11. BÖLÜM OYUN

4.5K 264 26
                                    

Başlayalım bakalım.İyi okumalar.Eğe hatam olursa görmezden geliverin be.

Gece kadar siyah olanlara,

Yıldızlar kadar parlak olanlara,

Mutlu olmayı hak eden bütün insanlara.


Gök gürledi.Şimşeklerin karanlığı aydınlatması iki saniye sürdü.Kapkaranlık gecede bulutlar geceye uymuş bardaktan boşalırcasına yağan yağmur taneleri cama vurarak bazen ürkütücü sesler çıkarıyordu.Sokak lambaları sokağı yarı aydınlatıyordu.Tekrardan gök gürlemesiyle sıçrayarak uyandı Ebru.

Gece yarısından beri yağmur yağıyordu.Çıkan seslerden korkuyordum ve Ejder bey dönmüş kıçını uyuyordu.Şimşekler tekrar çakınca kopan gürültüyle yataktan sıçrayıp Ejderin sırtına yapıştım.Fırtına çıkmıştı ve ben daha önce böyle bir fırtınaya şahit olmamıştım.Yavaşça yataktan kalkıp perdeyi kapatmaya çalıştığımda çıkan sesle Ejderin arkasından sıkı sıkı sarıldım.Uyansaydı öküz korkmayacaktım bu kadar.Titreyen ellerimle Ejderin suratına vurmaya çalıştım,pencereye bakarken.

Yüzünü iki yana sallayıp ellerimi yüzünden çekti.Saat kaçtı  bilmiyorum.Ejder gözlerini kırpıştırıp koyu kahve gözlerini bana dikti.''Ne oldu yine? Gece gece yat zıbar.''Sinirle arkasını döndüğünde omuzlarından tuttuğumda yatakta sinirle oturup yüzünü sıvazladı. ''Korkuyorum.'' Dedim bağırmasına fırsat vermeden.''Yağmurun ve şimşeklerin sesi korkutuyor beni.''Hafifçe gülüp başını iki yana salladı.

''Çocuk musun kızım sen?'' Sinirlendiğini biliyordum,ama elimden bir şey gelmezdi.Tekrar bir gürültü kopunca boşluğuma denk geldi ve çığlık atarak hızla onun göğsüne sarıldığımda benim bedenim titrerken onun bedeni kasılmıştı.Elleri yukarıda asılı kalırken saçlarımda nefesini hissediyordum.''Lütfen böyle uyumama izin ver.'' Dedim sesim titrerken.Derin bir nefes alıp geriye uzandı ve kollarından birini benim belime sardı.Kalbimin hızı yavaşlarken nefes alış verişim yavaşladı.Diğer elini omzuma koydu.

Gözlerimi kapatıp seslere duymamaya çalışarak uykuya daldım.Ne kadar umursamaz dursa da kaşlarını çatsa da sonuçta iyi biriydi.Gözlerimi açtığımda yatakta Ejderi göremedim.Esneyerek kalktım ve banyoya girdim.Kapıyı kilitleyip kendimi sıcak suyun rahatlığına bıraktım.Yarım saat kadar süren duşun ardından üzerime diz kapağımın iki parmak altında olan kahverengi bornozumu giydim.Saçlarıma havlu sarıp suyunu alarak dışarı çıktığımda Ejderin yatakta oturmuş görünce saçlarımın suyunu almayı bırakıp boğazımı temizledim.

''Bir şey mi oldu?''Dedim mırıldanarak.Elini kaldırıp sıkıntıyla yüzüğünü gösterdi.Kafamı salladığımda hala oturuyordu.''Giyineceğim.'' Dedim.Yavaşça ayağa kalkıp yanıma geldiğinde yutkunarak kendimi geriye çektiğimde belimden tutarak beni kendine çekti.Kafam göğsüne gelirken nefesimi tuttuğumu hissettim.Saçlarımı koklayıp boynuma bir öpücük kondurup alnını alnıma yasladı.

''Güzel kokuyorsun.'' Dedi.Ellerim istemsizce göğsüne gitti.''Dışarı çıkmamız gerek. Hazırlan aşağıda bekliyorum.'' Saçımı tutan parmağını çekip dışarı çıktı.Elimi kalbime koyup sakinleşmeye çalıştım.Bu adam benim dengelerimi bozuyordu kesin.Üzerime siyah bir bluz altına da beyaz puantiyeli bileğime kadar uzanan siyah eteğimi giydim.

Üzerime siyah bir bluz altına da beyaz puantiyeli bileğime kadar uzanan siyah eteğimi giydim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
İKİ DÜNYA ARASINDA - EJDERİN YUVASI-Where stories live. Discover now