Στην ακρη του κόσμου

By dolphin1979

374K 27.5K 847

More

Κεφαλαιο 1
Κεφαλαιο 3
Κεφαλαιο 4
Κεφαλαιο 5
Κεφαλαιο 6
Κεφαλαιο 7
Κεφαλαιο 8
Κεφαλαιο 9
Κεφαλαιο 10
Κεφαλαιο 11
Κεφαλαιο 12
Κεφαλαιο 13
Κεφαλαιο 14
Κεφαλαιο 15
Κεφαλαιο 16
Κεφαλαιο 17
Κεφαλαιο 18
Κεφαλαιο 19
Κεφαλαιο 20
Κεφαλαιο 21
Κεφαλαιο 22
Κεφαλαιο 23
Κεφαλαιο 24
Κεφαλαιο 25
Κεφαλαιο 26
Κεφαλαιο 27
Τελευταιο
Σχολιο .
..
Σχολιο
Τιτλος

Κεφαλαιο 2

13.7K 980 24
By dolphin1979

Δεν ξέρω ποσες ωρες ταξίδευα . Ειχα πάρει το αεροπλάνο για Ρώμη , απο εκει τρένο και στο τέλος λεωφορείο . Παρόλο που δεν ειχα κοιμηθεί καθόλου το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ στο αεροπλάνο . Παντα ειχα αυτη τη κακή συνήθεια .
Μετα απο 15 ωρες ταξίδι και αναμονής σε αεροδρόμια και σταθμούς ημουν επιτέλους στο λεωφορείο για τον τελικό προορισμό μου . Δεν ειχα ακούσει καν αυτο το μέρος . Ο Πέτρος μου εδωσε οδηγίες για ολα τα μεταφορικά μεσα που επρεπε να αλλάξω και μου ειπε οτι θα με περιμενε στο σταθμό για να με παραλάβει .
Κοιτουσα έξω απο το παράθυρο . Η αλήθεια ειναι οτι αυτο το μέρος ειχε πολλές όμορφιες . Όσο απομακρυνομασταν απο το πολιτισμό τοσο πιο άγριο γινόταν το τοπίο . Αλλα ηταν τοσο μαγευτικό .
Ειχα πιαστεί τοσες ωρες να κάθομαι . Ήθελα επείγοντος να κανω ενα μπάνιο και να φάω . Αν εμενα άλλη μια ωρα εδω μεσα θα τρελαινομουν . Σε κάποια στιγμη ο οδηγός σταμάτησε και ειπε κατι στα ιταλικά που η βαριά προφορά του τι έκανε αδύνατον να τον καταλάβω . Έβλεπα όλους τους επιβάτες να κατεβαίνουν . Φταςαμε η ηταν κάποια στάση ;
" εδω ειναι το τέλος της διαδρομής "
Μου ειπε ένας νεαρός στα αγγλικά που ερχόταν απο πίσω μου .
" ευχαριστω "
Σηκωθηκα και αρχίσαμε να προχωράμε μαζι . Πρεπει να ηταν πανω κάτω στην ηλικία μου . Απο την προφορά και την εμφανιςη κατάλαβα οτι ηταν Ιταλός . Μαύρα μαλλια και κάστανα μάτια . Αρκετά συμπαθητικός .
" με λένε Πολ "
" χάρηκα , Σαμ "
" που πηγαίνεις Σαμ ;"
" η αλήθεια ειναι οτι δεν ξέρω . Εχω ερθει για δουλεια . "
" εγω για διακοπές . Ίσως σε ξαναπετύχω κάπου "
" ναι μπορει . Καλα να περάσεις στις διακοπές σου . "
" χάρηκα Σαμ "
" και γω Πολ "
Ο Πολ εφυγε και άρχισα να ψάχνω για το Πέτρο . Ο κόσμος έφευγε σιγα σιγα αλλα τον Πέτρο δεν τον έβλεπα πουθενα . Μήπως ειχα καταλάβει λάθος . Έβγαλα το κινητό μου για να τον πάρω αλλα δεν ειχα μπαταρία . Τελεία και τωρα τι κανω .
Είχαν φύγει σχεδόν ολοι . Πήγα στην ακρη και καθησα σε ενα παγκάκι . Αποκλείεται να με ξέχασε . Θα περίμενα λιγο . Με την ακρη του ματιού μου ειδα κάποιον απο μακρυά να με κοιτάει . Δε μπορούσα να καταλάβω χαρακτηριστικά . Καθόταν μπροστα απο το αυτοκινητο του και απλά με κοιτούσε . Γύρισα απο την άλλη μεριά γιατι δεν ήθελα μπελάδες .
Πέρασαν δυο λεπτα και ειδα με την ακρη του ματιού μου αυτόν τον αντρα να έρχεται προς το μέρος μου . Άρχισα να αγχώνομαι . Που εισαι ρε Πέτρο . Γύρισα και άρχισα να τον κοιταω . Όσο πλησίαζε τον παρατήρησα καλυτερα . Ψηλός , γεροδεμένος , μαύρα μαλλια και σκούρο επιδερμίδα . Έφτασε μπροστα μου και με κοιτούσε χωρίς να μιλησει .
" μπορω να σας βοηθήσω ;"
Τωρα που ηταν μπροστα μου μπορούσα να διακρίνω και τις γωνιεςπου ειχε . Ηταν κόυκλος . Το μονο που δε μπορούσα να δω ηταν τα ματια του γιατι φορούσε γυαλιά .
" η Σαμ ;"
" ναι ;;"
" ειναι ερώτηση ;"
" εσυ ποιος εισαι ;"
έβγαλε τα γυαλιά του και πάγωσα . Ειχε καταγάλανα ματια . Αλλα δεν ηταν μονο το χρώμα . Ηταν και το βλεμμα του που με καθήλωσε .
" με λένε Νίκο "
Τον κοίταξα με απορία .
" ειμαι το αφεντικό του Πέτρου και σε λιγο και δικο σου . Ο Πέτρος δε μπόρεσε να ερθει να σε πάρει γιατι πήγαν να πάρουν κάποια δείγματα και δεν επέστρεψαν ακομη . Με παρακάλεσε να έρθω να σε πάρω "
Αυτός ειναι το αφεντικό μου ;
" εισαι έτοιμη ; Δεν εχω όλη μερα για χάσιμο "
Ωραίος αλλα αγενής .
" ναι έτοιμη "
" ελα μαζι μου "
Προχώρησε μπροστα και με άφησε να τρέχω απο πίσω σέρνοντας τη βαλίτσα. Μπήκαμε στο τζιπ , έβαλε μπροστα και το μονο που μου ειπε ηταν ' ζώνη '
Οδηγούσε για κανενα μισάωρο και δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα . Τελικα έσπασε τη σιωπή του .
" ποσο καιρο είστε παντρεμένοι ;"
Ωχ , αυτές τις λεπτομερείς δεν τις συζητήσαμε . Και αν του ειπε και εγω πω κατι αλλο ; Α ρε Πέτρο με τις βλακείες σου .
" τι σχέση εχει αυτο με τη δουλεια "
" δεν εχει "
" τότε δεν ειναι κατι που σας αφορά "
" μαλιστα. Ποσο χρόνων εισαι ; Αυτο πιστεύω μπορεις να μου το πεις "
" 25 "
" έχετε 3 χρονια διαφορα λοιπόν "
" ναι "
Δεν μου ειπε τιποτα αλλο . Συνεχίσαμε στη σιωπή για καμια ωρα περίπου . Καλα που δούλευαν επιτέλους ; Στην ακρη του κόσμου ; Ειχε αρχίσει να σκοτεινιάζει .
" φτάνουμε ;"
" ναι"
Απορώ τι θα λέμε με αυτόν τον αντρα . Εδω καλα καλα δε μου μιλάει . Ξαφνικά σταμάτησε το αυτοκινητο .
" φταςαμε "
Πήγα να ανοίξω τη πορτα και μου τράβηξε το χέρι .
" ο Πέτρος θα σου ειπε οτι στη δουλεια ειναι μονο αντρες . Ο μόνος λόγος που σε δέχτηκα ειναι επειδη μου ειπε οτι είστε παντρεμένοι . Δε θέλω πολλα πολλα με τους υπόλοιπους . Τα τυπικά και όχι φλερτ "
Μου ανέβηκε το αιμα στο κεφαλι .
" και ποιος σου ειπε οτι θα φλερτάρω . Δε με ξέρεις "
" μα σε ειδα είδη που φλερτάρες με εκείνο το νεαρό στο λεωφορείο . Το Πέτρο λυπάμαι μονο "
Πριν προλάβω να καταλάβω καλα καλα τι ειπε βγήκε απο το αυτοκινητο . Τι μου ειπε τωρα ;;; Δε θα τα παμε καλα . Δε θα τα παμε καθόλου καλα .

Continue Reading

You'll Also Like

751K 28.3K 45
- Λοιπόν;! ρώτησα με σταυρωμένα χέρια. - Είσαι σίγουρη ρε Αννούλα; ήρθε και στάθηκε απέναντί μου. - Πόσες φορές ακόμη πρέπει να στο πω για να σ...
570K 29.4K 55
"Πες μου σε παρακαλώ ότι το θες αυτό όσο το θέλω κι εγώ" είπε με κομμένη την ανάσα. Ένιωθα κατακόκκινη, η ντροπή μου ήταν εμφανής άλλη μία φορά. Τε...
44.7K 3.5K 40
Νίκη & Παναγιώτης... Αυτή θα μπορούσε να είναι η σύγχρονη πριγκίπισσα του παραμυθιού,που από τότε που θυμάται τον εαυτό της η καρδιά της χτυπάει δυνα...
43.6M 1.3M 37
"You are mine," He murmured across my skin. He inhaled my scent deeply and kissed the mark he gave me. I shuddered as he lightly nipped it. "Danny, y...