Κεφαλαιο 22

11.5K 958 34
                                    

" τι κανεις εδω Νίκο ;"
" σε ρώτησα κατι ! Ειναι και αυτός αδερφός ;"
Εδω που φταςαμε ηταν η ωρα να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις .
" όχι δεν ειναι "
" και τι σκατα ειναι Σαμ ; Γκόμενος σου ;"
Ειχε ερθει μπροστα μου σε απόσταση αναπνοής .
" Νίκο ασε με να σου εξηγήσω "
" τι να μου εξηγήσεις γαμωτο ; Οτι τοσο καιρο με δουλεύατε και γελούσατε πισω απο τη πλατη μου ; Τοσο καιρο πίστευα οτι πρόδωσα το Πέτρο . Και εσυ με άφηνες . Ξέρεις ποσες τύψεις ειχα ; Δεν μπορούσα όμως , ηταν πανω απο τις δυνάμεις μου . Σε ήθελα . Μετα απο οτι έγινε εκείνο το βράδυ ημουν αποφασισμένος να μιλήσω στον Πέτρο . Εσυ όμως εξαφανίστηκες . Νόμισα οτι μετάνιωσες και έφυγες . Μετα απο τοσο καιρο μαθαίνω οτι ολα αυτα ειναι ψέματα . Απο τη μια ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο και απο την άλλη να τον ευχαριστήσω . Και τωρα ερχομαι εδω και προλαβες και βρηκες άλλον "
" Νίκο ηρεμήσε και ασε με να σου εξηγήσω "
" σε θέλω να ακούσω αλλα ψέματα . "
" δε θα σου πω αλλα ..."
Δε με άφησε να ολοκληρώσω τη πρόταση μου . Με άρπαξε απο τα μαλλια και έφερε το άτομα του βίαια πανω στο δικο μου . Τον ήθελα . Τον ειχα ανάγκη . Τύλιξα τα πόδια μου γύρω και μας οδήγησε στο καναπε . Τα ρούχα μας βγήκαν σε δευτερόλεπτα . Αυτη τη φορα δεν κάναμε έρωτα . Ηταν βίαιος σαν να ηθελε να με τιμωρήσει . Δε με ένοιαζε όμως . Ανταποκρίθηκα σε οτι μου έκανε .
Οταν άνοιξα τα ματια ειχε ξημερώσει . Ειχα κοιμηθεί ελάχιστα γιατι όλο το βράδυ δε με άφησε ήσυχη . Δεν ειχα καταλάβει ποτε με πηρε ο ύπνος . Σηκωθηκα και άρχισα να τον ψάχνω . Στην αρχη νόμισα οτι ηταν στο μπάνιο αλλα οταν τον έψαξα εκει δεν το βρήκα πουθενα . Που ειχε παει . Το μάτι μου έπεσε σε ενα χαρτι πανω στο τραπέζι
' τωρα τελειώσαμε '
Το χαρτι μου έπεσε απο τα χέρια . Άρχισα να κλαίω . Γιατι γαμωτο δεν με άφησε να του εξηγήσω . Μου συμπεριφέρθηκε σαν να ημουν σκουπίδι . Ήρθε μεχρι εδω για να πάρει εκδίκηση ; Ειχε γίνει τοσο άδικος . Ξαπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω .
Την επόμενη μερα έμεινα σπίτι . Εστειλα μήνυμα οτι ημουν άρρωστη και δε πήγα στη δουλεια . Δε μπορούσα να δω κανενα . Ευτυχώς ηταν παρασκευη και θα ειχα το Σαββατοκύριακο μπροστα μου . Ο Μιχάλης με ειχε πάρει τηλεφωνο γιατι ανησύχησε . Ήθελε να μου φέρει φάρμακα αλλα του είπα οτι καλυτερα να τα λέγαμε την επόμενη μερα . Όλη μερα ημουν στο κρεβάτι . Κοιμομουν και έκλαιγα . Γιατι να το κανει αυτο ; Τοσο πολυ με μίσησε ; Αυτές ηταν οι σκέψεις που εκανα . Επρεπε να τον ξεχάσω . Επρεπε να το αφήσω πισω μου και να συνεχίσω τη ζωη μου . Ο Νίκος ηταν κάθετος . Τον ειχα προδώσει στο δικο του μυαλο .
Ειχε παει 4 το απόγευμα και το στομάχι μου ειχε αρχίσει να διαμαρτύρεται εντονα . Ειχα να φάω απο χθες το μεσημέρι . Σηκωθηκα απο το κρεβάτι και πήγα στη κουζίνα να δω αν ειχε κατι που μπορούσα να φτιάξω . Για κακή μου τύχη τα ντουλάπια ηταν άδεια . Δεν ειχα κουράγιο να παω να ψωνίσω και αποφάσισα να παραγγείλω κατι . Ημουν έτοιμη να πάρω τηλεφωνο οταν χτυπησε το κουδούνι . Οταν άνοιξα τη πορτα ειδα το Μιχάλη να κρατάει κάποια σακούλες .
" το ξέρω οτι είπες να μη βρεθούμε σήμερα αλλα δεν άθελα να σε αφήσω μονη σου . Σου έφερα φαγητο γιατι υπέθεσα οτι δε θα μπορούσες να μαγειρέψεις . Αν δε θες να μείνω πάρε το φαγητο και θα μιλήσουμε αυριο "
Ηταν τοσο καλος . Δε του άξιζα . Ειχα τόσα πολλα μεσα στο μυαλο μου . Δεν ήθελα να του δίνω ελπίδες . Σώσω ηταν μια καλη ευκαιρία να του μισώ κι ολας .
" ελα πέρασε Μιχάλη "
Καθησαμε και αρχίσαμε να τρώμε .
" τωρα θα μου πεις τι εχεις Σαμ ;"
" δεν ημουν καλα σήμερα "
" αυτο το κατάλαβα , αλλα πες μου τι εχεις , γιατι άρρωστη δεν εισαι "
" ειναι μεγάλη ιστορία , ίσως κάποια στιγμη να σου την πω αλλα το θέμα ειναι οτι για μενα δεν εχει τελειωσει . Βασικα εχει τελειωσει αλλα εγω δεν εχω ξεκαθαρίσει ακομη γι αυτο δεν θέλω να σου δινω ελπίδες οταν μεσα μου ειμαι τοσο μπερδεμένη "
" Σαμ σου είπα δεν εχω προβλημα να περιμένω "
" Μιχάλη εισαι πολυ καλο παιδι και σου αξίζει μια γυναίκα που να σου δώσει όσα θες απο την αρχη , χωρις να χρειάζεται να περιμένεις τιποτα . Συγνώμη αν σου έδειξα κάποια πράγματα "
" μη ζητάς συγνώμη , εγω θα ειμαι εδω είτε σαν φίλος είτε σαν κατι παραπανω αν θελήσεις "
Απλά του χαμογέλασα . Καθόμασταν ήρεμα και μου μιλούσε για διαφορα προφανώς για να με κανει να ξεχαστω . Τη συζήτηση μας διέκοψε το κουδούνι .
" περιμένεις κάποιον ;"
" όχι "
Σηκωθηκα να ανοίξω τη πορτα αλλα με σταμάτησε .
" ασε ανοίγω εγω "
Στη πορτα στεκόταν ο Νίκος . Τι ηθελε παλι ;
" ποιος εισαι εσυ ;"
Ο Νίκος κοιτούσε αγριεμένα το Μιχάλη .
" και εσένα τι σε νοιάζει ; Εσυ ποιος εισαι ;"
Ηταν η σειρά του Μιχάλη να μιλησει .
Πήγα και στάθηκα διπλα στο Μιχάλη .
" τι θέλεις Νίκο ; Ξεχασες κατι ; Γιατι απο όσο θυμάμαι εμείς τελειώσαμε "
" θέλω να μιλήσουμε "
" δεν εχουμε τιποτα να πούμε . Σε άκουσα πολυ καλα χθες . Εσυ δεν ήθελες να με ακούσεις . Τι περιμένεις τωρα ;"
" Σαμ διωξτον . Θέλω να μιλήσουμε "
" σε ποιον μιλάς έτσι ρε μαλακα ;"
Ο Μιχάλης ειχε αρχίσει να νευριαζει . Καταλαβε ποιος ηταν ο Νίκος . Καταλαβε οτι ηταν αυτός που ειχα ανοιχτούς λογαριασμούς .
" εσυ καλυτερα βουλωστο γιατι δε θα τα παμε καλα "
Ο Μιχάλης έκανε μια κίνηση μπροστα .
" για πες το ξανα "
Έπιασα το Μιχάλη από το χέρι .
" Μιχάλη μου σε παρακαλώ αστον . "
Γύρισα στη μεριά του Νίκου .
" Νίκο φύγε , δε θέλω να μιλήσουμε "
Ο Νίκος έβγαζε αφρούς .
"Ο γκομενακος σου ξέρει οτι εχθές το βράδυ φώναζες το όνομα μου ;"
Ειχε μεγάλο θράσος . Χωρις να το καταλάβω το χέρι μου βρέθηκε στο μάγουλο του .
" σηκω φύγε τωρα !!!"
Έριξε ενα περιφρονιτικο βλεμμα και στους δυο μας και εφυγε . Με πήραν παλι τα κλάματα . Ο Μιχάλης με έβαλε στην αγκαλιά του και άρχισε να μου χαϊδεύει τη πλατη .
" ελα ηρεμήσε , "
" σκατα τα κάναμε"
" αν ειναι να φτιάξουν τα πράγματα θα γίνουν , δε ξέρω τι εχει γίνει μεταξύ σας αλλα ακομα ενδιαφέρεται να ξέρεις "
Έμεινε λιγο ακομη μαζι μου μεχρι να ηρεμήσω και μετα εφυγε . Εγω ειχα μείνει στο καναπε και σκεφτομουν τα λόγια του . Τι ηθελε να μου πει ; Αφού ειχε πει οτι τελειώσαμε . Για άλλη μια φορα χτυπησε το κουδούνι . Αυτη τη φορα ήξερα οτι ηταν αυτός . Άνοιξα τη πορτα και τον ειδα θυμωμένο όσο ποτε .
" τωρα θα με ακούσεις "

Στην ακρη του κόσμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα