

9. Bölüm KÜÇÜK YILDIZ

4.6K 280 29
By viviandsena29

İyi okumalar.Umarım beğenirsiniz.


-Kalbin kime aitse ,bedenin de ona aittir  _Ejder Ateş_


Yeni yeni gün ağarırken gerinerek yataktan kalktım.Bulanık gözlerimi ovuşturarak netleştirirken etrafa bakındım.Ejder kalkmış olmalıydı.Paytak adımlarla banyoya gireceğim sırada kapı benden önce açıldı ve karşıma altında eşofman ve üzeri ıslak bir şekilde Ejder çıktı.Sanırım yeni banyo yapmıştı.Gözlerim çıplak vücuduna kaydığında yutkundum.Pürüzsüz ve esmer teni ona çok hava katıyordu.Gözlerimi kaçırmak istesem de kaçıramamın etkisi ile ellerim istemsizce karın kaslarına gittiğinde kafamı kaldırarak gözlerine baktım.

Kafasını yana eğmiş çarpık bir gülüşle bana bakıyordu.Yutkunarak gözlerine bakmaya devam ettiğimde ellerimi tutarak ittirdi.

''Ne yapıyorsun kızım?İstersen eşofmanı da çıkarayım rahat rahat izle.'' 

''Ne ?'' Dedim anlamayarak.Şaka mı yapıyordu?Beni yavaşça kenara ittirdi.

''Meczup musun kızım çekilsene.'' Beni ittirerek odaya girdiğinde banyoya girip elimi yüzümü yıkayıp aşağı indim.Odama girdiğimde dolabı açıp üzerime bluz ve etek giydim.


Aşağı indiğimde kahvaltıyı hazırlamaya başladım.Az sonra Ejder üzerine siyah kazak giymiş altına ise kot bir pantolon giymişti.Kahvaltıyı bitirip bulaşıkları topladım ve televizyondan film açıp izlemeye başladım.O sırada yanıma Ejder geldi ve her zaman yaptığı koltuğa yayılarak oturdu ve ayaklarını dizime attı.Yüzümü buruşturarak ayaklarını ittirdim. Ayakları buz gibiydi ve ben başkasının ayağının tenime değmesinden nefret ederdim. Tekrar dizime koyduğunda pantolonundan tutarak ittirdim.

''Şu ayaklarını çek üstümden .''Dedim iğrenerek.Kaşlarını çatmış,eğlenen yüz ifadesiyle bana bakıyordu.Elinde tuttuğu çakmağı sehpaya bırakıp cebinden sigara paketini çıkardı. Hızla sehpaya uzanıp uzanıp çakmağı elime aldım.Gözlerini devirerek toparlanıp üzerime eğildi.Yüzümde korkuyla hafif bir gülümseme oluşurken çakmağı titreyen elimle ona uzattım.

Yüzüme eğlenen bir ifade ile bakıp başını dizime koyup sigarasını yakıp içmeye başladı. Dumanı soludukça artık alışmaya başladığımı hissettim.Kalkmak istediğimde başını daha da bastırıp beni engelledi.Ellerim istemsizce saçlarına gitti.Yumuşak saçları parmaklarıma değdiğinde gülümsedim.Aynı anda gözleri kapandı ve içine çektiği sigarasını dudaklarından bıraktı.Parmaklarım kirpiklerine gitti.Çarpık bir gülümseme ile sigarasını tekrar içine çekti.

Ellerim yavaşça kayıp eline ulaştı ve ve sigarayı tek hamlede alıp avucuma hapsettim. Kumlar Ejderin yüzüne akarken büyük bir küfür ile beni aniden altına aldı.Eteğimin dekolte yerleri açılıp yanlara düştüğünde bacaklarım sere serpe gözlerine serildi.Üzerime eğildi,bir eli belime diğer eli bacağıma tutundu.Nefesi yüzümü yalarken konuşmaya başladı.

''Çorap giymelisin.'' dedi fısıldayarak.Ben yutkunurken devam etti.''Üşüteceksin.'' Üzerimden kalkıp yukarı çıkmaya başladı.Ben öyle kalakalırken nefeslerimi kontrol altına almaya çalışıyordum.Biraz sonra üzerinde deri ceketi ile aşağı indi.Ben ona bakarken gülümseyip elimden tuttu.Biraz alay vardı bakışlarında.

''Kendine geldiysen gideceğimiz yerler vardı.'' Dedi.Gözlerimi devirip botlarımı giydim ve üzerime kısa ceketimi aldım.Kapıdan çıkıp arabanın kapısını açıp koltuğa oturdum. Bacaklarım eteğin dekolte kısımları açılırken Ejder yandan bir bakış atıp dudaklarını yaladı.Ardından gaza basıp bana baktı.

''Gittiğimiz yerde bacaklarını kapat.Yoksa bir daha etek giyemezsin.''Gözlerimi devirip ona baktım.

''Olur.'' Dedim uzatmayarak.Gün boyunca sayamadığım kadar bara girip çıkmıştık.Daha nereye gideceğimizi bilmiyordum.Araba yavaşça durduğunda geldiğimiz yere baktım.Kızıl bir Ejderha motifi vardı.Kızıl Ejder yazıyordu tabelada.


Arabadan inip Ejderin elini tuttum.Burası hiç tekin bir yere benzemiyordu.İçimdeki korkuyla beraber Ejdere daha da sokuldum.İçeri girdiğimiz anda herkes bize bakmaya başladığımda gördüklerimle gözlerimi kaçırdım.Masaların üzerinde neredeyse çıplak bir şekilde striptiz yapıyordu.Diğerleri kendinden geçmiş bir şekilde dans ediyordu.Köşelerde bir bir birini yiyen çiftler vardı.Ejdere dönüp çatık kaşlarla baktım ona.Beni böyle bir yere getirmemeliydi.

Bir kaç kişiyle konuşup yine bize ayrılan beyaz deri bir koltuğa oturduk.Üç basamak vardı ve yüksekti.Etrafı net bir şekilde görüyorduk.Biraz sonra masaya içki ve yiyecek bir şeyler geldiğinde küçüklükten gelen bir merakla içki şişesini aldım elime.Ejder bana bakıp gözlerini devirdi.

''Çarpar.'' Dedi sadece.Omzumu silkip baradağa biraz koydum.''Yanımda sen varsın .'' Dedim bir yudum içerken.Arkasına yaslanıp meyve tabağından elma alıp yemeye başladı.Küçük bir yudum aldığımda yüzümü buruşturdum.Yuttuğumda boğazımı yakarak geçti ve öksürdüm bir kaç kez.Tadı güzeldi.Bardağa biraz daha koyup içtim.Gittikçe alışıyordum.

Bir kaç saatten sonra kafam bir milyon olmuştu.Gözlerim bulanık görüyordu ve içim içime sığmıyordu.Ejdere baktığımda yanında bir adamla konuşuyordu.Koltuktan destek alarak ayağa kalktım.Kafam müthiş bir şekilde dönerken istemsizce gülümsedim.Yerimde sallanırken Ejdere baktım.Bana bakıyordu anlamaya çalışır gibi.Ona bakarak bir adım attığımda ayağım boşluğa geldi ve üç basamaktan yuvarlandım çığlık atarak.Ejder hızla yanıma geldiğinde kafamı tutup gülüyordum.

Ejder başımdan tutup endişeyle yüzüme baktı.''İyi misin?'' Dedi gözlerime bakarak.Küçük bir kahkaha atıp başımı salladım.

''Çok iyiyim.Ne oldu ki?'' Dedim kelimeler ağzımdan yuvarlanarak çıkıyordu.Başıma dikkatlice bakıp beni kucağına aldı.Parmaklarımla ceketini sıkı sıkı tutup bağırdım.

''Düşüyoruz muyuz ya!'' Ejder yüzünü buruşturup beni arabaya yerleştirdi.Araba hızla ilerlerken koltuğuma tutundum.İçki beni harbiden çarpmıştı ha.

''Uçuyoruz galiba.'' Dedim kahkaha atarak.Kısa sürede hastaneye geldiğimizde beni kucağına alarak içeri girdi.Bir odaya girip yatağa yatırdığında kadın bir doktora derdini anlatıyordu.Kadın bana bakıp ışıkla gözlerimi kontrol etti.Ardından 'iyi misin ?'diye sordu.Elimle düşünürmüş gibi yapıp ona baktım.

''Doktor hanım çoook yakışıklısınız vallahi.'' Dedim gülerek ve devam ettim.'' Biraz daha gayret etseniz Zeki Müren'e bile benzermişsiniz gerçekten .'' Dediğimde kadın kaşlarını bile çatamadı. Ejdere baktığımda gülmemek için kendini zor tuttuğu belliydi.Aklımdan bin bir düşünce geçerken kıkırdadım.

''Çok abartmışsın ya.Dudaklarına dolgu yaptıra yaptıra dudakların su aygırının ağzına benzemiş.'' Dedim sır verir gibi.Ben kahkaha atarken Ejder kolumu sıktı.Uyarmış mıydı şimdi.Kafam o kadar doluydu ki kafamı Ejdere çevirdim bakışlarımı. Kadın kafamdaki yarama bakarken kadını gösterip konuşmaya başladım.

''Bak bunun göğüsleri de silikondur kesin.''Dediğimde Ejder dayanamayıp kahkaha atınca kadın bana baktı.

''Ayıp oluyor ama.'' Dedi ağlamaklı bir sesle.Yüzümü buruşturup yataktan doğruldum. Kapıdan dışarı doğru bağırıp kadını gösterdim.

''Alın şu kadını buradan ya.Matruşka gibi öyle bakıyor.Sevmedim değiştirin bunu.'' Dediğimde kadın sinirlenerek dışarı çıktı.Biraz daha öyle saçmaladıktan sonra uyumuştum.

Gözlerimi kırpıştırarak açtığımda hastane odasında olduğumu görmemle kaşlarımı çattım. En son barda içtiğimi hatırlıyordum.Etrafımda gözlerimi gezdirdiğimde Ejderin alaycı bakışlarını gördüğümde kaşlarımı çattım.Ayağa kalkıp yanıma kadar gelip ellerini ceplerine koydu.

''Sarhoşken pis olanı gördüm de senin kadarını görmedim be kızım.Sarhoşluğun çok pismiş.'' Ne yapmıştım gerçekten .Yüzümü buruşturup ona baktım korkuyla.

''Ne yaptım ki?'' Dedim masum masum.Hafifçe gülüp yüzünü sıvazladı.

''Barda düştün,Doktora demediğin kalmadı.Yok dudakların su aygırı gibi yok göğüslerin silikon .Kadın ağlaya ağlaya çıktı .'' Dedi gülerken.Utanırken başımı yana çevirdim.

''Hatırlamıyorum.'' Dedim kafamı cama çevirirken o sırada içeri doktor girince doktora baktım.Gerçekten yüzü botoks ve estetikten geçilmiyordu.Ejdere dönüp fısıldadım.

''Gerçekleri söylemişim.Az bile.'' Dedim hafifçe gülerek.Hastaneden son kontrolleri yatırdıktan sonra dışarı çıktık.Araba kısa süre içinde eve geldiğinde arabadan inip dışarı çıktım.Havaya baktığımda yıldızları görünce gülümsedim.Saat kaç oldu bilmiyordum ama bahçeye girerek yere uzandım.Kollarımı iki yana açıp derin nefesler alırken yanıma Ejder uzandı.

''Yıldızlar çok güzel diye mırıldandım.'' Ejder bana bakıp güzel dedi.Elimi havaya kaldırıp küçük ve parlak bir yıldızı gösterdim.

''Şu yıldız benim olsa olmaz mı? Çok güzel.'' Elimin gösterdiği yere bakıp,elini kaldırdı ve büyük bir yıldızı gösterdi.

''Neden onu seçmiyorsun.'' Dediğinde kafamı iki yana sallayıp cıkladım.

''Ben hiç kimsenin istemediğini istiyorum.Sadece benim olsun.Büyük yıldızı herkes ister.'' Dedim elimi indirip.Bana doğru dönüp dirseklerimden destek alarak yüzüme eğildi.

'' Bu yüzden mi bana seni gönderdiler?'' Dedi fısıldayarak.Yutkunarak gülümsedim.

''Galiba.'' Dedim mırıldanarak.Yüzüme eğilerek dudaklarını dudaklarıma değdirdiğinde heyecanla ne yapacağımı bilemedim.Belimden tutarak oturur hale geldi ve beni kucağına çekti.Dudaklarını yavaş yavaş hareket ederek öpmeye başladığımda ellerimi boynuna dolayarak ona olabildiğince karşılık vermeye başladım.Dudakları belki on belki on beş dakika ayrılmadı benden.Yavaş yavaş öpüyordu.Hisseder gibi.Sever gibi.Kalbim heyecanla çarparken son kez öpüp geri çekildi.

Alnını alnıma yaslayıp fısıldadı.''Küçük yıldızın kaydı.Dilek tut.'' Kafamı yukarı kaldırıp gökyüzüne baktım.İçimden onunla mutlu olmayı dilerken ona bakarak omuz silktim. ''Daha milyonlarcası var.''Dedim ona bakarken.Hafifçe gülümseyip dudaklarıma tekrar öpücük kondurdu. 

''Ama senden bir tane var .''Dudaklarına yaklaşıp elimi yanaklarına koydum.''Senden de.'' Dedim dudaklarını öpmeden önce.Kendimi geri çekip alnımı alnına yaslayıp mırıldandım.

''Uykum geldi.'' Dedim mırıldanarak.Beni belimden tutarak kendine sabitledi ve benimle birlikte ayağa kalktı.Başımı omzuna koyup gülümsedim.Beni odanın ortasına bıraktı. Dolabı açıp içeriden bir gecelik aldım.Üzerimi banyoda değiştirip Ejderin yanına gittim. Elimden tutarak beni yukarı çıkardı.Yatağa geçip beni göğsüne çekerken ellerimi yanağına koyarak gülümsedim.Aslında fark etmesem de günden güne alışıyordum ona.



Benim de bir yıldızım olsa küçük bir yıldız seçerdim.Herkesten farklı olurdum.Küçük yıldızlar çabuk kayar ben de daha çok dilek dilerdim.


Continue Reading

You'll Also Like

666K 52.2K 65
Ben Yelda, Kanımdan gelen güç ile yıllardır insanların rüyalarında dolaşıyorum ve asli görevimi yerine getiriyorum. Ama kim bilebilirdi ki onun rüyas...
1.5K 569 71
"Yokluğunda harabeydi gönülüm Kalbim sen diye atardı Şimdi sensiz sesiz kaldı atmıyor artık eskisi gibi yağmurda ansızın çıkan gökkuşağımdın dikeni...
827K 37.7K 28
Not: Kitapta +18 unsurlar mevcuttur.. ........................................ ~ZS~....................................... Kına yakmak kendini adama...
363K 23.8K 26
Açelya hiç hatırlamasa da henüz 5 yaşındayken ailesinin düşmanları tarafından kaçırılmış ve gözlerini bir yetimhanenin revirinde açmıştı. Ailesi sen...